Registruj se!
Već sam registrovan!!!
Putujte u maju i junu u Nea Vrasnu ili Asprovaltu već od 55eura kupovinom vaučera od 350rsd!
 • 55 eur za paket aranžman (10 noćenja + autobuski prevoz) u Nea Vrasni ili Asprovalti, u periodu od 22.05. – 01.06.
 • 95 eur za paket aranžman (10 noćenja + autobuski prevoz) u Nea Vrasni ili Asprovalti, u periodu od 01.06. – 11.06.
Putujte u maju i junu u Nea Vrasnu ili Asprovaltu već od 55eura kupovinom vaučera od 350rsd!
10 noćenja + autobuski prevoz + 20% popusta na zdravstveno osiguranje
VREDNOST
350din
POPUST
0%
UŠTEDA
0din
350din
Ponuda ističe za:
Regionalne

Opis ponude!

NEA VRASNA

Nea Vrasna je novo turističko mesto u zalivu Strimonikos u Grčkoj, udaljen oko 75 km od Soluna, 500 m od Asprovalte, a oko 6 km od Stavrosa. Smešten na obalama Egejskog mora, u regiji Svetog Đorđa, na udaljenosti od samo jedan kilometar, nalaze se mala turistička mesta Vrasna Paralia i Asprovalta. Nea Vrasna je vrlo lako dostupna, jer autoputem Egnatia Odos se dolazi pravo do ovog mesta. Nea Vrasna je jedno od razvijenih turističkih mesta, odakle se najbrže dolazi do Soluna i sa izrazito dobrom saobraćajnom infrastrukturom, pa je svako drugo mesto u blizini vrlo lako dostupno.

Nea Vrasna je pogodna onima koji nisu navikli na pasivan odmor i boravak u istom mestu, već onima koji vrlo lako menjaju plaže i koji vole aktivniji odmor. Ovo mesto se odlikuje novim kućama, širokim ulicama, uređenim kejom i peščanom plažom. Poslednjih godina ova regija dobija pravu ekspanziju na srpskom tržištu što se interesovanja tiče. Ova obala godinama je nagrađivana "plavom zastavom" Evropske unije i Mediterana. Sve u Nea Vrasni je posvećeno opuštanju: kafići, restorani, taverne, pa zbog toga Nea Vrasna i nosi epitet idealnog mesta za porodični odmor. Blizina Asprovalte, Vrasna Paralije i Stavrosa u istom zalivu u dužini od 10 km, predstavlja odličan izbor i turistima koji vole duge šetnje.

Apartmani u Nea Vrasni su u velikoj većini izgrađeni u poslednjih pet godina, pa je ova destinacija poznata po izuzetno kvalitetnom smeštaju koji u kombinaciji sa širokom plažom na kojoj nikad nema gužve predstavlja dobitnu kombinaciju za srpske turiste.

U samom mestu sa leve strane puta se nalaze vodeće prodavnice robe široke potrošnje kao što su Masoutis, Discount Market, Marinopulos, Arvanitidis, a u blizini je i LIDL. Sve to pravi od Nea Vrasne pravo komercijalno turističko mesto u kojem postoji sve što je prosečnom srpskom turisti potrebno. Na potezu od Nea Vrasne do Asprovalte, ponedeljkom je organizovana pijaca u toku letnjih meseci gde je moguće kupiti sveže voće, povrće, masline i maslinovo ulje, domaću alvu i ostale tradicionalne grčke proizvode.

Veliki je broj izleta iz Nea Vrasne:

 • krstarenje Svetom gorom
 • poseta metohu manastira Hilandar – manastiru Kakovo
 • posetaKavali
 • posetaTasosu
 • akvapark i šoping uSolunu
 • obilazak Alistrate
 • poseta Amfipolisu
 • poseta Stagiru

U Nea Vrasni takođe postoji mogućnost iznajmljivanja automobila i motora po povoljnim cenama. Ono što je jako retko u odnosu na bilo koje drugo turističko mesto u Grčkoj je atrakcija čestog pojavljivanja delfina koji se često viđaju sa obale i uveseljavaju najmlađe svojim prisustvom.

