Registruj se!
Već sam registrovan!!!
Brendirani dioptrijski okvir po izboru (Charm,Ronel,Black rose) + HMC antirefleks stakla +kompjutersko odredjivanje dioptrije + futrola i krpica u centru Beograda!

Po neverovatnoj ceni od samo 2900 dinara dobijate:

 • ram 
 • stakla 
 • kontrolu dioptrije
 • futrolu i mikrofiber krpicu
Brendirani dioptrijski okvir po izboru (Charm,Ronel,Black rose) + HMC antirefleks stakla +kompjutersko odredjivanje dioptrije + futrola i krpica u centru Beograda!
Prekontrolišite svoj vid na vreme, obezbedite naočare i dioptrijska stakla uz sjajan popust!
VREDNOST
6,400din
POPUST
54.7%
UŠTEDA
-3500din
2,900din
Ponuda ističe za:
Kupljeno: 4
Centar grada

Opis ponude!

Redovne kontrole očiju su neophodne, kao i redovne kontrole opšteg zdravstvenog stanja organizma. Postoje takozvane organizovane kontrole vida i očiju u toku života. Tako je u detinjstvu neophodna kontrola vida jer se na vreme mogu uočiti anomalije i sprovesti korekcija istih. Polaskom u školu sva deca imaju redovne preglede kod očnog lekara. Pri polaganju vozačkog ispita ili pri zapošljavanju, naročito kod profesija koje zahtevaju oštar vid (piloti, vozači) vrši se kontrola vida.
 
Ali ne treba se oslanjati samo na povremene preglede, neophodno bi bilo bar jednom godišnje proveriti oštrinu vida i stanje očiju. Razlog za to je u činjenici da se neke bolesti oka mogu razviti i bez primećivanja početnih simptoma, a otkrivaju se pri pregledu kod očnog lekara. Rano otkrivanje i zaustavljanje mnogih oboljenja, pa i oboljenja oka, igra ključnu ulogu i u lečenju.

Napomena!

CITY POPUSTI KUPON

 • Jedan kupon važi za jednu osobu
 • Možete kupiti više kupona
 • Ponuda obuhvata: Brendirani dioptrijski (Camus, Black Rose, Tonia, Victory, Slek Eyewear, Chamont, Kkkeye fashion) ram + HMC antirefleks stakla + ugradnju + kompijuterska kontrola dioptrije + futrola i krpica, po sniženoj ceni od 2900rsd
 • Kontrola vida važi samo za starije od 18 godina. Za mlade od 18 godina potrebno je doneti rezultate pregleda.
 • CR plastična stakla od + 6 do -6, cilindar do 2.
 • Astigmatizam cyl do 2 (na upit- 011/328-335)
 • Ponudu ramova možete pogledati na ovom linku //www.facebook.com/optika.stefanovic/photos/?tab=albumalbum_id=1525739447674906
  (postoje i drugi modeli i izbor je veći, postavljen je samo deo fotografija)/li
 • Obavezno poneti kupon i ličnu kartu
 • Telefon partnera se prikazuje na kuponu posle realizacije uplate
Rok iskoristivosti vaučera: 03-06-2018
Detalji o prodavcu!
Optika Stefanović

Zmaj Jovina br.9
Radno vreme:pon-pet 10-18h, subotom 10-14h

SVE AKCIJE BRENDA

Sve naočare izradujemo u našem servisu na modernim "BRIOT" aparatima. "BRIOT DIGITAL SCANFORM" digitalno vrši ocitavanje oblika i zakrivljenost stakla kao i centriranje prema razmaku zenica.

Mašina za obradu stakala brusi sve vrste materijala prema podacima dobijenim od "SCANFORMA" a nudi i mogucnost završne obrade (poliranje, urezivanje...)

Ugradjujemo obična mineralna sočiva, foto sezitivna, plastična, titan, bifo, multifokalna sočiva poslednje generacije proizvedenih po najsavremenijoj kompjuterskoj tehnologiji od organskih sirovina, što vaše naočare čini laganim estetski mnogo lepšim za nošenje.

Nudimo tanka sočiva koja sjedinjuju sve moguće prednosti: tanka, ravnija, izuzetno tanka i transparentna, otporna na grebanje zahvaljujući dodatnom HARD (TVRDOM) SLOJU koji ih štiti od raznih oštećenja i ANTISTATIK SLOJ koji odbija prašinu, sa UV zaštitom 100% i ANTI REFLEX slojem koji omogućava bolje prelamanje svetlosti i svodi reflexiju na svega par procenata što korisniku omogućeava kvalitetniji vid i do 17%.

Posebno izdvajamo sve popularnija MULTIFOKALNA sočiva koja rešavaju veliki problem čestog menjanja naočara i praktično sve potrebe rešavamo sa jednim naočarima.

 

  

 

  
sideblock

Facebook Komentar ()*//*

Dobrodošli na zvaničnu web stranicu Citypopusti.rs!

Mi smo sajt za online kupovinu koji nudi brojne akcije i popuste. Imati prestižne brendove i verne potrošače cilj je kome teže svi učesnici na tržištu.

Naša misija i cilj je da svakodnevno istražujemo i Vama pružamo informacije o atraktivnim ponudama restorana, turističkih agencija, hotela, salona i ostalih usluga i proizvoda po sniženim cenama.
Koristimo modernu tehnologiju oglašavanja kako bismo predstavili ponude hiljadama kupaca i kupcima ponudili ekskluzivne popuste! Mi štedimo za Vas tako što vam omogućavamo da najbolje ponude po najnižoj ceni,uz pomoć nas, lako stignu do Vas!
Danas je samo jedan dan od svih koji će ikada biti, ali šta će se desiti u danima koji dolaze, zavisi samo od toga šta danas radite. Sat odbrojava isticanje ponuda zato požurite, ne gubite vreme i iskoristite naše popuste, jer mi štedimo za Vas!


Bravo!!!!

" Odlican pocetak - extra izbor. Bicete sve bolji i bolji :) "
Ana

Najbolji ste!

" Jedva čekam kada budete ubacili garderobu kao što čujem!!! "
Sandra

ODLICNO!

" Sajt vam je odlican, dajte jos ponuda! :) "
Uros Davidovic

super ste

" super ste!!! "
marijana

Pohvala!

" Hrana je divna!!! "
Žarko
Design by KDStudio7
© 2016 | All rights reserved!