Registruj se!
Već sam registrovan!!!
Kurs medicinskog i estetskog pedikira. Učite od najboljih!
 • Opremanje i organizovanje rada u salonu za medicinski pedikir
 • Sprovođenje mera antisepse i asepse
 • Izvođenje estetskog pedikira
 • Zbrinjavanje subpatoloških promena: žuljeva, kurijih očiju i uraslih noktiju
 • Ukazivanje neodložne prve pomoći kod urgentnih stanja(urasli nokti)
Kurs medicinskog i estetskog pedikira. Učite od najboljih!
U cenu su uračunati teorijski i praktični časovi, nastavni materijal, polaganje završnog ispita i izdavanje sertifikata.
VREDNOST
30,000din
POPUST
40.3%
UŠTEDA
-12100din
17,900din
Ponuda ističe za:
Kupljeno: 18
Centar grada

Opis ponude!

Ukoliko želite da dopunite usluge u vašem salonu ili želite u potpunosti da se posvetite ovoj struci, imamo sjajnu ponudu za vas!
Osnovni cilj obuke je maksimalno podizanje nivoa stručnosti i unapređenja znanja naših polaznika koji žele da samostalno i stručno obavljaju poslove estetskog i medicinskog i pedikira uz primenu odgovarajućih preparata, tehnika i procedura.

Kurs medicinskog i estetskog pedikira traje pet dana, termini obuke su individualni i odvijaju se po dogovoru, dinamikom koja odgovara polazniku. Edukator je maksimalno posvećen samo jednom polazniku.
Obezbeđen je rad sa najkvalitetnijim materijalom.

Nakon realizovanog nastavnog plana i završene obuke polaznici polažu završne ispite. Polaznicima koji su položili završni ispit izdaju se uverenja i sertifikati za obavljanje delatnosti za koje su se obučavali, a koje uz opšte i posebne uslove po Zakonu o privrednim društvima mogu obavljati samostalno i na način predviđen posebnim zakonom za pojedine delatnosti utvrđene Zakonom o klasifikaciji delatnosti i o registru jedinica razvrstavanja.

Postanite profesionalac u ovoj oblasti i naučite kako da pridobijete i zadržite klijente!

Napomena!

CITY POPUSTI KUPON

 • Jedan kupon važi za jednu osobu
 • Možete kupiti više kupona
 • Ponuda obuhvata: kurs estetskog i medicinskog pedikira u trajanju od 5 dana (trajanje časa je 2,5 sata), po sniženoj ceni od 17900rsd
 • Obavezno poneti kupon
 • Neophodno je zakazivanje unapred
 • Telefon partnera se prikazuje na kuponu posle realizacije uplate
 • Ukoliko iz bilo kog razloga ne možete da dodete na zakazani termin, molimo vas da ga blagovremeno otkažete i zakažete novi termin, suprotnom kupon ce se smatrati iskorišcenim
Rok iskoristivosti vaučera: 05-11-2022
Detalji o prodavcu!
Salon Lepote

Obilićev venac 18-20,TC City Passage, Beograd
Radno vreme: pon-pet 11h-19h; subota 10h-18h; nedelja neradna

SVE AKCIJE BRENDA

Salon se nalazi  na teritoriji opštine Stari Grad, ulica Obilićev venac 18-20, TC City Passage.
Salon je opremljen vrhunskom kozmetikom, a rad sa najsavremenijim aparatima za negu tela i lica učiniće vam izgled lakšim i lepšim.

U salonu  možete uraditi tretmane lica vrhunskim preparatima, mezoterapiju lica i tela bez igala sa vrhunskim preparatima. U njihovoj ponudi nalaze se još i masaža lipomasažerom (LPG), takođe i ručna masaža sa vrhunskim kremama, mikrodermoabrazija, pedikir, manikir, topla i hladna depilacija, parafinska pakovanja, izlivanje noktiju, nadogradnja trepavica!

Posetite ih i uverite se u kvalitet usluge! 
sideblock

Facebook Komentar ()*//*

Dobrodošli na zvaničnu web stranicu Citypopusti.rs!

Mi smo sajt za online kupovinu koji nudi brojne akcije i popuste. Imati prestižne brendove i verne potrošače cilj je kome teže svi učesnici na tržištu.

Naša misija i cilj je da svakodnevno istražujemo i Vama pružamo informacije o atraktivnim ponudama restorana, turističkih agencija, hotela, salona i ostalih usluga i proizvoda po sniženim cenama.
Koristimo modernu tehnologiju oglašavanja kako bismo predstavili ponude hiljadama kupaca i kupcima ponudili ekskluzivne popuste! Mi štedimo za Vas tako što vam omogućavamo da najbolje ponude po najnižoj ceni,uz pomoć nas, lako stignu do Vas!
Danas je samo jedan dan od svih koji će ikada biti, ali šta će se desiti u danima koji dolaze, zavisi samo od toga šta danas radite. Sat odbrojava isticanje ponuda zato požurite, ne gubite vreme i iskoristite naše popuste, jer mi štedimo za Vas!


Pohvala!

" Hrana je divna!!! "
Žarko

Bravo!!!!

" Odlican pocetak - extra izbor. Bicete sve bolji i bolji :) "
Ana

Najbolji ste!

" Jedva čekam kada budete ubacili garderobu kao što čujem!!! "
Sandra

super ste

" super ste!!! "
marijana

ODLICNO!

" Sajt vam je odlican, dajte jos ponuda! :) "
Uros Davidovic
Design by KDStudio7
© 2016 | All rights reserved!