Registruj se!
Već sam registrovan!!!
ASTROLOŠKA ANALIZA -GODIŠNJI HOROSKOP 2018/2019
 • saznajte kakva iznenađenja vam zvezde pripremaju
 • najbolje astroloske prognoze
ASTROLOŠKA ANALIZA -GODIŠNJI HOROSKOP 2018/2019
Budite gospodar svog Vremena!
VREDNOST
1,990din
POPUST
55.3%
UŠTEDA
-1100din
890din
Ponuda ističe za:
Kupljeno: 13

Opis ponude!

PRECIZNA analiza GODIŠNJEG HOROSKOPA 2017. je izuzetno moćan spoj tehnika kojom stičete detaljne uvide u ključne dogadjaje koji slede tokom 2018. godinu.

Analiza GODIŠNJEG HOROSKOPA ZA 2017. pruža vam mogućnost da saznate sa kakvim okolnostima i dogadjajima ćete se suočiti tokom godine, u kojim životnim segmentima ćete biti podržani okolnostima kako biste ostvarili maksimalne rezultate, i u kojim segmentima da budete nešto strpljiviji.

ISKUSNO KOMBINOVANJE numeroloških i astroloških prediktivnih tehnika je znatno ličnije i preciznije jer detaljno definiše scenario dominatnih godišnjih tokova za Vaš lični horoskop.

Analiza podrazumeva prognoze:
* LJUBAV, POSAO i FINANSIJE, ZDRAVLJE - pregled ključnih dogadjaja za 2018.
* SUGESTIJE - kako da 2017. bude NAJSREĆNIJA godina vašeg života
* INTERVALI PROSPERITETA i KRITIČNE FAZE

Pisana analiza godišnjeg horoskopa NIJE lista opštih tranzita, ni uopšteno softversko tumačenje, već profesionalno izradjena analiza horoskopa Vašeg horoskopa za 2018.


Ponuda važi ISKLJUČIVO za teritoriju SRBIJE.

INSTRUKCIJE:

 • Po dobijanju vaučera SMS sa brojem kupona i vašim podacima (ime i prezime, datum, vreme mesto rodjenja),email adresu posaljite na broj telefona koji će vam se po uplati pojaviti na vaučeru
 • Za opciju PISANI horoskop, po dobijanju vaučera, pošaljite vašu e-mail adresu na broj telefona koji će vam se po uplati pojaviti na vaučeru
 • Vaš godišnji horoskop dobijate u elektronskom obliku u roku od max 10 dana

 

Jasmina Knežević se astrološkim radom i numerologijom aktivno bavi preko 15 godina, urednica je web stranice Spicum.com i predavač sa višegodišnjim iskustvom.
Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole "AstroLab" Aleksandra Imširagića, nakon čega ubrzo započinje samostalan rad koja se zasniva na preporukama sada već desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Konstantno proširujući svoja znanja pažljivo odabranim tehnikama u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya.
Sertifikovani je praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije od 2013 godine. Neguje jedinstven efikasan pristup definisanju, brzom neutralisanju blokirajućih matrica holističkim pristupom dijagnostike Lujze Hej, čakra dijagnostikom, kristaloterapijom, korektivnim tehnikama za neutralisanje karme, hromoterapije (lečenje bojama).
2000. je inicirana za komunikaciju sa Andjelima, tokom 2003. proučavala tehnike Tumačenje snova Slaviše Ivkovića

Napomena!

