Registruj se!
Već sam registrovan!!!
Pet kolača exluzivnog izgleda i još savršenijeg ukusa za 750rsd!
  • Neodoljivi kolači koji se tope u ustima
  • Idealni za svaku priliku
  • Jedan kolač meri 130gr
Pet kolača exluzivnog izgleda i još savršenijeg ukusa za 750rsd!
Lešnik Roshe, Snickers, Kapri , Čoko višnja, Jafa
VREDNOST
1,200din
POPUST
37.5%
UŠTEDA
-450din
750din
Ponuda ističe za:
Kupljeno: 2
Novi Beograd

Opis ponude!

Osvojili su svet svojim neodoljivim ukusom, raznolikim bojama i privlačnim izgledom... To su kolačići koji imaju bogatu istoriju, svojevrstan karakter, a danas su i veoma popularan trend...
Ovi kolači su idealni za svaku priliku a posebno za praznike zbog punoće ukusa ..Iznenadite svoje goste sa ovim savršenstvom koje se jede!

Istopićete se od zadovoljstva!

Napomena!

CITY POPUSTI KUPON

  • Jedan kupon važi za pet kolača
  • Možete kupiti više kupona
  • Ponuda obuhvata: 5 kolača od po 130gr-po izboru(Lešnik Roshe, Snickers, Kapri , Čoko višnja, Jafa) po sniženoj ceni od 750rsd
  • Obavezno poneti kupon
  • Neophodno je zakazivanje unapred
  • Telefon partnera se prikazuje na kuponu posle realizacije uplate
  • Ukoliko iz bilo kog razloga ne možete da dođete na zakazani termin, molimo vas da ga blagovremeno otkažete i zakažete novi termin, u suprotnom kupon će se smatrati iskorišćenim
Rok iskoristivosti vaučera: 26-08-2018
Detalji o prodavcu!
Proizvodnja torti i kolača - Venera

Novi Beograd

SVE AKCIJE BRENDA

Proizvodnja torti i kolača Venera osvaja srca probirljivih sladokusaca i gurmana duže od 15 godina. Od samog početka ideja poslastičarnice bila je izrada domaćih kolača, prefinjenog izgleda i ukusa od najkvalitetnijih materijala!
U našoj ponudi su sitni, posni i komadni kolači, kao i torte svih oblika i veličina. 
Svi naši proizvodi prave se od visoko kvalitetnih i svežih namirnica. Svadbene, svečane, dečije i druge torte odlikuje obilje lešnika, badema, oraha, voća, belgijskih čokolada kao i kremova koji se prave na tradicionalan način, bez korišćenja gotovih smesa.
Uz široku ponudu kolača, torti i ostalih poslastica, rado ćemo napraviti poslasticu po Vašoj narudžbi. Inspirisani Vašom idejom kreiramo maštovite torte, stvarajući kreacije jakog vizualnog efekta i naravno, neodoljivog ukusa. 
sideblock

Facebook Komentar ()*//*

Dobrodošli na zvaničnu web stranicu Citypopusti.rs!

Mi smo sajt za online kupovinu koji nudi brojne akcije i popuste. Imati prestižne brendove i verne potrošače cilj je kome teže svi učesnici na tržištu.

Naša misija i cilj je da svakodnevno istražujemo i Vama pružamo informacije o atraktivnim ponudama restorana, turističkih agencija, hotela, salona i ostalih usluga i proizvoda po sniženim cenama.
Koristimo modernu tehnologiju oglašavanja kako bismo predstavili ponude hiljadama kupaca i kupcima ponudili ekskluzivne popuste! Mi štedimo za Vas tako što vam omogućavamo da najbolje ponude po najnižoj ceni,uz pomoć nas, lako stignu do Vas!
Danas je samo jedan dan od svih koji će ikada biti, ali šta će se desiti u danima koji dolaze, zavisi samo od toga šta danas radite. Sat odbrojava isticanje ponuda zato požurite, ne gubite vreme i iskoristite naše popuste, jer mi štedimo za Vas!


super ste

" super ste!!! "
marijana

Pohvala!

" Hrana je divna!!! "
Žarko

ODLICNO!

" Sajt vam je odlican, dajte jos ponuda! :) "
Uros Davidovic

Bravo!!!!

" Odlican pocetak - extra izbor. Bicete sve bolji i bolji :) "
Ana

Najbolji ste!

" Jedva čekam kada budete ubacili garderobu kao što čujem!!! "
Sandra
Design by KDStudio7
© 2016 | All rights reserved!