Registruj se!
Već sam registrovan!!!

 
sideblock
CENTAR ZA NEMAČKI JEZIK DAF CENTAR

Kneza Miloša 19/3/10a

Centar za nemački jezik DaF Centar je specijalizovan isključivo za nemački jezik i nudi Vam veliki izbor kurseva svih nivoa za decu, mlade i odrasle. U prijatnoj atmosferi u centru Beograda možete naučiti ili usavršiti nemački jezik, uz savremene metode predavanja i kvalifikovane profesore, sa dugogodišnjim iskustvom, koji Vam uvek stoje na raspolaganju.

Da od početnog do B2 sertifikata stignete za samo 10-12 meseci
Pripremu za polaganje sertifikovanih jezičkih ispita (OSD i Goethe)
Standardne, poluintenzivne i intenzivne kurseve svih nivoa
Kurseve sa maternjim govornicima
Individualne časove kreirane prema Vašim potrebama

Kursevi za firmeZbog sve većeg broja građana koji imaju potrebu za veoma brzim, ali i kvalitetnim savladavanjem nemačkog jezika, osmislili smo jedinstvene intenzivne kurseve koji Vam omogućavaju da od početnog do B2 sertifikata stignete za samo 10-12 meseci. Naš tim čine profesionalni i stručni predavači koji u svom radu koriste najnoviju literaturu prilagođenu intenzivnom načinu savladavanja stranog jezika. Tokom kursa se podjednako uvežbavaju sve četiri veštine: čitanje, pisanje, slušanje i naravno, komunikacija.

Centar za nemački jezik DaF Centar nudi posebno kreirane kurseve za sve firme koje sarađuju sa klijentima ili kompanijama sa nemačkog govornog područja. U skladu sa konkretnim potrebama preduzeća, postoji mogućnost kreiranja kurseva, prema Vašim potrebama i zahtevima. Kursevi se mogu organizovati u DaF Centru ili u prostorijama kompanije, a nudimo i fleksibilnost u pogledu broja polaznika na kurs.

Takođe, organizujemo pripreme za polaganje OSD i Goethe ispita koji su međunarodno priznati dokaz Vašeg poznavanja nemačkog jezika, bez obzira da li se radi o karijeri, studiranju ili dobijanju vize.

STRUČNO, KVALITETNO, USPEŠNO, BRZO I POVOLJNO!

Nema aktivnih ponuda brenda!

Design by KDStudio7
© 2016 | All rights reserved!