CITY POPUSTI KUPON

 • Jedan kupon važi za izradu godišnjeg horoskopa
 • Za analizu svakog dodatnog horoskopa obezbediti dodatni kupon
 • Možete kupiti više kupona
 • Ponuda obuhvata: izradu i analizu godišnjeg horoskopa po sniženoj ceni od 890rsd
 • Rok za izradu horoskopa je 10 dana
 • Po dobijanju vaučera, pošaljite SMS sa brojem kupona i vašim podacima (ime i prezime, datum, vreme mesto rodjenja) email adresu, pošaljite nabroj telefona koji će vam se po uplati pojaviti na vaučeru
 • Za opciju PISANI horoskop, po dobijanju vaučera, pošaljite vašu e-mail adresu sms porukom na broj broj telefona koji će vam se po uplati pojaviti na vaučeru. Vaš godišnji horoskop dobijate u elektronskom obliku u roku od max 10 dana
 • Neophodno je zakazivanje unapred
 • Telefon partnera se prikazuje na kuponu posle realizacije uplate
 • Ukoliko iz bilo kog razloga ne možete da dodjete na zakazani termin, molimo Vas da u roku od najmanje 12h otkažete, u suprotnom kupon će se smatrati iskorišćenim
Rok iskoristivosti vaučera: 02-01-2018
Detalji o prodavcu!
Spicum Astro Community

Balkanska 18, lok 101, Beograd

SVE AKCIJE BRENDA

Fascinantna karmička analiza vašeg natalnog horoskopa pruža odgovore na misteriozna pitanja dugog putovanja vaše duše, otkrivajući svrhu vašeg postojanja.
Koliko je determinisana vaša sudbina, kakvi su obrasci egzistirali u vašim prethodnim životima i u kojoj meri će se se oni reflektovati na ovaj život definišući glavne dogadjaje. Ukoliko ste spremni za DUBOKE KARMIČKE UVIDE na pravom ste putu.Karmička astrologija pomaže da otkrijete zašto se iznova suočavate sa dobro poznatim životnim izazovima za koje ste mislili da su davno razrešene, sa ljudima koji vas privlače poput magneta i misterioznim situacijama.Najzad spoznaćete pravac konačnog rešavanja problematičnih situacija, i prepoznati prilike za kreiranje prostora za Dharmu i nove životne prilike koje će omogućiti kvalitetniji i srećniji život.

Spoznajte sve tajne putovanja vaše duše:

 • vaša karmička svrha i zadatak
 • karmičke blokade koje se ponavljaju i koje treba prevazići
 • karmička povezanost u emotivnim i porodičnim odnosima
 • preporuka korektivne tehnike
   

OSLOBODITE se svih karmičkih prepreka i KRENITE novim putem DANAS.

Jasmina Knežević se astrologijom i numerologijom aktivno bavi preko 15 godina, urednica je web stranice Spicum.com i predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole "AstroLab" Aleksandra Imširagića, nakon čega ubrzo započinje samostalnu praksu koja se zasniva na preporukama sada već desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreira svojevrsnu fuziju kao temelj za rad sa brojnim klijenatima.

Jasmina Knežević je praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije. 
sideblock

Facebook Komentar ()*//*

Dobrodošli na zvaničnu web stranicu Citypopusti.rs!

Mi smo sajt za online kupovinu koji nudi brojne akcije i popuste. Imati prestižne brendove i verne potrošače cilj je kome teže svi učesnici na tržištu.

Naša misija i cilj je da svakodnevno istražujemo i Vama pružamo informacije o atraktivnim ponudama restorana, turističkih agencija, hotela, salona i ostalih usluga i proizvoda po sniženim cenama.
Koristimo modernu tehnologiju oglašavanja kako bismo predstavili ponude hiljadama kupaca i kupcima ponudili ekskluzivne popuste! Mi štedimo za Vas tako što vam omogućavamo da najbolje ponude po najnižoj ceni,uz pomoć nas, lako stignu do Vas!
Danas je samo jedan dan od svih koji će ikada biti, ali šta će se desiti u danima koji dolaze, zavisi samo od toga šta danas radite. Sat odbrojava isticanje ponuda zato požurite, ne gubite vreme i iskoristite naše popuste, jer mi štedimo za Vas!


ODLICNO!

" Sajt vam je odlican, dajte jos ponuda! :) "
Uros Davidovic

Najbolji ste!

" Jedva čekam kada budete ubacili garderobu kao što čujem!!! "
Sandra

Pohvala!

" Hrana je divna!!! "
Žarko

Bravo!!!!

" Odlican pocetak - extra izbor. Bicete sve bolji i bolji :) "
Ana

super ste

" super ste!!! "
marijana
Design by KDStudio7
© 2016 | All rights reserved!