Registruj se!
Već sam registrovan!!!
Odvikavanje od pušenja uz hipnoterapiju za samo 3200sd!
 • Da li ste Vi taj koji želi da ostavi pušenje?
 • Da li znate da su vam cigarete smrtni neprijatelj?
 • Da li je sad pravi momenat da prekinete?
 • VI VIŠE NEĆETE IMATI ŽELJU DA ZAPALITE CIGARETU
Odvikavanje od pušenja uz hipnoterapiju za samo 3200sd!
Najbrži i provereno najuspešniji način da lako i bez nervoze, zauvek ostavite cigarete!
VREDNOST
9,000din
POPUST
64.4%
UŠTEDA
-5800din
3,200din
Ponuda ističe za:
Kupljeno: 3
Palilula

Opis ponude!

Iako su danas štetni efekti pušenja svima poznati, mnogi ljudi se suočavaju sa ogomnim poteškoćama pri pokušajima da ostave cigare. U razvijenijim zemljama sve veći broj pušača koji žele da prestanu sa ovom štetnom navikom upravo u hipnozi vidi efektno rešenje. Istraživanja pokaziju da:
- Skoro 50% pušača umire prevremeno zbog posledica pušenja.
- Očekivani životni vek pušača je za oko 10 godia kraći od životnog veka nepušača.
- Ogroman broj dece se svake godine hospitalizuje zbog posledica pasivnog pušenja.

Prekidanje jedne ovakve zavisnosti predstavlja ogroman izazov, što je poznato svakom pušaču koji je pokušao da prekine sa pušenjem. Mnogim ljudima je teško da promene obrazac mišljenja kada je reč o pušenju i zato hipnoza iz godine u godinu postaje sve češći izbor metoda za odvikavanje od pušenja.

NA KOJI NAČIN HIPNOZA DELUJE?

Podsvest ima potpunu kontrolu nad našim telom i životom. Taj deo uma nikad ne spava, radi 24 sata na dan bez odmora. Dok svesni um može istovremeno obraćati pažnju na vrlo malo informacija, podsvest upija, prikuplja i skladišti sve ostalo. O tome najbolje govori podatak da svesni um procesuira oko 40 bitova u sekundi, dok podsvesni um u isto vrijeme obradi 40 miliona bitova informacija!

Sve pothranjene informacije još iz najranijeg djetinjstva utiču na naše misli, osećaje, raspoloženja, ponašanje, odnose, životne odluke, odabir partnera, tj na sve aspekte života. Ovde se nalaze sve naše navike, bile dobre ili loše, svi naši pozitivni i negativni programi. U svesnom umu jako je teško boriti se protiv ovih programa, jer su oni duboko ukorenjeni u podsvesti. Ako mi želimo štogod promeniti, moramo doći do podsvesti i tamo sređivati promene.

Koliko puta ste kao pušač doneli odluku da prestanete pušiti, ali „ono nešto“ u Vama Vam to nije dozvolilo i Vi ste ponovo zapalili cigaretu. Svaki pušač zna koliko je pušenje štetno, društveno neprihvatljivo, ružno, bespotrebno bacanje pare, itd. ali… kao da postoji “nešto u njemu” što mu NE dozvoljava da napravi ono što mu njegova svest, logika i razum savetuju. A to „ono nešto“ su navike i emocije vezane za pušenje, koje se nalaze u podsvesti i zato na njih ne možemo delovati u svesnom stanju. I kada spoznamo što je uistinu „to nešto“ u nama što nas odvraća od odluke o prestanku pušenja, tada je proces oslobađanja od nikotinskog ropstva već u toku!

Hipnozom uspostavljamo komunikaciju sa podsvesti i tamo menjamo i emocije i navike vezane za tu ružnu i opasnu naviku. Hipnozom zamenjujemo stečena lažna uvjerenja da je cigareta ugodna, da smiruje, da pušenjem postajemo deo društva u kojem se osećamo sigurno, odraslo, prihvaćeno i usađujemo sugestije koje vode potpunom odbacivanju te smrdljive i štetne navike.

Napomena!

