Registruj se!
Već sam registrovan!!!
Naučite kako postati vrhunski prodavac i dostići vrhunski uspeh u prodaji za samo 2600rsd!
  • Najbolji prodavci se uvek se dobro pripeme pre početka prodaje
  • Talenat čini samo 5 – 10% uspeha, a sve ostalo je rad
Naučite kako postati vrhunski prodavac i dostići vrhunski uspeh u prodaji za samo 2600rsd!
Tajna uspeha ste vi sami!
VREDNOST
3,700din
POPUST
29.7%
UŠTEDA
-1100din
2,600din
Ponuda ističe za:
Kupljeno: 17

Opis ponude!

Svakodnevo se susrećemo sa mnogim trgovcima koji nam nude svoje proizvode. Teško da će proći jedan dan u našem životu a da se ne susretnemo sa barem jednim prodavcem. Pa i nakon toliko puno kontakata sa raznim prodavcima, mali je broj njih koji su na nas ostavili specifično dobar utisak i učinili da se njih setimo kada nam zatreba usluga ili roba kojom trguje njihova organizacija. Mnogo je veći broj prodavaca koji ne pružaju adekvatnu uslugu kupcu a ni sami ne shvataju gde greše. Ne shvataju da su oni ambasadori organizacije u kojoj rade i da zalud kvalitetna roba, pozicija prodajnog objekta i sve ostalo u koliko oni sami nisu sposobni da ostvare dobar individualni odnos sa kupcem, motivišu kupca da se zainteresuje za njihov proizvod ili uslugu i na kraju izazovu i lojalnost. Mnogi su se našli iznenada u ulozi trgovca potpuno ne pripremljeni, zbog nemogućnosti da pronađu posao u struci za koju su se školovali. Prodajna veština se često smatra da je nešto što osoba ima ili nema. To naravno jednostavno nije istina. Veštinu prodaje može naučiti svako ko želi.
Često kupac, formira stav o čitavoj organizaciji na osnovu iskustva kakvo je imao samo sa jednim predstavnikom te organizacije. Zbog raznih propusta ili pesimističkih stavova koje trgovci imaju, većina prodajnih komunikacija biva zaboravljena često i pre nego što kupac napusti prodajni objekat.

U velikoj meri uspeh prodavaca zavisi od prodajne tehnike koju koriste prilikom prodajne komunikacije sa kupcima. Prodajna tehnika kojom se određeni prodavac služi uglavnom zavisi od njegove ličnosti. U koliko je kod prodavca samopouzdanje, entuzijazam, motivacija i opšta energija koju unosi u prodajnu situaciju na veoma niskom nivou, a još pri tome pribojava se odbijanja i nema sigurnost prilikom komunikacije sa kupcem. Sigurno da ni tehnika prodaje koju koristi (koja ga uglavnom štiti od svih navedenih nesigurnosti) neće biti učinkovita.

SEMINAR “ KAKO POSTATI VRHUNSKI PRODAVAC I DOSTIĆI VRHUNSKI USPEH U PRODAJI”
TEME SEMINARA:

•Šta je prodaja
•Psihologija prodavca
•Karakter vrhunskog prodavca
•Psihologija kupca
•Komunikacijske veštine u prodaji
•Kako uspostaviti kvalitetan odnos sa kupcem
•Verbalna i neverbalna komunikacija
•Prezentacija proizvoda i usluga
•Tehnike postupanja sa primedbama kupaca
•Tehnike zatvaranja prodaje
•Pravila koja vode do sigurnog uspeha u prodaji

CILJ SEMINARA

SEMINAR „Kako postići vrhunski uspeh u prodaji“ ima cilj da predstavi sistematičnost pristupa kupcu i strategiju uspešne prodaje i na taj način osposobi sve članove radionice za postizanje vrhunskih rezultata u prodaji. Kroz predavanja i praktične vežbe učesnici programa će steći veštine i tehnike koje će im pomoći da uspešno upravljaju procesom prodaje.


Radionica zahteva aktivno učešće svih prisutnih, kako bi zajedno došli do većine zaključaka i na taj način uspešno promenili negativne stavove i usvojili nove veštine koje su primenjive u prodaji.

RADIONICA JE NAMENJENA SVIMA ONIMA KOJI SE BAVE PRODAJNIM BIZNISOM, KOJI ŽELE DA POVEĆAJU SVOJU PROFITABILNOST I BUDU SIGURNIJI PRILIKOM KUPO-PRODAJNE KOMUNIKACIJE

Napomena!

