Registruj se!
Već sam registrovan!!!
VARŠAVA - 2 noćenja sa doručkom + prevoz za 59€ uz vaučer od 350rsd!

Termini polaska:

 • 13.04.2017. - 17.04.2017.
 • 28.04.2017. - 02.05.2017.
VARŠAVA - 2 noćenja sa doručkom + prevoz za 59€ uz vaučer od 350rsd!
Smeštaj u hotelu (švedski sto) Autobuski prevoz visoke turističke klase
VREDNOST
350din
POPUST
0%
UŠTEDA
0din
Uz kupljeni vaučer dobiješ za 59e!
350din
Ponuda ističe za:
Kupljeno: 3
Regionalne

Opis ponude!

Varšava je glavni i najveći grad Repubilke Poljske, koji ima veoma tragičnu istoriju. Grad je više puta osvajan i rušen do temelja, a njegovo stanovništvo je prolazilo kroz jezive strahote. Zbog toga se Varšava često naziva „Gradom feniksom“, koji se uvek iznova izdiže iz pepela. Varšava se prvi put pominje u XIII v., a status grada dobila je 1334. godine. Zaslugom kralja Sigmunda 1596.god. postaje prestonica države. Grad su tokom 1655 -56 opsedale Švedska i Pruska, i time započinje tragična sudbina Varšave. Rusi su 1794. godine izvršili kaznenu ekspediciju protiv građana koji su se pobunili protiv vlasti osvajača, i pritom su opustošili grad i pobili veliki deo stanovništva. Nakon podele pripada Pruskoj, da bi ga tokom svoje vladavine držao i Napoleon. Nakon Bečkog kongresa 1815. Varšava je pripala Rusiji, a u njoj je 1918. godine proglašena nezavisnost Poljske. Nemci su tokom II sv. rata potpuno razorili Varšavu, a jevrejsko stanovništvo prislino odveli u koncentracione logore. Tokom 1943. izbio je ustanak u kome je ubijeno preko 250.000 stanovnika. Već sledeće godine izbio je novi ustanak, poznat kao ustanak Armije Krajova. Trajao je 3 meseca, i propao je nakon što je Sovjetski Savez ustanicima svesno uskratio pomoć koju su oni očekivali. Nakon rata došlo je do potpune obnove Varšave, i to po arhitektonskim planovima od pre rata. Istorijski centar grada se od 1980. godine nalazi na UNESCO–voj listi svetske baštine. Varšava je evropskoj i svetskoj civilizaciji dala veliki doprinos u vidu poznatih ličnosti iz sfera nauke, politike, kao i umetnosti. Ovo je danas jedan od najrazvijenijih gradove Evrope, sa brojnim kulturno – istorijskim i drugim gradskim znamenitostima.

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan Polazak autobusa iz Beograda sa parkinga u Bloku 42 (preko puta ulaza na buvlju pijacu) u 16.00h (3 dana pre puta proveriti tačno vreme polaska). Vožnja do Novog Sada, odakle je planiran polazak u 17.00h (mesto polaska zavisi od broja putnika i biće naknadno saopšteno). Vožnja preko Mađarske i Slovačke sa usputnim pauzama radi odmora.

2. dan VARŠAVA Dolazak u Varšavu u prepodnevnim satima. Po dolasku odlazak na panoramsko razgledanje grada autobusom: kvart Starog grada- Stare Miasto koji je potpuno rekonstruisano posle II svetskog rata i stavljeno pod zaštitu UNESCO-a, Kraljevski Dvor, Stub kralja Zigmonda i Trgovački skver, zatim malo južnije, tzv.Kraljevska staza sa puno klasicističkih palata, Predsedničke palate, zgrade varšavskog Univerziteta, Povaski groblje koje je jedno od najstarijih u Evropi, prepuno skuptura među kojima umetnička dela poznatih poljskih vajara 19. i 20.veka. Smeštaj u hotel u popodnevnim časovima. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

3. dan VARŠAVA-PALATA WILANOW Doručak. Slobodan dan za individualna razgledanja ili fakultativni obilazak Lođa , grada koji je u 19 veku bio obećana zemlja i simbol prosperiteta . Po dolasku šetnja najdužom pešačkom zonom u Poljskoj , ulicom Piotrkovska gde se izmenjuju vile i palate iz 19. veka. Slobodno vreme. Predlažemo posetu manufaktura , kompleks koji je obuhvatala bivša Izrael Poznanski fabrika danas je moderan spoj starog i novog . Kulturno zabavni kompleks obuhvata 3 muzeja : muzej grada , muzej fabrike i muzej moderne umetnosti . Povratak u Varšavu. Slobodno veče. Noćenje.

4. dan VARŠAVA Doručak. Slobodan dan za individualna razgledanja ili fakultativni odlazak do Palate Wilanow koja je bila rezidencija kralja Jana III Sobieskog i jedna od retkih objekata koji nisu stradali tokom II svetskog rata. Palata potiče iz sedamdesetih godina godina sedamnaestog veka, a njena originalna lepota može se videti i danas. Tokom vekova palata je proširivana po uzoru na italijanske vile, plemićke kuće i palate Luja XIV. Umetnost ovog zdanja ispunjena je autentičnim umetničkim delima i nameštajem, a iza palate se nalazi ogroman park, sjajan za beg od gradske gužve. Oko 18.00h je predviđen polazak sa dogovorenog mesta za Beograd. Noćna vožnja kroz Slovačku i Mađarsku prema Novom Sadu i Beogradu, sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora.

