Registruj se!
Već sam registrovan!!!
Analiza reproduktivnih ženskih polnih hormona u poliklinici Millenium Medic za 1250rsd!
  • Savremeni aparati koji omogućavaju pouzdanu i brzu dijagnostiku
  • Povoljne cene
Analiza reproduktivnih ženskih polnih hormona u poliklinici Millenium Medic za 1250rsd!
POLNI HORMONI FSH,LH,Estradiol
VREDNOST
2,040din
POPUST
38.7%
UŠTEDA
-790din
1,250din
Ponuda ističe za:
Kupljeno: 7
Zvezdara

Opis ponude!

LH HORMON

LH hormon je luteinizirajući hormon i luči ga hipofiza. Ima veliki značaj u regulaciji ciklusa i njegov pravilan rast u sredini ciklusa pokazuje da žena ima ovulaciju. Takođe, ako je povišen tokom drugog dela ciklusa, može ukazivati na policistične jajnike. Od 14. do 21. dana ciklusa osećaćete se kao posle bure. Mozak luči hormon LH, koji inicira ovulaciju i povećava seksualnu želju.

FSH HORMON

FSH je folikulostimulirajući hormon, luči ga hipofiza i značajan je za rast jajnih ćelija. Njegov pravilan porast je značajan za ovulaciju. Oba ta hormona praktično kontrolišu rad jajnika i hormone jajnika. Kada jako porastu - najavljuju klimaks i njihove koncentracije u klimaksu su jako visoke. Od 1. do 7. dana osećaćete se kao da ste se probudili iz noćne more. Zahvalite hipofizi, ona luči FSH, koji pojačava proizvodnju estrogena. Izgledaćete sjajno.

PROGESTERON

Progesteron je hormon jajnika i važan je za drugu polovinu ciklusa, njegov porast govori da je ciklus ovulatoran i da je materica spremna za plod. Takođe je značajan za održavanje male trudnoće dok se ne razvije posteljica.

ESTRADIOL

Estradiol je derivat estrogena, luči ga jajnik i po njegovom pravilnom rastu se zna da li će doći do ovulacije. Za normalan ciklus važna je ravnoteža između hormona hipofize i jajnika.

Zahvaljujući idealnoj lokaciji, ispod Đeram pijace, do poliklinike Millenium Medic možete stići brzo i lako iz svih delova grada. U prijatnom i moderno opremljenom prostoru dočekaće Vas vrhunski tim stručnjaka iz različitih oblasti medicine, koji čine: stručni lekari, profesori, primarijusi, asistenti i docenti. Svakodnevno Vam na usluzi stoji i laboratorijski tim u sastavu: lekar, tehničar i drugo osoblje.

U cilju pružanja brze i kvalitetne usluge, poliklinika Millenium Medic je opremljena savremenim aparatima novije generacije koji pružaju tačne i brze rezultate. Uz najviši vid ljubaznosti i profesionalnosti, zavisno od individualnih potreba naših pacijenata, brinemo o njihovom zdravlju.

Napomena!

CITY POPUSTI KUPON

  • Jedan kupon važi za jednu osobu
  • Možete kupiti više kupona
  • Ponuda obuhvata: analizu polnih hormona FSH, LH, Estradiol po sniženoj ceni od 1250rsd
  • Obavezno poneti kupon
  • Neophodno je zakazivanje unapred
  • Telefon partnera se prikazuje na kuponu posle realizacije uplate
  • Ukoliko iz bilo kog razloga ne možete da dodete na zakazani termin, molimo vas da ga blagovremeno otkažete i zakažete novi termin, suprotnom kupon ce se smatrati iskorišćenim
Rok iskoristivosti vaučera: 02-06-2021
Detalji o prodavcu!
Millenijum Medic - poliklinika i laboratorija

Molerova 11
Radno vreme: radnim danom od 08-18 časova , subotom 08-15 časova.

SVE AKCIJE BRENDA

Poliklinika i laboratorija Millenium Medic se nalazi u Beogradu u Molerovoj 11.
Naš tim čine stručni lekari, profesori, primarijusi, asistenti i docenti raznih oblasti medicine, kao i laboratorijski deo tima koga čine lekari, tehničari i drugo osoblje.
U poliklinici i laboratoriji Millenium Medic , u prijatnom ambijentu gde će Vas dočekati naše ljubazno osoblje , možete uraditi kompletne specijalističke preglede, ultrazvučno dijagnostičke preglede, preglede krvi, urina i briseva i to sve u jednom danu i u terminu koji Vama odgovara. Vaše rezultate možete sačekati u čekaonici ili ih je moguće na Vaš zahtev poslati email-om radi uštede Vašeg vremena i novca. 
sideblock

Facebook Komentar ()*//*

Dobrodošli na zvaničnu web stranicu Citypopusti.rs!

Mi smo sajt za online kupovinu koji nudi brojne akcije i popuste. Imati prestižne brendove i verne potrošače cilj je kome teže svi učesnici na tržištu.

Naša misija i cilj je da svakodnevno istražujemo i Vama pružamo informacije o atraktivnim ponudama restorana, turističkih agencija, hotela, salona i ostalih usluga i proizvoda po sniženim cenama.
Koristimo modernu tehnologiju oglašavanja kako bismo predstavili ponude hiljadama kupaca i kupcima ponudili ekskluzivne popuste! Mi štedimo za Vas tako što vam omogućavamo da najbolje ponude po najnižoj ceni,uz pomoć nas, lako stignu do Vas!
Danas je samo jedan dan od svih koji će ikada biti, ali šta će se desiti u danima koji dolaze, zavisi samo od toga šta danas radite. Sat odbrojava isticanje ponuda zato požurite, ne gubite vreme i iskoristite naše popuste, jer mi štedimo za Vas!


Bravo!!!!

" Odlican pocetak - extra izbor. Bicete sve bolji i bolji :) "
Ana

Pohvala!

" Hrana je divna!!! "
Žarko

super ste

" super ste!!! "
marijana

Najbolji ste!

" Jedva čekam kada budete ubacili garderobu kao što čujem!!! "
Sandra

ODLICNO!

" Sajt vam je odlican, dajte jos ponuda! :) "
Uros Davidovic
Design by KDStudio7
© 2016 | All rights reserved!