Registruj se!
Već sam registrovan!!!
Prevazilaženje stresa, depresije i aneksioznosti!

Radionicu vode:

 • Psiholog savetnik-Aleksandar Nedeljkov
 • Psiholog savetnik-Nataša Vasić
Prevazilaženje stresa, depresije i aneksioznosti!
Karcinomi ili srčane bolesti mogu biti uzrok jake anksioznosti ili depresivnosti.
VREDNOST
2,400din
POPUST
50%
UŠTEDA
-1200din
1,200din
Ponuda ističe za:
Palilula

Opis ponude!

Stres, anksioznost i depresija iz godine u godinu predstavljaju sve veći problem, posebno u velikim gradovima.

U savremenom svetu, praktično ne postoji osoba koja se u većoj ili manjoj meri ne suočava sa nekim od ovih problema, koji kada uzmu maha, imaju vrlo ozbiljne posledice. Neke od njih su: nesposobnost rešavanja svakodnevnih problema i suočavanja sa svakodnevnim izazovima, somatizacije u vidu glavobolja, stomačnih problema, mučnine... Neki autori čak zagovaraju stav da je uzrok svih bolesti psihološke prirode.

U poslednje vreme zbog puno obaveza i brzog života, vežbe psihofizičke relaksacije nalaze sve veću primenu kao odgovor na navedene problem, jer brzo i efikasno dovode do olakšanja. Neke od metoda, kada se nauče, mogu se primenjivati samostalno po potrebi.

Autogeni trening, mišićna relaksacija, fokusiranje, joga i hipnoza su sve češći izbor kada se govori o prevazilaženju stresa, anksioznosti i depresije.

Cilj radionice je osposobljavanje učesnika da sami u svakom momentu primene vežbe i obezbede sebi olakšanje.

Radionicu vode:

 • Psiholog savetnik, Aleksandar Nedeljkov i
 • Psiholog savetnik, Nataša Vasić
 • Trajanje 3 sata
 • U cenu su uključeni i certifikati o pohadjanju radionice.
 • Zvanično se možete prijaviti putem e-mail adrese: psiholoskosavetovanje@hotmail.com
Napomena!

CITY POPUSTI KUPON

 • Jedan kupon važi za jednu osobu
 • Možete kupiti više kupona
 • Ponuda obuhvata: radionicu protiv stresa, depresije i anksioznosti u trajanju od 3sata po sniženoj ceni od 1200rsd
 • Radionica se održava prve subote u martu 2018
 • U cenu su uključeni i sertifikati o pohadjanju radionice
 • Zvanicno se možete prijaviti putem e-mail adrese: psiholoskosavetovanje@hotmail.com
 • Obavezno poneti kupon
 • Neophodno je zakazivanje unapred
Rok iskoristivosti vaučera: 25-02-2018
Detalji o prodavcu!
Ansuz udruženje

Šajkaška 26

SVE AKCIJE BRENDA

Ansuz je udruzenje gradjana osnovano sa ciljem da medijskom i finansijskom podrskom kao i strucnim savetovanjem pomogne talentovanim i nadarenim osobama da maksimalno ostvare svoje potencijale i realizuju svoje ideje. Udruzenje Ansuz je neprofitna organizacija osnovana 22.09.2013. a planirano je da sredstva prikuplja organizacijom aktivnosti (samostalno ili u saradnji sa drugim organizacijama), zatim iz raznih fondacija i od strane poslovne zajednice i pojedinaca.

Svrha programa Udruzenja Ansuz je da ukaze na znacaj inkluzije talenata i nadarenih osoba Srbije i da svoj doprinos u sprecavanju odliva mozgova iz zemlje, medijskom afirmacijom i edukacijom javnosti i ciljnih grupa, kao i prikupljanjem sredstava za realizaciju ideja iz raznih disciplina u nauci i umetnosti. Takodje zelimo da kroz obracanje javnosti, predavanja, izdavanje brosura i radionice podignemo svest gradjanja o vaznosti i koristima od ulaganja nadarene pojedince. Misija Udruzenja Ansuz je da razvija i sprovodi programe koji ce ciljnoj grupi obezbediti medijsku afirmaciju i donacije za realizaciju projekata i ideja kao i promociju koja ce obezbediti zasluzeno mesto u drustvu i kod poslodavaca. Istinska vrednost programa Udruzenja Ansuz je u strucnom savetovanju i usmeravanju maldih nadarenih osoba kao i u savetovanju njihove uze sredine na koji nacin da pristupe ovom fenomenu i omuguce mladim talentima da razviju maksimum svojih potencijala i iskoriste ih za dobrobit cele zajednice.

Nataša Vasić psiholog, psihološki savetnik i individualni coach, usmerena je ka vodjenju klijenata do potpunog ostvarenja ličnih potencijala i pronalaženja svoje autentične svrhe i smisla života. U fokusu njenog interesovanja su talentovane i nadarene osobe, i svi oni koji žele da istražuju sebe na putu ka samospoznaji. Osnivač je i pretsednik udruženja Ansuz koje se bavi talentovanim i nadarenim osobama. 
sideblock

Facebook Komentar ()*//*

Dobrodošli na zvaničnu web stranicu Citypopusti.rs!

Mi smo sajt za online kupovinu koji nudi brojne akcije i popuste. Imati prestižne brendove i verne potrošače cilj je kome teže svi učesnici na tržištu.

Naša misija i cilj je da svakodnevno istražujemo i Vama pružamo informacije o atraktivnim ponudama restorana, turističkih agencija, hotela, salona i ostalih usluga i proizvoda po sniženim cenama.
Koristimo modernu tehnologiju oglašavanja kako bismo predstavili ponude hiljadama kupaca i kupcima ponudili ekskluzivne popuste! Mi štedimo za Vas tako što vam omogućavamo da najbolje ponude po najnižoj ceni,uz pomoć nas, lako stignu do Vas!
Danas je samo jedan dan od svih koji će ikada biti, ali šta će se desiti u danima koji dolaze, zavisi samo od toga šta danas radite. Sat odbrojava isticanje ponuda zato požurite, ne gubite vreme i iskoristite naše popuste, jer mi štedimo za Vas!


Bravo!!!!

" Odlican pocetak - extra izbor. Bicete sve bolji i bolji :) "
Ana

Pohvala!

" Hrana je divna!!! "
Žarko

ODLICNO!

" Sajt vam je odlican, dajte jos ponuda! :) "
Uros Davidovic

Najbolji ste!

" Jedva čekam kada budete ubacili garderobu kao što čujem!!! "
Sandra

super ste

" super ste!!! "
marijana
Design by KDStudio7
© 2016 | All rights reserved!