Registruj se!
Već sam registrovan!!!
Psihološko savetovanje za samo 950rsd!
  • metod u kome uz pomoć stručanjaka tragate za rešenjem nekog problema, neke teškoće
  • savetovanje je najčešće usmereno na neki konkretan problem
Psihološko savetovanje za samo 950rsd!
On line - putem skajpa!
VREDNOST
2,400din
POPUST
60.4%
UŠTEDA
-1450din
950din
Ponuda ističe za:
Kupljeno: 33
Centar

Opis ponude!

Psihološko savetovanje je vec dugi niz godina potreba savremene osobe, baš kao i rutinska kontrola krvne slike ili odlazak na pregled kod zubara.

U današnje vreme kada je tempo života jako brz i ispunjen brojnim obavezama, često ne nalazimo vreme za sebe, pa je odlazak na razgovor kod psihologa nešto o čemu se razmišlja tek kada problemi postanu ozbiljni. Poseban problem predstavlja život u inostranstvu kada nismo u prilici da sa psihologom razgovaramo na maternjem jeziku.

On line psihološko savetovanje, koje se odvija putem Skajpa, namenjeno je osobama koje zbog obaveza ili udaljenosti nisu u mogućnosti da fizički prisustviju seansi. Efektivnost online savetovanja se prati zadnjih desetak godina i rezultati pokazuju da je jednako ako ne i više efikasna.

Onlajn savetovanje je idealno za osobe koje imaju depresiju, anksioznost, panične napade, fobije, probleme sa spavanjem, pate od nostalgije za zavičejem ili drugih smetnji koje omataju svakodnevno funkcionisanje.

Napomena!

CITY POPUSTI KUPON

  • Jedan kupon važi za jednu osobu
  • Možete kupiti više kupona
  • Ponuda obuhvata: psihološko savetovanje putem skypa po sniženoj ceni od 950rsd
  • Vreme u koje možete obaviti psihološko savetovanje je od 08-20h
  • Skype ID se prikazuje na kuponu posle realizacije uplate
  • Ukoliko iz bilo kog razloga ne možete da obavite razgovor u zakazanom terminu, molimo vas da ga blagovremeno otkažete i zakažete novi termin, suprotnom kupon ce se smatrati iskorišcenim
Rok iskoristivosti vaučera: 18-03-2018
Detalji o prodavcu!


 
sideblock

Facebook Komentar ()*//*

Dobrodošli na zvaničnu web stranicu Citypopusti.rs!

Mi smo sajt za online kupovinu koji nudi brojne akcije i popuste. Imati prestižne brendove i verne potrošače cilj je kome teže svi učesnici na tržištu.

Naša misija i cilj je da svakodnevno istražujemo i Vama pružamo informacije o atraktivnim ponudama restorana, turističkih agencija, hotela, salona i ostalih usluga i proizvoda po sniženim cenama.
Koristimo modernu tehnologiju oglašavanja kako bismo predstavili ponude hiljadama kupaca i kupcima ponudili ekskluzivne popuste! Mi štedimo za Vas tako što vam omogućavamo da najbolje ponude po najnižoj ceni,uz pomoć nas, lako stignu do Vas!
Danas je samo jedan dan od svih koji će ikada biti, ali šta će se desiti u danima koji dolaze, zavisi samo od toga šta danas radite. Sat odbrojava isticanje ponuda zato požurite, ne gubite vreme i iskoristite naše popuste, jer mi štedimo za Vas!


Najbolji ste!

" Jedva čekam kada budete ubacili garderobu kao što čujem!!! "
Sandra

Bravo!!!!

" Odlican pocetak - extra izbor. Bicete sve bolji i bolji :) "
Ana

Pohvala!

" Hrana je divna!!! "
Žarko

ODLICNO!

" Sajt vam je odlican, dajte jos ponuda! :) "
Uros Davidovic

super ste

" super ste!!! "
marijana
Design by KDStudio7
© 2016 | All rights reserved!