ASPROVALTA

Asprovalta je turističko mesto u centru Strumskog ili Orfanskog zaliva u Grčkoj, udaljeno 300km od glavnog grada Atine, 80km od Kavale i Soluna, 8km od Stavrosa. Smešteno na obalama Egejskog mora, u regiji Svetog Đorđa, na udaljenosti od samo jedan kilometar, nalazi se i obližnje turističko mesto Nea Vrasna. Broj stanovnika ovog turističkog mesta varira od 4.000 zimi do oko 20.000 leti, u jeku turističke sezone. Strumski zaliv je dužine 40km i pruža se od Ofrinije, preko Asprovalte i Nea Vrasne do Stavrosa.

Autoput Egnatia Odos vodi direktno do Asprovalte, tako da ovo mesto ima dobru saobraćajnu infrastrukturu i samim tim je svaka druga lokacija u blizini lako dostupna, uključujući i Solun do kojeg se vrlo lako stiže. Prema rukopisu iz manastira Simonopetra na Svetoj Gori u kojem se prvi put pominje ovo mesto, Asprovalta je nastala u 16. veku i originalni naziv mesta je bio Aspra Valta.

Ova obala je godinama nagrađivana "plavom zastavom" Evropske unije i Mediterana. Inače, Asprovalta ima plažu dugačku 10km i široku, na nekim mestima, 50m, koja se prostire od Nea Vrasne pa sve do sledećeg turističkog mesta ka Tasosu. Sve u ovom malom turističkom mestu posvećeno je opuštanju, o čemu svedoči i činjenica da mesto ima preko stotinu kafića, restorana, taverni, naročito na šetalištu.

Plaža je uglavnom sređena i organizovana sa suncobranima, ležaljkama, terenima za odbojku, dečijim igraliština... Postoje i delovi plaže koji nisu ogranizovani, koji su mirni, idealni za one koji žele da se osame i kojima prija tišina. Sama dužina i širina plaže dovode do toga da na plaži nikad nema gužve. U dužini od 4km dužinom plaže se pruža prelepa promenada sa sređenim travnjacima, drvećem, cvećem, fontanama, parkovima, restoranima sa baštom, kafićima i tavernama.

Blizina Nea Vrasne, Vrasna Paralije i Stavrosa u istom zalivu u dužini od 10 km, predstavlja odličan izbor i turistima koji vole duge šetnje i razgledanje.

Asprovalta se odlikuje tradicionalnim kućama, širokim ulicama, uređenim kejom i peščanom plažom. Poslednjih godina ova regija dobija pravu ekspanziju na srpskom tržištu što se tiče interesovanja. Asprovalta je interesantna i za mlade jer pored 2 diskoteke koje su na samoj plaži postoje i vrlo lepo uređeni kafići sa ljubaznim domaćinima.

U samom mestu sa leve strane puta se nalaze vodeće prodavnice robe široke potrošnje kao što su Masutis, Discount Market, Marinopulos, Arvanitidis i u neposrednoj blizini LIDL. Mesto ima i zdravstveni centar, veći broj veterinarskih klinika, poštu, nekoliko banaka, apoteku, agencije za iznajmljivanje kola, brojne zlatare, butike, benzinske pumpe, menjačnice, stotinak taverni i restorana...

Asprovalta ima malu marinu, sportske terene, uključujući i teniske i odbojkaške, kao i karting staze. Sve to pravi od Asprovalte pravo komercijalno turističko mesto u kojem postoji sve što je prosečnom srpskom turisti u Grčkoj potrebno za nezaboravno leto.

Na potezu od Asprovalte do Nea Vrasne je ponedeljkom organizovana pijaca u toku letnjih meseci gde je moguće kupiti sveže voće, povrće, masline i maslinovo ulje, domaću alvu i ostale tradicionalne grčke proizvode.