CITY POPUSTI KUPON

  • Jedan kupon važi za jednu osobu
  • Možete kupiti više kupona
  • Ponuda obuhvata: SEMINAR-Kako postići vrhunski uspeh u prodaji po sniženoj ceni od 2600rsd
  • Obavezno poneti kupon
  • Telefon partnera se prikazuje na kuponu posle realizacije uplate
  • Ukoliko iz bilo kog razloga ne možete da dodete na zakazani termin, molimo vas da ga blagovremeno otkažete i zakažete novi termin, suprotnom kupon ce se smatrati iskorišcenim
Rok iskoristivosti vaučera: 12-03-2018
Detalji o prodavcu!
Ansuz udruženje

Šajkaška 26

SVE AKCIJE BRENDA

Ansuz je udruzenje gradjana osnovano sa ciljem da medijskom i finansijskom podrskom kao i strucnim savetovanjem pomogne talentovanim i nadarenim osobama da maksimalno ostvare svoje potencijale i realizuju svoje ideje. Udruzenje Ansuz je neprofitna organizacija osnovana 22.09.2013. a planirano je da sredstva prikuplja organizacijom aktivnosti (samostalno ili u saradnji sa drugim organizacijama), zatim iz raznih fondacija i od strane poslovne zajednice i pojedinaca.

Svrha programa Udruzenja Ansuz je da ukaze na znacaj inkluzije talenata i nadarenih osoba Srbije i da svoj doprinos u sprecavanju odliva mozgova iz zemlje, medijskom afirmacijom i edukacijom javnosti i ciljnih grupa, kao i prikupljanjem sredstava za realizaciju ideja iz raznih disciplina u nauci i umetnosti. Takodje zelimo da kroz obracanje javnosti, predavanja, izdavanje brosura i radionice podignemo svest gradjanja o vaznosti i koristima od ulaganja nadarene pojedince. Misija Udruzenja Ansuz je da razvija i sprovodi programe koji ce ciljnoj grupi obezbediti medijsku afirmaciju i donacije za realizaciju projekata i ideja kao i promociju koja ce obezbediti zasluzeno mesto u drustvu i kod poslodavaca. Istinska vrednost programa Udruzenja Ansuz je u strucnom savetovanju i usmeravanju maldih nadarenih osoba kao i u savetovanju njihove uze sredine na koji nacin da pristupe ovom fenomenu i omuguce mladim talentima da razviju maksimum svojih potencijala i iskoriste ih za dobrobit cele zajednice.

Nataša Vasić psiholog, psihološki savetnik i individualni coach, usmerena je ka vodjenju klijenata do potpunog ostvarenja ličnih potencijala i pronalaženja svoje autentične svrhe i smisla života. U fokusu njenog interesovanja su talentovane i nadarene osobe, i svi oni koji žele da istražuju sebe na putu ka samospoznaji. Osnivač je i pretsednik udruženja Ansuz koje se bavi talentovanim i nadarenim osobama. 
sideblock

Facebook Komentar ()*//*

Dobrodošli na zvaničnu web stranicu Citypopusti.rs!

Mi smo sajt za online kupovinu koji nudi brojne akcije i popuste. Imati prestižne brendove i verne potrošače cilj je kome teže svi učesnici na tržištu.

Naša misija i cilj je da svakodnevno istražujemo i Vama pružamo informacije o atraktivnim ponudama restorana, turističkih agencija, hotela, salona i ostalih usluga i proizvoda po sniženim cenama.
Koristimo modernu tehnologiju oglašavanja kako bismo predstavili ponude hiljadama kupaca i kupcima ponudili ekskluzivne popuste! Mi štedimo za Vas tako što vam omogućavamo da najbolje ponude po najnižoj ceni,uz pomoć nas, lako stignu do Vas!
Danas je samo jedan dan od svih koji će ikada biti, ali šta će se desiti u danima koji dolaze, zavisi samo od toga šta danas radite. Sat odbrojava isticanje ponuda zato požurite, ne gubite vreme i iskoristite naše popuste, jer mi štedimo za Vas!


super ste

" super ste!!! "
marijana

Pohvala!

" Hrana je divna!!! "
Žarko

ODLICNO!

" Sajt vam je odlican, dajte jos ponuda! :) "
Uros Davidovic

Bravo!!!!

" Odlican pocetak - extra izbor. Bicete sve bolji i bolji :) "
Ana

Najbolji ste!

" Jedva čekam kada budete ubacili garderobu kao što čujem!!! "
Sandra
Design by KDStudio7
© 2016 | All rights reserved!