Registruj se!
Već sam registrovan!!!
Epilacija ruku SHR/AFT tehnologijom uz popust od 77% za samo 1100rsd
  • Počnite sa tretmanima sada i spremni dočekajte leto!
Epilacija ruku SHR/AFT tehnologijom uz popust od 77% za samo 1100rsd
Rešite se svih neželjenih dlačica po neverovatnim cenama.
VREDNOST
4,900din
POPUST
77.6%
UŠTEDA
-3800din
1,100din
Ponuda ističe za:
Kupljeno: 28
Beograd

Opis ponude!

Jedina u svetu priznata neinvazivna metoda trajnog uklanjanja malja (trajna epilacija) je epilacija laserom.

Dlačice se uklanjaju tako što se laserski snop usmerava na kožu i apsorbuje se u pigmentu folikula dlake. U koži se svetlosni zrak pretvara u toplotu koja uništava folikul dlake.
S obzirom da laserski snop može trajno uništiti folikul dlake samo u aktivnoj fazi rasta, postupak se mora ponoviti u periodu od 7 do 28 dana (u zavisnosti koji deo tela se tretira), kada folikul dlake iz faze regresije i faze odmora ponovo dođe u fazu rasta.Rezultati su vidljivi već posle drugog ili trećeg tretmana, a za dugotrajne rezultate potrebno je uraditi 6 do 8 tretmana.

Tretmani se rade aparatima najnovije generacije sa usavršenim hlađenjem, koje će učiniti da tretmani budu potpuno bezbedni, bezbolni i bez pojave iritacija. Najnovija SHR/AFT tehnologija omogućava postizanje najboljih rezultata na svim tipovima kože i bez obzira na boju dlake koju imate.

Tim iskusnih kozmetičara sa iskustvom od nekoliko hiljada urađenih epilacija uvek je spreman da Vas posavetuje, informiše i da Vam ponudi najbolje rešenje.
Iskoristite ovaj fenomenalan popust i oslobodite se neželjenih dlačica sa vaših ruku!

Napomena!

CITY POPUSTI KUPON

  • Jedan kupon važi za jedan tretman
  • Možete kupiti više kupona
  • Ponuda obuhvata: Epilaciju celih ruku za žene po sniženoj ceni od 1100rsd
  • Obavezno poneti kupon
  • Neophodno je zakazivanje unapred
  • Telefon partnera se prikazuje na kuponu posle realizacije uplate
  • Ukoliko iz bilo kog razloga ne možete da dođete na zakazani termin, molimo vas da ga blagovremeno otkažete i zakažete novi termin, u suprotnom kupon će se smatrati iskorišćenim
Rok iskoristivosti vaučera: 03-03-2018
Detalji o prodavcu!
Frizersko kozmetički salon MISS

 Vojvode Dobrnjca br. 46, Beograd 

SVE AKCIJE BRENDA

Dobro došli u salon lepote Miss

Smešteni smo na četiri najlepše lokacije u gradu. Prvi salon se nalazi nadomak botaničke bašte na Dorćolu. Drugi se nalazi na Banovom brduu T.C. City Hall u suterenu. Treći se nalazi na Vidikovcu,T.C Bazar Vidikovac na prvom spratu lok.1.12. Odmah pored McDonalds-a. Četvrti se nalazi na Banjici u T.C Banjica pizemlje lok.32 Uspešno poslujemo već 20 godina, najviše zahvaljujući velikom broju zadovoljnih korisnika nasih profesionalnih usluga. Vaše zadovojljstvo je naš najveći podstrek za još uspešnijim radom.

Posetite salon Miss da bi sebi pružili užitak u pravom ambijentu. Dobićete vrhunski kozmetički i frizerski tretman a sve to na jednom mestu. Ako želite da se osetite zadovoljno i promenite svoje navike uživajući u novim koje Vam pružaju podstrek i mir nakon užurbane svakodnevnice od nas ćete sigurno izaći nasmejani jer naš tim brine o Vama i tu je samo zbog Vas.

UVEK SAMO ZA VAS VAS SALON MISS!!!Lokacija II: Salon Miss 2, Požeška 79, 11000 BeogradLokacija III: Salon Miss 3 , T.C. Vidikovac 11000 BeogradLokacija IV: Salon Miss 4 , Paunova 24, T.C. Banjica, 11000 Beograd 
sideblock

Facebook Komentar ()*//*

Dobrodošli na zvaničnu web stranicu Citypopusti.rs!

Mi smo sajt za online kupovinu koji nudi brojne akcije i popuste. Imati prestižne brendove i verne potrošače cilj je kome teže svi učesnici na tržištu.

Naša misija i cilj je da svakodnevno istražujemo i Vama pružamo informacije o atraktivnim ponudama restorana, turističkih agencija, hotela, salona i ostalih usluga i proizvoda po sniženim cenama.
Koristimo modernu tehnologiju oglašavanja kako bismo predstavili ponude hiljadama kupaca i kupcima ponudili ekskluzivne popuste! Mi štedimo za Vas tako što vam omogućavamo da najbolje ponude po najnižoj ceni,uz pomoć nas, lako stignu do Vas!
Danas je samo jedan dan od svih koji će ikada biti, ali šta će se desiti u danima koji dolaze, zavisi samo od toga šta danas radite. Sat odbrojava isticanje ponuda zato požurite, ne gubite vreme i iskoristite naše popuste, jer mi štedimo za Vas!


super ste

" super ste!!! "
marijana

Najbolji ste!

" Jedva čekam kada budete ubacili garderobu kao što čujem!!! "
Sandra

ODLICNO!

" Sajt vam je odlican, dajte jos ponuda! :) "
Uros Davidovic

Bravo!!!!

" Odlican pocetak - extra izbor. Bicete sve bolji i bolji :) "
Ana

Pohvala!

" Hrana je divna!!! "
Žarko
Design by KDStudio7
© 2016 | All rights reserved!