CITY POPUSTI KUPON

 • Jedan kupon važi za jednu osobu
 • Možete kupiti više kupona
 • Ponuda obuhvata: tretman hipnozom (u trajanju od sat i po) za odvikavanje od pušenja po sniženoj ceni od 3200rsd
 • Obavezno poneti kupon
 • Neophodno je zakazivanje unapred
 • Telefon partnera se prikazuje na kuponu posle realizacije uplate
 • Ukoliko iz bilo kog razloga ne možete da dođete na zakazani termin, molimo vas da ga blagovremeno otkažete i zakažete novi termin, u suprotnom kupon će se smatrati iskorišćenim
Rok iskoristivosti vaučera: 06-03-2018
Detalji o prodavcu!
Ansuz udruženje

Šajkaška 26

SVE AKCIJE BRENDA

Ansuz je udruzenje gradjana osnovano sa ciljem da medijskom i finansijskom podrskom kao i strucnim savetovanjem pomogne talentovanim i nadarenim osobama da maksimalno ostvare svoje potencijale i realizuju svoje ideje. Udruzenje Ansuz je neprofitna organizacija osnovana 22.09.2013. a planirano je da sredstva prikuplja organizacijom aktivnosti (samostalno ili u saradnji sa drugim organizacijama), zatim iz raznih fondacija i od strane poslovne zajednice i pojedinaca.

Svrha programa Udruzenja Ansuz je da ukaze na znacaj inkluzije talenata i nadarenih osoba Srbije i da svoj doprinos u sprecavanju odliva mozgova iz zemlje, medijskom afirmacijom i edukacijom javnosti i ciljnih grupa, kao i prikupljanjem sredstava za realizaciju ideja iz raznih disciplina u nauci i umetnosti. Takodje zelimo da kroz obracanje javnosti, predavanja, izdavanje brosura i radionice podignemo svest gradjanja o vaznosti i koristima od ulaganja nadarene pojedince. Misija Udruzenja Ansuz je da razvija i sprovodi programe koji ce ciljnoj grupi obezbediti medijsku afirmaciju i donacije za realizaciju projekata i ideja kao i promociju koja ce obezbediti zasluzeno mesto u drustvu i kod poslodavaca. Istinska vrednost programa Udruzenja Ansuz je u strucnom savetovanju i usmeravanju maldih nadarenih osoba kao i u savetovanju njihove uze sredine na koji nacin da pristupe ovom fenomenu i omuguce mladim talentima da razviju maksimum svojih potencijala i iskoriste ih za dobrobit cele zajednice.

Nataša Vasić psiholog, psihološki savetnik i individualni coach, usmerena je ka vodjenju klijenata do potpunog ostvarenja ličnih potencijala i pronalaženja svoje autentične svrhe i smisla života. U fokusu njenog interesovanja su talentovane i nadarene osobe, i svi oni koji žele da istražuju sebe na putu ka samospoznaji. Osnivač je i pretsednik udruženja Ansuz koje se bavi talentovanim i nadarenim osobama. 
sideblock

Facebook Komentar ()*//*

Dobrodošli na zvaničnu web stranicu Citypopusti.rs!

Mi smo sajt za online kupovinu koji nudi brojne akcije i popuste. Imati prestižne brendove i verne potrošače cilj je kome teže svi učesnici na tržištu.

Naša misija i cilj je da svakodnevno istražujemo i Vama pružamo informacije o atraktivnim ponudama restorana, turističkih agencija, hotela, salona i ostalih usluga i proizvoda po sniženim cenama.
Koristimo modernu tehnologiju oglašavanja kako bismo predstavili ponude hiljadama kupaca i kupcima ponudili ekskluzivne popuste! Mi štedimo za Vas tako što vam omogućavamo da najbolje ponude po najnižoj ceni,uz pomoć nas, lako stignu do Vas!
Danas je samo jedan dan od svih koji će ikada biti, ali šta će se desiti u danima koji dolaze, zavisi samo od toga šta danas radite. Sat odbrojava isticanje ponuda zato požurite, ne gubite vreme i iskoristite naše popuste, jer mi štedimo za Vas!


super ste

" super ste!!! "
marijana

Najbolji ste!

" Jedva čekam kada budete ubacili garderobu kao što čujem!!! "
Sandra

Bravo!!!!

" Odlican pocetak - extra izbor. Bicete sve bolji i bolji :) "
Ana

ODLICNO!

" Sajt vam je odlican, dajte jos ponuda! :) "
Uros Davidovic

Pohvala!

" Hrana je divna!!! "
Žarko
Design by KDStudio7
© 2016 | All rights reserved!