Registruj se!
Već sam registrovan!!!
Redukcija telesne težine hipnozom!
 • Za redukciju telesne težine je bitnija promena stava prema hrani
 • Osobama koje se bore sa zavisnošću od hrane nedostaje kontrola
 • Ovaj problem može u potpunosti srušiti samopouzdanje osobe
 • Hipnoterapija je tretman koji pomaže da se pobedi zavisnost
 • Ona pomaže klijentu da izgradi zdrav odnos prema hrani
Redukcija telesne težine hipnozom!
Redukcija telesne težine uz neverovatan popust!
VREDNOST
9,000din
POPUST
64.4%
UŠTEDA
-5800din
3,200din
Ponuda ističe za:
Kupljeno: 2
Palilula

Opis ponude!

Mršavljenje uz hipnozu!

Za redukciju telesne težine i prevazilaženje zavisnosti od hrane, mnogo je bitnija promena stava prema hrani, nego promena načina ishrane. Hipnoterapija vam pomaže da se suočite sa teškim i stresnim situacijama i kako da izađete na kraj sa emocijama, a da se ne okrećete hrani. Osnovni problem kada je zavisnost o hrani u pitanju, predstavlja kontrola. Svi mi znamo da „zdravlje ulazi na usta“ i da nam je hrana neophodna da bismo obezbedilo potebnu energiju za funkcionisanje. Problem nastaje onog momenta kada počnemo da unosimo previše ili premalo hrane.

Mnogim osobama koje se bore sa zavisnošću od hrane nedostaje kontrola kada je hrana u pitanju i to je uglavnom nešto što se krije od prijatelja, pa čak i od članova porodice. Često su uzrok problema stres i anksioznost i kada se ovaj problem ne rešava na vreme, može u potpunosti srušiti samopouzdanje osobe.

Hipnoterapija je tretman koji pomaže da se pobedi zavisnost. Ona pomaže klijentu da izgradi zdrav odnos prema hrani tako što menja loše obrasce ponašanja i negativne obrasce mišljenja. Hipnoza deluje da reši ovaj problem bolje od ostalih metoda, zato što radi na nivou osećanja, obrazaca ponašanja i nesvesne motivacije. Mnogo je bolje kada osećate da želite jesti zdravije, nego kada mislite da bi trebalo;

Napomena!

CITY POPUSTI KUPON

 • Jedan kupon važi za jednu osobu
 • Možete kupiti više kupona
 • Ponuda obuhvata: tretman hipnozom (u trajanju od sat i po) za redukciju telesne težine po sniženoj ceni od 3200rsd
 • Prvi informativni susret na kome se priča o hipnozi, razbijaju se predrasude i priča o problemima i načinu rešavanja (sat vremena), drugi susret je sama seansa (30 - 40 minuta) i MP3 snimak seanse koji se sluša 21 dan
 • Obavezno poneti kupon
 • Neophodno je zakazivanje unapred
 • Telefon partnera se prikazuje na kuponu posle realizacije uplate
 • Ukoliko iz bilo kog razloga ne možete da dođete na zakazani termin, molimo vas da ga blagovremeno otkažete i zakažete novi termin, u suprotnom kupon će se smatrati iskorišcenim
Rok iskoristivosti vaučera: 06-03-2018
Detalji o prodavcu!
Ansuz udruženje

Šajkaška 26

SVE AKCIJE BRENDA

Ansuz je udruzenje gradjana osnovano sa ciljem da medijskom i finansijskom podrskom kao i strucnim savetovanjem pomogne talentovanim i nadarenim osobama da maksimalno ostvare svoje potencijale i realizuju svoje ideje. Udruzenje Ansuz je neprofitna organizacija osnovana 22.09.2013. a planirano je da sredstva prikuplja organizacijom aktivnosti (samostalno ili u saradnji sa drugim organizacijama), zatim iz raznih fondacija i od strane poslovne zajednice i pojedinaca.

Svrha programa Udruzenja Ansuz je da ukaze na znacaj inkluzije talenata i nadarenih osoba Srbije i da svoj doprinos u sprecavanju odliva mozgova iz zemlje, medijskom afirmacijom i edukacijom javnosti i ciljnih grupa, kao i prikupljanjem sredstava za realizaciju ideja iz raznih disciplina u nauci i umetnosti. Takodje zelimo da kroz obracanje javnosti, predavanja, izdavanje brosura i radionice podignemo svest gradjanja o vaznosti i koristima od ulaganja nadarene pojedince. Misija Udruzenja Ansuz je da razvija i sprovodi programe koji ce ciljnoj grupi obezbediti medijsku afirmaciju i donacije za realizaciju projekata i ideja kao i promociju koja ce obezbediti zasluzeno mesto u drustvu i kod poslodavaca. Istinska vrednost programa Udruzenja Ansuz je u strucnom savetovanju i usmeravanju maldih nadarenih osoba kao i u savetovanju njihove uze sredine na koji nacin da pristupe ovom fenomenu i omuguce mladim talentima da razviju maksimum svojih potencijala i iskoriste ih za dobrobit cele zajednice.

Nataša Vasić psiholog, psihološki savetnik i individualni coach, usmerena je ka vodjenju klijenata do potpunog ostvarenja ličnih potencijala i pronalaženja svoje autentične svrhe i smisla života. U fokusu njenog interesovanja su talentovane i nadarene osobe, i svi oni koji žele da istražuju sebe na putu ka samospoznaji. Osnivač je i pretsednik udruženja Ansuz koje se bavi talentovanim i nadarenim osobama.



 
sideblock

Facebook Komentar ()



*//*

Dobrodošli na zvaničnu web stranicu Citypopusti.rs!

Mi smo sajt za online kupovinu koji nudi brojne akcije i popuste. Imati prestižne brendove i verne potrošače cilj je kome teže svi učesnici na tržištu.

Naša misija i cilj je da svakodnevno istražujemo i Vama pružamo informacije o atraktivnim ponudama restorana, turističkih agencija, hotela, salona i ostalih usluga i proizvoda po sniženim cenama.
Koristimo modernu tehnologiju oglašavanja kako bismo predstavili ponude hiljadama kupaca i kupcima ponudili ekskluzivne popuste! Mi štedimo za Vas tako što vam omogućavamo da najbolje ponude po najnižoj ceni,uz pomoć nas, lako stignu do Vas!
Danas je samo jedan dan od svih koji će ikada biti, ali šta će se desiti u danima koji dolaze, zavisi samo od toga šta danas radite. Sat odbrojava isticanje ponuda zato požurite, ne gubite vreme i iskoristite naše popuste, jer mi štedimo za Vas!


Bravo!!!!

" Odlican pocetak - extra izbor. Bicete sve bolji i bolji :) "
Ana

ODLICNO!

" Sajt vam je odlican, dajte jos ponuda! :) "
Uros Davidovic

Pohvala!

" Hrana je divna!!! "
Žarko

Najbolji ste!

" Jedva čekam kada budete ubacili garderobu kao što čujem!!! "
Sandra

super ste

" super ste!!! "
marijana
Design by KDStudio7
© 2016 | All rights reserved!