Veliki je broj izleta iz Asprovalte:

 • krstarenje Svetom gorom
 • poseta metohu manastira Hilandar – manastiru Kakovo
 • poseta Kavali
 • poseta Tasosu
 • akvapark i šoping u Solunu
 • obilazak Alistrate
 • poseta Amfipolisu
 • poseta Stagiru

U blizini Asprovalte se nаlаzi pećina Alistrаti, jedna od najvećih i najlepših u Grčkoj. Površina pećine je oko 14.000m2, a dugačka je 3km i prepuna je stalagmita i stalaktita. Vredi istaći i аntički grаd Filipi sа svojim odlično očuvanim аntičkim pozorištem. Lokаcijа Filipа je raj za arheologe, jer je bilа nаseljenа od neolitskog dobа, а ljudskа nаseljа su nastavila da niču i posle tog dobа. U toku vašeg letovanja svakako vredi posetiti ovu destinaciju, jer je blizu Asprovalte (udaljeno je samo 65km) i predstavlja jedno od najpoznatijih arheoloških nalazišta u celoj Grčkoj, a svakako najbitnije u istočnoj Makedoniji. Od izleta posetite i Stagiru, rodno mesto čuvenog grčkog filozofa Aristotela, gde možete posetiti tematski park na mestu na kom je bila Aristotelova kuća.

Na reci Angitis koja je pritoka Strume, redovno se organizuje rafting. Ova reka je poznata po klisuri dugačkoj oko 15km sa dubinama i do 100m.

Možete posetiti i poznati ženski manastir Svete Lidije, kao i crkvu Svetog Đorđa.

Od lokalnih znamenitosti vredi posetiti i lokalni muzej u Asprovalti, a možete prisustvovati i mnogim kulturnim dešavanjima pod otvorenim nebom, kao što su festivali, pozorišne predstave i koncerti.

Zaliv u čijem se centru nalazi Asprovalta je poznat po čestom pojavljivanju delfina koji predstavljaju pravu atrakciju, posebno za decu.

Asprovalta ima sve što bi moglo da interesuje jednog posetioca:

 • zlatne plaže
 • kristalno čista voda
 • planine
 • jezera
 • bujno zelenilo
 • veliki broj arheoloških lokacija

 

Ponuda je sledeća:

55 eur za paket aranžman (10 noćenja + autobuski prevoz) u Nea Vrasni ili Asprovalti, u periodu od 22.05. – 01.06. + 20% popusta na zdravstveno osiguranje

95 eur za paket aranžman (10 noćenja + autobuski prevoz) u Nea Vrasni ili Asprovalti, u periodu od 01.06. – 11.06. + 20% popusta na zdravstveno osiguranje

PROGRAM PUTOVANJA:

– 01. dan: Polazak autobusa (u zavisnosti od mesta polaska) u navedeno vreme.

– 02. dan: Dolazak u letovalište i smeštaj u izabranoj vili/hotelu.

Boravak u trajanju od 10 noćenja u izabranoj vili sa navedenom uslugom. Nakon završetka aranžmana povratak u Beograd.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

- Prevoz na relaciji Beograd – Nea Vrasna / Asprovalta – Beograd, smeštaj u izabranoj vili na bazi na 10 noćenja, usluge predstavnika agencije, usluge vodiča

- Cene su izražene u eurima, a plaćanje je u dinarima po prodajnom kursu za efektivu Banca Intese na dan uplate. Specijalna ponuda važi isključivo za uplate u celosti.

- Prevoz se obavlja autobusima turističke klase (visokopodnim ili double-decker) koji su opremljeni klimom/grejanjem, audio i video opremom.

