Registruj se!
Već sam registrovan!!!
UPOREDNI HOROSKOP - UŽIVO
 • Kombinacija Zapadne astrologije, numerologije
 • Koji su životni izazovi pred Vama?
UPOREDNI HOROSKOP - UŽIVO
Arhetip Vašeg odnosa
VREDNOST
6,290din
POPUST
70%
UŠTEDA
-4400din
1,890din
Ponuda ističe za:
Kupljeno: 17

Opis ponude!

Detaljna analiza natalnog horoskopa izuzetno je korisna u ličnoj i analizi odnosa jer pruža informacije koje su ključne za definisanje Arhetipa Emotivnog Odnosa koji je dobijen samim rodjenjem.

Specifična Studija dinamike uporednog horoskopa ukazuje na pravce koji omogućavaju spoznaju nesvesnih tačaka vezivanja i oslobadjanja kroz specifične teme u emotivnim odnosima. Analiza pozicija astroloških elemenata i asteroida u Vašem i partnerovom natalnom horoskopu, definisanje onih koji su aktivirani na ličnom nivou omogućava identifikovanje i razvoj odnosa, suptilno usmerava psihospiritualni proces razmene u emotivnim vezama definišući okvire u kojima odnos može da egzistira.

ANALIZIRA SE:
SKOR KOMPATIBILNOST odnosa - otkriva koji segmenti Vašeg odnosa dominiraju
ARHETIPOVI koji su aktivni u Vašem emotivnom odnosu
Kroz analizu astroloških pozicija koje su ključni nosioci emotivnog odnosa prepoznajte suštinske tačke odnosa, oživljavajući ih na najsuptilnijim nivoima.

Pronadjite faktore skrivene sreće i blagostanja, i saznajte kako da aktivirate rešenja za ove životne segmente.
Analiziraju se Vaš i partnerov natalni horoskop i numerološki kodovi, sa analizom Psihomatrica.
Budite mudri - svoje dragoceno vreme i energiju koristite na pravi način. Planirajte svoje nove početke, poslovne uspehe i napredovanje, sklapanje braka, preseljenje, studije...

Konsultaciju u trajanju od 60 min uživo ili telefonski(broj će vam se prikazati po uplati vaučera)

Ponuda važi ISKLJUČIVO za teritoriju SRBIJE.

Jasmina Knežević se astrološkim radom i numerologijom aktivno bavi preko 15 godina, urednica je web stranice Spicum.com i predavač sa višegodišnjim iskustvom. 
Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole "AstroLab" Aleksandra Imširagića, nakon čega ubrzo započinje samostalan rad koja se zasniva na preporukama sada već desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Konstantno proširujući svoja znanja pažljivo odabranim tehnikama u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya. 
Sertifikovani je praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije od 2013 godine. Neguje jedinstven efikasan pristup definisanju, brzom neutralisanju blokirajućih matrica holističkim pristupom dijagnostike Lujze Hej, čakra dijagnostikom, kristaloterapijom, korektivnim tehnikama za neutralisanje karme, hromoterapije (lečenje bojama). 
2000. je inicirana za komunikaciju sa Andjelima, tokom 2003. proučavala tehnike Tumačenje snova Slaviše Ivkovića

Napomena!

CITY POPUSTI KUPON

 • Jedan kupon važi za analizu jednog uporednog horoskopa
 • Za analizu svakog dodatnog horoskopa obezbediti dodatni kupon
 • Možete kupiti više kupona
 • Ponuda obuhvata: detaljnu analizu uporednog horoskopa u trajanju od 60min. po sniženoj ceni od 1890rsd
 • Po dobijanju kupona podatke za vas i partnera (ime i prezime, datum, vreme i mesto rodjenja) i broj kupona pošaljite putem sms-a na broj telefona koji ćete dobiti na vaučeru
 • Neophodno je zakazivanje unapred
 • Telefon partnera se prikazuje na kuponu posle realizacije uplate
 • Ukoliko iz bilo kog razloga ne možete da dodjete na zakazani termin, molimo Vas da u roku od najmanje 12h otkažete, u suprotnom kupon će se smatrati iskorišćenim
Rok iskoristivosti vaučera: 01-01-2018
Detalji o prodavcu!
Spicum Astro Community

Balkanska 18, lok 101, Beograd

SVE AKCIJE BRENDA

Fascinantna karmička analiza vašeg natalnog horoskopa pruža odgovore na misteriozna pitanja dugog putovanja vaše duše, otkrivajući svrhu vašeg postojanja.
Koliko je determinisana vaša sudbina, kakvi su obrasci egzistirali u vašim prethodnim životima i u kojoj meri će se se oni reflektovati na ovaj život definišući glavne dogadjaje. Ukoliko ste spremni za DUBOKE KARMIČKE UVIDE na pravom ste putu.Karmička astrologija pomaže da otkrijete zašto se iznova suočavate sa dobro poznatim životnim izazovima za koje ste mislili da su davno razrešene, sa ljudima koji vas privlače poput magneta i misterioznim situacijama.Najzad spoznaćete pravac konačnog rešavanja problematičnih situacija, i prepoznati prilike za kreiranje prostora za Dharmu i nove životne prilike koje će omogućiti kvalitetniji i srećniji život.

Spoznajte sve tajne putovanja vaše duše:

 • vaša karmička svrha i zadatak
 • karmičke blokade koje se ponavljaju i koje treba prevazići
 • karmička povezanost u emotivnim i porodičnim odnosima
 • preporuka korektivne tehnike
   

OSLOBODITE se svih karmičkih prepreka i KRENITE novim putem DANAS.

Jasmina Knežević se astrologijom i numerologijom aktivno bavi preko 15 godina, urednica je web stranice Spicum.com i predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole "AstroLab" Aleksandra Imširagića, nakon čega ubrzo započinje samostalnu praksu koja se zasniva na preporukama sada već desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreira svojevrsnu fuziju kao temelj za rad sa brojnim klijenatima.

Jasmina Knežević je praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije. 
sideblock

Facebook Komentar ()*//*

Dobrodošli na zvaničnu web stranicu Citypopusti.rs!

Mi smo sajt za online kupovinu koji nudi brojne akcije i popuste. Imati prestižne brendove i verne potrošače cilj je kome teže svi učesnici na tržištu.

Naša misija i cilj je da svakodnevno istražujemo i Vama pružamo informacije o atraktivnim ponudama restorana, turističkih agencija, hotela, salona i ostalih usluga i proizvoda po sniženim cenama.
Koristimo modernu tehnologiju oglašavanja kako bismo predstavili ponude hiljadama kupaca i kupcima ponudili ekskluzivne popuste! Mi štedimo za Vas tako što vam omogućavamo da najbolje ponude po najnižoj ceni,uz pomoć nas, lako stignu do Vas!
Danas je samo jedan dan od svih koji će ikada biti, ali šta će se desiti u danima koji dolaze, zavisi samo od toga šta danas radite. Sat odbrojava isticanje ponuda zato požurite, ne gubite vreme i iskoristite naše popuste, jer mi štedimo za Vas!


Bravo!!!!

" Odlican pocetak - extra izbor. Bicete sve bolji i bolji :) "
Ana

ODLICNO!

" Sajt vam je odlican, dajte jos ponuda! :) "
Uros Davidovic

super ste

" super ste!!! "
marijana

Najbolji ste!

" Jedva čekam kada budete ubacili garderobu kao što čujem!!! "
Sandra

Pohvala!

" Hrana je divna!!! "
Žarko
Design by KDStudio7
© 2016 | All rights reserved!