5. dan NOVI SAD/ BEOGRAD Dolazak u Novi Sad / Beograd u jutarnjim časovima. Vreme dolaska zavisi od zadržavanja na granici.

ARANŽMAN OBUHVATA:

 • prevoz turističkim autobusom na navedenoj relaciji
 • 2 noćenje sa doručkom u Varšavi u hotelu sa 2* u 1/2 i 1/2+1 sobama ( doručak kontinentalni-samoposluživanje)
 • obilaske prema programu (Varšava)
 • usluge pratioca grupe (predstavnik agencije)
 • troškove organizacije putovanja

 

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

 • individualne troškove
 • medjunarodno putno zdravstveno osiguranje ( 1 eur dnevno )
 • ulaznice i fakultativne izlete

 

FAKULTATIVNI IZLETI:

 • PALATA WILANOW - 20 €
 • LODJ - 25 €

 

POPUSTI I DOPLATE: doplata za 1/1 sobu je 60% od cene aranžmana

OPIS I LOKACIJA HOTELA:

Smeštaj će biti u nekom od navedenih hotela ili sličnom:

 • IBIS BUDGET WARSZAWA REDUTA
 • IBIS BUDGET WARSZAWA CENTRUM

Svaki hotel iz ove ponude ima restoran, a svaka soba ima tuš/wc.
Tačno ime hotela biće naknadno saopšteno.

NAČIN PLAĆANJA:

 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% najkasnije 10 dana pre putovanja
 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana do 20.12.2017. uz uvećanje od 1,5% na mesečnom nivou
 • platnim karticama ( Visa, Master)
Napomena!
 • Jedan kupon važi za jednu osobu
 • Možete kupiti više kupona
 • Ponuda obuhvata kupovinu vaučera u vrednosti od 350rsd kojim se ostvaruje popust na putovanje: VARŠAVA - 2 noćenja sa doručkom + prevoz po sniženoj ceni od 59€
 • Za termin 28.04.2017. cena je 65eura
 • Obavezno poneti kupon
 • Pre uplate rezervisanog vaučera pozvati na brojeve telefona: 065/320-62-20 ili 011/375-13-52 radi provere slobodnih mesta
 • Po dobijanju kupona odmah kontaktirati agenciju radi rezervacije
Rok iskoristivosti vaučera: 28-04-2017
Detalji o prodavcu!
Aqva Travel

Čumićevo Sokače lok.138
RADNO VREME:
Ponedeljak- Petak 09.00h-19.00h
Subota: 09.00h-15.00h

SVE AKCIJE BRENDA

Turistička agencija AQUA BGD TRAVEL je osnovana posle višegodišnjeg iskustva i rada u turizmu, vlasnika agencije kao i njenih zaposlenih. Bavimo se organizovanjem turističkih putovanja u Grčkoj, Bugarskoj, Turskoj, Italiji i gradovima širom Evrope.
Veoma razgranatom mrežom subagenata pokrivamo gotovo sve veće gradove u Srbiji. Posedujemo sopstveni vozni park , moderno opremljenih autobusa. Stručno i ljubazno osoblje u domenu transfera, predstavnika kao i referenata prodaje, učiniće vaš odmor još prijatnijim.
Cilj našeg poslovanja je da svojim korisnicima pružimo visok standard kvaliteta turističke usluge. To i potvrdjuju korisnici koji se iz godine u godinu, u prijateljskoj atmosferi, na obostrano zadovoljstvo vraćaju našoj agenciji. 
sideblock

Facebook Komentar ()*//*

Dobrodošli na zvaničnu web stranicu Citypopusti.rs!

Mi smo sajt za online kupovinu koji nudi brojne akcije i popuste. Imati prestižne brendove i verne potrošače cilj je kome teže svi učesnici na tržištu.

Naša misija i cilj je da svakodnevno istražujemo i Vama pružamo informacije o atraktivnim ponudama restorana, turističkih agencija, hotela, salona i ostalih usluga i proizvoda po sniženim cenama.
Koristimo modernu tehnologiju oglašavanja kako bismo predstavili ponude hiljadama kupaca i kupcima ponudili ekskluzivne popuste! Mi štedimo za Vas tako što vam omogućavamo da najbolje ponude po najnižoj ceni,uz pomoć nas, lako stignu do Vas!
Danas je samo jedan dan od svih koji će ikada biti, ali šta će se desiti u danima koji dolaze, zavisi samo od toga šta danas radite. Sat odbrojava isticanje ponuda zato požurite, ne gubite vreme i iskoristite naše popuste, jer mi štedimo za Vas!


Najbolji ste!

" Jedva čekam kada budete ubacili garderobu kao što čujem!!! "
Sandra

Pohvala!

" Hrana je divna!!! "
Žarko

ODLICNO!

" Sajt vam je odlican, dajte jos ponuda! :) "
Uros Davidovic

Bravo!!!!

" Odlican pocetak - extra izbor. Bicete sve bolji i bolji :) "
Ana

super ste

" super ste!!! "
marijana
Design by KDStudio7
© 2016 | All rights reserved!