Registruj se!
Već sam registrovan!!!
Kako da postignete zdrav san? Probajte jorgan od ovčije vune!
  • Posebna tehnika prošivanja obezbeđuje maksimalnu elastičnost i propustljivost vazduha
  • Jorgan je ispunjen prepranom i češljanom ovčijom vunom visokog kvaliteta
Kako da postignete zdrav san? Probajte jorgan od ovčije vune!
Zadovoljava sve zahteve udobnog i zdravog spavanja
VREDNOST
13,500din
POPUST
50%
UŠTEDA
-6750din
6,750din
Ponuda ističe za:
Regionalne

Opis ponude!

Pletisanak jorgan od vune, kao najnoviji proizvod u našem asortimanu koji predstavlja spoj dosadašnjeg iskustva i najkvalitetnijih materijala.
Jorgan je ispunjen prepranom i češljanom ovčijom vunom visokog kvaliteta. Termoregulacija za koju je zaslužan lanolin iz vune pobrinuće se za prijatnu temperaturu jorgana i tokom zimskih i tokom letnjih noći.
Visokokvalitetni jorgan od vune presvučen je češkim anginom, materijalom koji je najzustupljeniji u izradi najkvalitetnijih jorgana i jastuka. Jorgan Pletisanak prepoznatljiv je kao odličan termoregulator a posebno koristi osobama sa lošom cirkulacijom.
Zdrav san za zdrav život!
Jorgan – od Vune
Dimenzija: 200x135 cm
Težina punila:: 1800g

Napomena!

CITY POPUSTI KUPON

  • Jedan kupon važi za jedan jorgan
  • Možete kupiti više kupona
  • Ponuda obuhvata: Jorgan od vune sa dve toplotne tacke po sniženoj ceni od 6750rsd
  • Cena dostave je 390rsd
  • Obavezno poneti kupon
  • Neophodno je zakazivanje unapred
  • Telefon partnera se prikazuje na kuponu posle realizacije uplate
  • Ukoliko iz bilo kog razloga ne možete da dodete na zakazani termin, molimo vas da ga blagovremeno otkažete i zakažete novi termin, suprotnom kupon ce se smatrati iskorišcenim
Rok iskoristivosti vaučera: 30-12-2017
Detalji o prodavcu!
Pletisanak

Nikole Lunjevice 3D/4, Gornji Milanovac

SVE AKCIJE BRENDA

Studio za zdrav san Pletisanak je mesto u kom se puno zna o dobrom snu, mesto na kome je moguće kupiti 100% prirodne jastuke i jorgane za zdrav san kao i dobiti stručne savete za spavanje, odmor i uticaj sna na zdravlje. 

Firma Mi Familia otpočela je svoju delatnost 2010. godine proizvodnjom mlinskih proizvoda i proizvodnjom zdrave hrane. Praćenjem zahteva tržišta proširili smo naš asortiman, s početka, jastucima punjenim heljdinim zrnom, a zatim i drugim vrstma jastuka vrhunskog kvaliteta, na veliko zadovoljstvo naših klijenata i potrošača. Heljdu koju sami uzgajamo u selima pod Suvoborom, pažljivo selektiramo, kako bi do naših kupaca stigli jastuci vrhunskog kvaliteta i razumne cene. 
sideblock

Facebook Komentar ()*//*

Dobrodošli na zvaničnu web stranicu Citypopusti.rs!

Mi smo sajt za online kupovinu koji nudi brojne akcije i popuste. Imati prestižne brendove i verne potrošače cilj je kome teže svi učesnici na tržištu.

Naša misija i cilj je da svakodnevno istražujemo i Vama pružamo informacije o atraktivnim ponudama restorana, turističkih agencija, hotela, salona i ostalih usluga i proizvoda po sniženim cenama.
Koristimo modernu tehnologiju oglašavanja kako bismo predstavili ponude hiljadama kupaca i kupcima ponudili ekskluzivne popuste! Mi štedimo za Vas tako što vam omogućavamo da najbolje ponude po najnižoj ceni,uz pomoć nas, lako stignu do Vas!
Danas je samo jedan dan od svih koji će ikada biti, ali šta će se desiti u danima koji dolaze, zavisi samo od toga šta danas radite. Sat odbrojava isticanje ponuda zato požurite, ne gubite vreme i iskoristite naše popuste, jer mi štedimo za Vas!


super ste

" super ste!!! "
marijana

Bravo!!!!

" Odlican pocetak - extra izbor. Bicete sve bolji i bolji :) "
Ana

Pohvala!

" Hrana je divna!!! "
Žarko

Najbolji ste!

" Jedva čekam kada budete ubacili garderobu kao što čujem!!! "
Sandra

ODLICNO!

" Sajt vam je odlican, dajte jos ponuda! :) "
Uros Davidovic
Design by KDStudio7
© 2016 | All rights reserved!