Registruj se!
Već sam registrovan!!!
Ultrazvuk štitne žlezde za samo 1190rsd!
  • Ultrazvuk je neinvazivna dijagnostička metoda
  • pregledi su jednostavni, brzi i bezbolni
  • patološke promene štitne žlezde se jednostavno i efikasno otkrivaju ovom metodom
Ultrazvuk štitne žlezde za samo 1190rsd!
Čvor je znak upozorenja!
VREDNOST
2,500din
POPUST
52.4%
UŠTEDA
-1310din
1,190din
Ponuda ističe za:
Savski venac

Opis ponude!

Hormoni koje luči tiroida, štitasta žlezda, regulišu mnoge procese u organizmu, poput telesne temperature, metabolizma, rada srca i funkcionisanja nervnog sistema.
Ovi hormoni takođe utiču i na izgled i kvalitet kože i kose. Sve to ovoj maloj žlezdi smeštenoj na prednjoj strani vrata, između grkljana i ključne kosti, daje veliku ulogu u funkcionisanju našeg organizma i zato je treba redovno kontrolisati.
Tiroidna žlezda luči dva glavna hormona – trijodtironin T3 i tiroksin T4, a problem nastaje zbog njihove premale ili prevelike proizvodnje. U oba slučaja dolazi do brojnih poremećaja u organizmu.

Usporen rad žlezde će se prepoznati kad se u bazi vrata javi uvećanje, ili se otkrije ultrazvukom, jer u ranoj fazi ne pokazuje simptome. Kada se funkcija žlezde smanji, luči se manja količina tiroidnih hormona, a oni su odgovorni za odvijanje metaboličkih procesa u organizmu, a manje se proizvodi energije. Bolesnici osećaju umor, svakodnevne aktivnosti im teško padaju, zimogrožljivi su, u tkivima se nakuplja voda, pa su često podbuli, koža postaje suva, glas hrapav, srce usporava rad, javljaju se bolovi u mišićima, usporen je rad creva, pa su česte opstipacije...
Hiperfunkcija-ubrzan rad štitne žlezde: Kada žlezda pojačano stvara tiroidne hormone, oni ubrzavaju metabolizam i proizvode više energije. Da bi stvorio više energije, organizam se troši. Zbog toga se pacijenti se osećaju malaksalo, gube težinu, stalno su umorni, imaju stalni osećaj topline, pojačano se znoje, imaju podrhtavanje u celom telu, srčani rad im je ubrzan, nervozni su, imaju nesanice, česte stolice. Lečenje kod ove bolesti je vremenski ograničeno.

Lekari upozoravaju da je u poslednjih desetak godina u našoj zemlji broj obolelih od raka štitaste žlezde udvostručen.
Kao mogući razlog za ovako drastično povećanje broja obolelih navode stres.
Ova vrsta raka mnogo češće pogađa žene, počinje bez ikakvih simptoma, a kasnije dolazi do otežanog disanja i gutanja.

Napomena!

CITY POPUSTI KUPON

  • Jedan kupon važi za jednu osobu
  • Možete kupiti više kupona
  • Ponuda obuhvata: ultrazvuk štitne žlezde po sniženoj ceni od 1190rsd
  • Obavezno poneti kupon
  • Neophodno je zakazivanje unapred
  • Telefon partnera se prikazuje na kuponu posle realizacije uplate
  • Ukoliko iz bilo kog razloga ne možete da dodete na zakazani termin, molimo vas da ga blagovremeno otkažete i zakažete novi termin, suprotnom kupon ce se smatrati iskorišćenim
Rok iskoristivosti vaučera: 03-11-2017
Detalji o prodavcu!
Clínica Nova

Višegradska 26
Radno vreme:
Radnim danima:07:00 – 21:00
Subotom:09:00 – 17:00
Nedeljom:10:00 – 15:00

SVE AKCIJE BRENDA

Svojom lokacijom, u neposrednoj blizini centra grada i krugu Kliničkog centra, odgovaramo potrebama, raspoloživom vremenu i zahtevima svih građana Srbije i regiona.

Našim pacijentima nudimo konsultacije i preglede lekara svih specijalnosti, po standardima svetskog poslovanja.

Oprema koja se koristi u radu je sertifikovana, inovativna i prilagođena za rad, kako bi naši lekari na najbolji i najsigurniji način obavljali svoj posao.

Želimo da oslušnemo potrebe i edukujemo pacijente radi preventivnog delovanja.

U skladu sa tim, organizujemo savetovanja i intervencije u svim oblastima medicine:

– MEDICINA RADA

– INTERNA MEDICINA

– GINEKOLOGIJA

– RADIOLOGIJA

– OTORINOLARINGOLOGIJA

– OFTALMOLOGIJA

– NEUROLOGIJA

– ONKOLOGIJA

– ISHRANA

– STOMATOLOGIJA

– DERMATOVENEROLOGIJA

– PEDIJATRIJA

U savremeno opremljenom prostoru predanim radom najvećih stručnjaka medicine i ostalog osoblja, naša ustanova se trudi da svakom pacijentu pristupimo individualno, sa pažnjom i poštovanjem.

Primenom najsavremenijih tehnologija i najviših medicinskih standarda naša ustanova doprinosi Vašem zdravijem životu, a kroz svoje odgovorno poslovanje i kvalitetnijoj brizi o pacijentima.

 

  
sideblock

Facebook Komentar ()*//*

Dobrodošli na zvaničnu web stranicu Citypopusti.rs!

Mi smo sajt za online kupovinu koji nudi brojne akcije i popuste. Imati prestižne brendove i verne potrošače cilj je kome teže svi učesnici na tržištu.

Naša misija i cilj je da svakodnevno istražujemo i Vama pružamo informacije o atraktivnim ponudama restorana, turističkih agencija, hotela, salona i ostalih usluga i proizvoda po sniženim cenama.
Koristimo modernu tehnologiju oglašavanja kako bismo predstavili ponude hiljadama kupaca i kupcima ponudili ekskluzivne popuste! Mi štedimo za Vas tako što vam omogućavamo da najbolje ponude po najnižoj ceni,uz pomoć nas, lako stignu do Vas!
Danas je samo jedan dan od svih koji će ikada biti, ali šta će se desiti u danima koji dolaze, zavisi samo od toga šta danas radite. Sat odbrojava isticanje ponuda zato požurite, ne gubite vreme i iskoristite naše popuste, jer mi štedimo za Vas!


Pohvala!

" Hrana je divna!!! "
Žarko

Najbolji ste!

" Jedva čekam kada budete ubacili garderobu kao što čujem!!! "
Sandra

ODLICNO!

" Sajt vam je odlican, dajte jos ponuda! :) "
Uros Davidovic

Bravo!!!!

" Odlican pocetak - extra izbor. Bicete sve bolji i bolji :) "
Ana

super ste

" super ste!!! "
marijana
Design by KDStudio7
© 2016 | All rights reserved!