Registruj se!
Već sam registrovan!!!
Kako dobiti posao... Priprema za poslovni intervju uz psihologa i pr. menadzera za samo 1000rsd!
 • Poslodavac će maksimalno iskoristiti 10-15 minuta koliko ćete biti pred njim!
 • Šta govori naše telo?
 • Procenjivanje počinje pre nego što uopšte odgovorite na prvo pitanje
Kako dobiti posao... Priprema za poslovni intervju uz psihologa i pr. menadzera za samo 1000rsd!
Od dobre pripreme za razgovor zavisi da li ćete dobiti posao
VREDNOST
2,000din
POPUST
50%
UŠTEDA
-1000din
1,000din
Ponuda ističe za:
Kupljeno: 22
Centar grada

Opis ponude!

U potrazi ste za poslom? Poslali ste nebrojeno mnogo CV-jeva i otišli na brojne razgovore i još uvek nemate posao? Nemate ideju gde grešite i šta treba uraditi drugačije?
Ili ste možda tek rešili da se bacite u potragu i imate užasnu tremu od odlaska na razgovor ili niste sigurni kako da napravite savršen CV?

Mi ćemo Vam na individualnom treningu pomoći da se za intervju pripremite od glave do pete, pomoći da izaberete savršenu odevnu kombinaciju, naučiti Vas idealnom govoru tela koji će Vam pomoći da dobijete naklonost osobe koja vodi razgovor, ukazati Vam na greške koje pravite od ulaska u prostoriju u kojoj se razgovor vodi, do izlaska iz nje. Pregledaćemo i prepraviti Vas CV da bi bio savršen za potrebe posla za koji konkurišete.
Prilikom simulacije intervjua ćemo Vam pomoći da izađete na kraj sa tremom, i ispravićemo sve greške koje pravite prilikom predstavljanja i razgovora o vrlinama ii manama koje posedujete.
Naučićemo Vas kako da budete SAVRŠENI KANDIDAT!!!

Trening se odvija u 2 etape: prvom prilikom dolazite sa napisanim CV-jem na razgovor za posao, zatim Vam mi dajemo sugestije i vršimo izmene svega što nije bilo savršeno. Nakon naših sugestija i uputstava imate nekoliko dana da sve uvežbete i dođete na drugi razgovor kao SAVRŠENI KANDIDAT.

Trening vode:
Psiholog i PR menadzer, Dragana Trifunović
Psiholog savetnik i kouč, Nataša Vasić

Napomena!

CITY POPUSTI KUPON

 • Jedan kupon važi za jednu osobu
 • Možete kupiti više kupona
 • Ponuda obuhvata: pripremu uz pomoć psihologa i pr. menadzera za intervju za posao po sniženoj ceni od 1000rsd
 • Obuka traje po sat vremena u dva navrata
 • Obavezno poneti kupon
 • Neophodno je zakazivanje unapred
 • Telefon partnera se prikazuje na kuponu posle realizacije uplate
 • Ukoliko iz bilo kog razloga ne možete da dodete na zakazani termin, molimo vas da ga blagovremeno otkažete i zakažete novi termin, suprotnom kupon ce se smatrati iskorišcenim
Rok iskoristivosti vaučera: 05-03-2018
Detalji o prodavcu!
Ansuz udruženje

Šajkaška 26

SVE AKCIJE BRENDA

Ansuz je udruzenje gradjana osnovano sa ciljem da medijskom i finansijskom podrskom kao i strucnim savetovanjem pomogne talentovanim i nadarenim osobama da maksimalno ostvare svoje potencijale i realizuju svoje ideje. Udruzenje Ansuz je neprofitna organizacija osnovana 22.09.2013. a planirano je da sredstva prikuplja organizacijom aktivnosti (samostalno ili u saradnji sa drugim organizacijama), zatim iz raznih fondacija i od strane poslovne zajednice i pojedinaca.

Svrha programa Udruzenja Ansuz je da ukaze na znacaj inkluzije talenata i nadarenih osoba Srbije i da svoj doprinos u sprecavanju odliva mozgova iz zemlje, medijskom afirmacijom i edukacijom javnosti i ciljnih grupa, kao i prikupljanjem sredstava za realizaciju ideja iz raznih disciplina u nauci i umetnosti. Takodje zelimo da kroz obracanje javnosti, predavanja, izdavanje brosura i radionice podignemo svest gradjanja o vaznosti i koristima od ulaganja nadarene pojedince. Misija Udruzenja Ansuz je da razvija i sprovodi programe koji ce ciljnoj grupi obezbediti medijsku afirmaciju i donacije za realizaciju projekata i ideja kao i promociju koja ce obezbediti zasluzeno mesto u drustvu i kod poslodavaca. Istinska vrednost programa Udruzenja Ansuz je u strucnom savetovanju i usmeravanju maldih nadarenih osoba kao i u savetovanju njihove uze sredine na koji nacin da pristupe ovom fenomenu i omuguce mladim talentima da razviju maksimum svojih potencijala i iskoriste ih za dobrobit cele zajednice.

Nataša Vasić psiholog, psihološki savetnik i individualni coach, usmerena je ka vodjenju klijenata do potpunog ostvarenja ličnih potencijala i pronalaženja svoje autentične svrhe i smisla života. U fokusu njenog interesovanja su talentovane i nadarene osobe, i svi oni koji žele da istražuju sebe na putu ka samospoznaji. Osnivač je i pretsednik udruženja Ansuz koje se bavi talentovanim i nadarenim osobama. 
sideblock

Facebook Komentar ()*//*

Dobrodošli na zvaničnu web stranicu Citypopusti.rs!

Mi smo sajt za online kupovinu koji nudi brojne akcije i popuste. Imati prestižne brendove i verne potrošače cilj je kome teže svi učesnici na tržištu.

Naša misija i cilj je da svakodnevno istražujemo i Vama pružamo informacije o atraktivnim ponudama restorana, turističkih agencija, hotela, salona i ostalih usluga i proizvoda po sniženim cenama.
Koristimo modernu tehnologiju oglašavanja kako bismo predstavili ponude hiljadama kupaca i kupcima ponudili ekskluzivne popuste! Mi štedimo za Vas tako što vam omogućavamo da najbolje ponude po najnižoj ceni,uz pomoć nas, lako stignu do Vas!
Danas je samo jedan dan od svih koji će ikada biti, ali šta će se desiti u danima koji dolaze, zavisi samo od toga šta danas radite. Sat odbrojava isticanje ponuda zato požurite, ne gubite vreme i iskoristite naše popuste, jer mi štedimo za Vas!


ODLICNO!

" Sajt vam je odlican, dajte jos ponuda! :) "
Uros Davidovic

Bravo!!!!

" Odlican pocetak - extra izbor. Bicete sve bolji i bolji :) "
Ana

Najbolji ste!

" Jedva čekam kada budete ubacili garderobu kao što čujem!!! "
Sandra

Pohvala!

" Hrana je divna!!! "
Žarko

super ste

" super ste!!! "
marijana
Design by KDStudio7
© 2016 | All rights reserved!