- Po naznačenim cenama moguć je smeštaj najmanje 2 osobe u 1/2, 1/2+2, 1/3 std/app ili najmanje 3 osobe u 1/3+1, 1/4 i 1/5 std/app

- Za rezervaciju 1/1 std/app plaća se cena u iznosu od dva paket aranţmana umanjena za 30 eur

– Polazak autobusa je dan ranije u odnosu na datum naveden u tabelama

– Sedišta u autobusu su numerisana i zavise od vremena prijave za aranžman čime agencija nije u obavezi da izlazi u susret pojedinačnim zahtevima putnika

– Obavezno proveriti u agenciji tačno vreme i mesto polaska dva dana ranije

– Nakon dolaska autobusa u letovalište, zbog ograničenih uslova manevra, uskih ulica i saobraćajnih propisa, autobus će se parkirati što je moguće bliže smeštajnom objektu.

– Količina prtljaga je ograničena na dve putne torbe po osobi

– Prevoz prtljaga u mestu boravka, kao i prostor za njegovo čuvanje i odmor putnika u danima smene – nisu obezbeđeni.

Napomena!

CITY POPUSTI KUPON

 • Jedan kupon važi za jednu osobu
 • Možete kupiti više kupona
 • Ponuda obuhvata kupovinu vaučera u vrednosti od 350rsd kojim se ostvaruje popust na putovanje: u Nea Vrasnu ili Asprovaltu,10 noćenja + autobuski prevoz u periodu od 22.05. – 01.06. + 20% popusta na zdravstveno osiguranje po sniženoj ceni od 55eura ili u periodu od 01.06. – 11.06. + 20% popusta na zdravstveno osiguranje po sniženoj ceni od 95eura
 • Obavezno poneti kupon
 • Pre uplate rezervisanog vaučera pozvati na brojeve telefona: 011/328-44-55,30-37-222 radi provere slobodnih mesta
 • Po dobijanju vaučera odmah kontaktirati agenciju radi rezervacije
Rok iskoristivosti vaučera: 01-06-2017
Detalji o prodavcu!
Turistička agencija MOJ SVET

Strahinjića Bana 30/2, Beograd
Radno vreme: pon-pet: 09h-20h
subotom: 09h-15h

SVE AKCIJE BRENDA

MOJ SVET je tu da Vam približi Svet. Izaberite uz našu pomoć putovanje po svojoj meri. Recite koja su vaša očekivanja, šta želite od odmora, koji su uslovi, mogućnosti…O kakvom putovanju maštate? 

Poštujemo Vaše vreme, poštujemo Vaš novac, a iznad svega – Vašu želju da rastete i odrastate putujući.
Sa nama!

Budućim Putnicima,

S’ poštovanjem,
MOJ SVET 
sideblock

Facebook Komentar ()*//*

Dobrodošli na zvaničnu web stranicu Citypopusti.rs!

Mi smo sajt za online kupovinu koji nudi brojne akcije i popuste. Imati prestižne brendove i verne potrošače cilj je kome teže svi učesnici na tržištu.

Naša misija i cilj je da svakodnevno istražujemo i Vama pružamo informacije o atraktivnim ponudama restorana, turističkih agencija, hotela, salona i ostalih usluga i proizvoda po sniženim cenama.
Koristimo modernu tehnologiju oglašavanja kako bismo predstavili ponude hiljadama kupaca i kupcima ponudili ekskluzivne popuste! Mi štedimo za Vas tako što vam omogućavamo da najbolje ponude po najnižoj ceni,uz pomoć nas, lako stignu do Vas!
Danas je samo jedan dan od svih koji će ikada biti, ali šta će se desiti u danima koji dolaze, zavisi samo od toga šta danas radite. Sat odbrojava isticanje ponuda zato požurite, ne gubite vreme i iskoristite naše popuste, jer mi štedimo za Vas!


Pohvala!

" Hrana je divna!!! "
Žarko

super ste

" super ste!!! "
marijana

Bravo!!!!

" Odlican pocetak - extra izbor. Bicete sve bolji i bolji :) "
Ana

Najbolji ste!

" Jedva čekam kada budete ubacili garderobu kao što čujem!!! "
Sandra

ODLICNO!

" Sajt vam je odlican, dajte jos ponuda! :) "
Uros Davidovic
Design by KDStudio7
© 2016 | All rights reserved!