Registruj se!
Već sam registrovan!!!
Holivudski tretman lica za podmladjivanje kože+parafinsko pakovanje ruku!
  • gratis-korekcija obrva
  • kiseonik u kombinaciji sa mezokoktelima
  • mehaničko-enzimski piling
Holivudski tretman lica za podmladjivanje kože+parafinsko pakovanje ruku!
Puno je razloga zbog kojih bi nas trebalo posetiti u našem moderno uređenom prostoru
VREDNOST
4,000din
POPUST
62.5%
UŠTEDA
-2500din
1,500din
Ponuda ističe za:
Žarkovo

Opis ponude!

Holivudski tretman lica predstavlja jedan kompleksan tretman na kom se u kožu utiskuje, zajedno sa blagotvornim molekulima kiseonika i mezoterapijski koktel(hijaluronska kiselina, kolagen, hidrolizovani elastin, minerali, vitamini, enzimi), specijalno dizajniran da hidrira, revitalizuje i u poptpunosti oporavi lice!
Skoro da i nije potrebno objašnjavati koja sve blagotvorna dejstva ovakav tretman može pružiti: čišćenje, hidratacija, stimulisana regeneracija…
Rezultat tretmana se odmah vidi!
Idealno bi bilo uraditi seriju od 4-6 tretmana sa razmakom od 7-10 dana, ali i ako uradite samo jedan tretman, lice zaista zablista!
Tretman kiseonikom lako se uklapa i kombinuje sa drugim tretmanima i nema kontraindikacija! Bezbedno se mogu tretirati dekolte i vrat, koji su vrlo osetljiva regija.
Idealan je za ublažavanje i uklanjanje podočnjaka! Nakon tretmana na koži nema crvenila niti bilo kakve propratne iritacije!
Većina naših kolega smatra, a mi se potpuno slažemo, da je tretman lica kiseonikom i mezokoktelom koji se zajedno sa kiseonikom neinvazivno ubacuje u kožu, jedan od najefektnijih neinvazivnih tretmana i da se rezultati ovog tretmana mogu meriti sa rezultatima nekih ozbiljnijih poluinvazivnih procedura, pa čak i klasične mezoterapije!
Idealan je kao priprema za Botox i filere, jer „oživi kožu“ , pa je rezultat svega kompletno popravljen izgled!
U cenu tretmana spada još korekcija obrva, mehanički enzimski piling kao i vrhunska masaža lica koja će vam podići tonus kože.
Vaše je samo da se opustite i prepustite majistorima svog zanata koji će brinuti o Vašem lepom licu!

Napomena!

CITY POPUSTI KUPON

  • Jedan kupon važi za jedan tretman
  • Možete kupiti više kupona
  • Ponuda obuhvata: Holivudski tretman lica + oblikovanje obrva + parafinsko pakovanje ruku po sniženoj ceni od 1500rsd
  • Obavezno poneti kupon
  • Neophodno je zakazivanje unapred
  • Telefon partnera se prikazuje na kuponu posle realizacije uplate
  • Ukoliko iz bilo kog razloga ne možete da dodete na zakazani termin, molimo vas da ga blagovremeno otkažete i zakažete novi termin, suprotnom kupon ce se smatrati iskoršćenim
Rok iskoristivosti vaučera: 23-05-2018
Detalji o prodavcu!
Modni salon X-5

Petra Konjovića 12d lok.24, Beograd, Serbia
 

SVE AKCIJE BRENDA

Šta želimo reći o sebi, a da to niste već čuli od vaše najbolje drugarice?

Ne možemo Vas uveriti da smo najbolji u Beogradu, ali Vam možemo reći da smo najbolji u onome što radimo. Mislite da je svaki modno frizerski salon isti? Uverićemo Vas u suprotno…
Dokaz našeg kvaliteta je činjenica da radimo već više od jedanaest godina, a redovno razvijamo naše sposobnosti. Edukacija nam je najvažnija jer je upravo ona ključ našeg uspeha, ali i ona garantuje zadovoljstvo naših mušterija.

Puno je razloga zbog kojih bi nas trebalo posetiti u našem moderno uređenom prostoru. U ugodnoj i opuštenoj atmosferi salona slobodno se prepustite mašti i kreacijama, mi ih ostvarujemo samo za vas.

Dokazaćemo Vam da nismo kao drugi ... 
sideblock

Facebook Komentar ()*//*

Dobrodošli na zvaničnu web stranicu Citypopusti.rs!

Mi smo sajt za online kupovinu koji nudi brojne akcije i popuste. Imati prestižne brendove i verne potrošače cilj je kome teže svi učesnici na tržištu.

Naša misija i cilj je da svakodnevno istražujemo i Vama pružamo informacije o atraktivnim ponudama restorana, turističkih agencija, hotela, salona i ostalih usluga i proizvoda po sniženim cenama.
Koristimo modernu tehnologiju oglašavanja kako bismo predstavili ponude hiljadama kupaca i kupcima ponudili ekskluzivne popuste! Mi štedimo za Vas tako što vam omogućavamo da najbolje ponude po najnižoj ceni,uz pomoć nas, lako stignu do Vas!
Danas je samo jedan dan od svih koji će ikada biti, ali šta će se desiti u danima koji dolaze, zavisi samo od toga šta danas radite. Sat odbrojava isticanje ponuda zato požurite, ne gubite vreme i iskoristite naše popuste, jer mi štedimo za Vas!


Pohvala!

" Hrana je divna!!! "
Žarko

Najbolji ste!

" Jedva čekam kada budete ubacili garderobu kao što čujem!!! "
Sandra

super ste

" super ste!!! "
marijana

Bravo!!!!

" Odlican pocetak - extra izbor. Bicete sve bolji i bolji :) "
Ana

ODLICNO!

" Sajt vam je odlican, dajte jos ponuda! :) "
Uros Davidovic
Design by KDStudio7
© 2016 | All rights reserved!