Registruj se!
Već sam registrovan!!!
Bris grla i bris nosa za 500rsd u poliklinici Millenijum Medic!
 • Prepustite brigu o zdravlju vrhunskim stručnjacima
 • Prijatan ambijent, stručno osoblje
 • Savremeni aparati koji omogućavaju pouzdanu i brzu dijagnostiku
 • Povoljne cene
Bris grla i bris nosa za 500rsd u poliklinici Millenijum Medic!
Akcija traje...
VREDNOST
1,020din
POPUST
51%
UŠTEDA
-520din
500din
Ponuda ističe za:
Kupljeno: 3
Zvezdara

Opis ponude!

Bris grla je najbolji način da se utvrdi postoji li neka bakterija u grlu koju treba lečiti. Takođe, bris bi trebalo uzeti kod čestih upala, otoka, crvenila ili nadražaja. Bris se uzima ujutru, pre pranja zuba i unošenja hrane. Ukoliko se mora uzeti u toku dana, potrebno je da protekne minimum dva časa od poslednjeg uzimanja hrane. Važno je znati, da pre uzimanja brisa, ne smemo koristiti nikakav antibiotik, niti ispirati usta dezinfekcionim rastvorom.
Bris nosa bi trebalo uzeti pre primene antibiotske terapije, i truditi se da od poslednjeg ispiranja prođe bar od tri do četiri sata.
Najbolje bi bilo da se za mikrobiološki pregled sakupi sekret iz nosa, pogotovo ako je gust i obojen, što bi značilo da je verovatno prisutna bakterijska infekcija. Ukoliko je sekret vodenast i providan, obično je u pitanju virusna infekcija.

Napomena!

CITY POPUSTI KUPON

 • Jedan kupon važi za jednu osobu
 • Možete kupiti više kupona
 • Ponuda obuhvata: bris grla i bris nosa po sniženoj ceni od 500rsd
 • Obavezno poneti kupon
 • Neophodno je zakazivanje unapred
 • Telefon partnera se prikazuje na kuponu posle realizacije uplate
 • Ukoliko iz bilo kog razloga ne možete da dodete na zakazani termin, molimo vas da ga blagovremeno otkažete i zakažete novi termin, suprotnom kupon ce se smatrati iskorišćenim
Rok iskoristivosti vaučera: 25-07-2020
Detalji o prodavcu!
Millenijum Medic - poliklinika i laboratorija

Molerova 11
Radno vreme: radnim danom od 08-18 časova , subotom 08-15 časova.

SVE AKCIJE BRENDA

Poliklinika i laboratorija Millenium Medic se nalazi u Beogradu u Molerovoj 11.
Naš tim čine stručni lekari, profesori, primarijusi, asistenti i docenti raznih oblasti medicine, kao i laboratorijski deo tima koga čine lekari, tehničari i drugo osoblje.
U poliklinici i laboratoriji Millenium Medic , u prijatnom ambijentu gde će Vas dočekati naše ljubazno osoblje , možete uraditi kompletne specijalističke preglede, ultrazvučno dijagnostičke preglede, preglede krvi, urina i briseva i to sve u jednom danu i u terminu koji Vama odgovara. Vaše rezultate možete sačekati u čekaonici ili ih je moguće na Vaš zahtev poslati email-om radi uštede Vašeg vremena i novca. 
sideblock

Facebook Komentar ()*//*

Dobrodošli na zvaničnu web stranicu Citypopusti.rs!

Mi smo sajt za online kupovinu koji nudi brojne akcije i popuste. Imati prestižne brendove i verne potrošače cilj je kome teže svi učesnici na tržištu.

Naša misija i cilj je da svakodnevno istražujemo i Vama pružamo informacije o atraktivnim ponudama restorana, turističkih agencija, hotela, salona i ostalih usluga i proizvoda po sniženim cenama.
Koristimo modernu tehnologiju oglašavanja kako bismo predstavili ponude hiljadama kupaca i kupcima ponudili ekskluzivne popuste! Mi štedimo za Vas tako što vam omogućavamo da najbolje ponude po najnižoj ceni,uz pomoć nas, lako stignu do Vas!
Danas je samo jedan dan od svih koji će ikada biti, ali šta će se desiti u danima koji dolaze, zavisi samo od toga šta danas radite. Sat odbrojava isticanje ponuda zato požurite, ne gubite vreme i iskoristite naše popuste, jer mi štedimo za Vas!


Najbolji ste!

" Jedva čekam kada budete ubacili garderobu kao što čujem!!! "
Sandra

Bravo!!!!

" Odlican pocetak - extra izbor. Bicete sve bolji i bolji :) "
Ana

super ste

" super ste!!! "
marijana

Pohvala!

" Hrana je divna!!! "
Žarko

ODLICNO!

" Sajt vam je odlican, dajte jos ponuda! :) "
Uros Davidovic
Design by KDStudio7
© 2016 | All rights reserved!