Registruj se!
Već sam registrovan!!!
Dioptrijski okvir po izboru + CR plastična stakla + kompjutersko odredjivanje dioptrije + futrola sa krpicom u samom centru grada!
 • Izaberite ram za naočare koji odgovara vašem obliku lica
 • Najbolje su naočare od polikarbonata jer su vrlo lagane
Dioptrijski okvir po izboru + CR plastična stakla + kompjutersko odredjivanje dioptrije + futrola sa krpicom u samom centru grada!
Ne dozvolite da Vaše oči čekaju...
VREDNOST
4,500din
POPUST
62.2%
UŠTEDA
-2800din
1,700din
Ponuda ističe za:
Kupljeno: 12
Centar grada

Opis ponude!


Smog, vetar, vruć usijan vazduh, kao i sve veća opasnost koju krije ultraljubičasta svetlost, svakako su dovoljan razlog da krenete u potragu za naočarima koje će vas zaštititi i vratiti svežinu i vlažnost vlažnost vašim očima. Kako duže izlaganje očiju UV zračenju može da izazove trajna oštećenja, evo nekoliko saveta koji će vam pomoći da odaberete naočare koje će zaštiti vaše oči.

Smeđe, zelene ili sive? Najvažnije je da stakla sadrže filtere koji zaustavljaju prodor tri vrste sunčevih zraka: onih svetlosnih koje vas zablesnu, ultraljubičastih i toplotnih infracrvenih zraka.

Tri veoma dobre boje stakala su smeđa, zelena i siva. Ružičasta i plava, iako su u modi, uopšte ne štite oči, dok žuta boja čak pojačava prodor svetlosnih zraka koje izazivaju neprijatno bleskanje umesto da ga umanjuju.

Smeđa stakla se savetuju najčešće ženama koje mnogo vremena provode u automobilu jer pružaju najjasniju procenu udaljenosti i odraza predmeta na putu. Ako ste kratkovidi, bolje ćete se osećati iza smeđih stakala. Ako ste dalekovidi, trebaju vam zelena stakla.

Staklo ili plastika? Bez oklevanja izaberite plastiku. Najbolje su naočare od polikarbonata jer su one vrlo lagane, kvalitetne i otporne na ogrebotine. Čuvajte se jeftinih modela naočara koje prodaju po trafikama. Po pravilu su to stakla slabog kvaliteta koja zamaraju oči i iskrivljuju sliku predmeta.

Napomena!

CITY POPUSTI KUPON

 • Jedan kupon važi za jednu osobu
 • Možete kupiti više kupona
 • Ponuda obuhvata: Dioptrijski ram + CR stakla + ugradnju + kompjutersku kontrolu kao i kontrolu sa probnim setom dioptrijskih sociva, po sniženoj ceni od 1700rsd
 • Kontrola vida važi samo za starije od 18 godina. Za mlade od 18 godina potrebno je doneti rezultate pregleda.
 • CR plastična stakla od + 6 do -6, cilindar do 2
 • Astigmatizam cyl do 2 (na upit- 011/328-335)
 • Ponudu ramova možete pogledati na ovom linku https://www.facebook.com/optika.stefanovic/photos/?tab=albumalbum_id=1525739441008240(postoje i drugi modeli i izbor je veći, postavljen je samo deo fotografija)
 • Obavezno poneti kupon i ličnu kartu
 • Telefon partnera se prikazuje na kuponu posle realizacije uplate
Rok iskoristivosti vaučera: 02-09-2023
Detalji o prodavcu!
Optika Stefanović

Zmaj Jovina br.9
Radno vreme:pon-pet 10-18h, subotom 10-14h

SVE AKCIJE BRENDA

Sve naočare izradujemo u našem servisu na modernim "BRIOT" aparatima. "BRIOT DIGITAL SCANFORM" digitalno vrši ocitavanje oblika i zakrivljenost stakla kao i centriranje prema razmaku zenica.

Mašina za obradu stakala brusi sve vrste materijala prema podacima dobijenim od "SCANFORMA" a nudi i mogucnost završne obrade (poliranje, urezivanje...)

Ugradjujemo obična mineralna sočiva, foto sezitivna, plastična, titan, bifo, multifokalna sočiva poslednje generacije proizvedenih po najsavremenijoj kompjuterskoj tehnologiji od organskih sirovina, što vaše naočare čini laganim estetski mnogo lepšim za nošenje.

Nudimo tanka sočiva koja sjedinjuju sve moguće prednosti: tanka, ravnija, izuzetno tanka i transparentna, otporna na grebanje zahvaljujući dodatnom HARD (TVRDOM) SLOJU koji ih štiti od raznih oštećenja i ANTISTATIK SLOJ koji odbija prašinu, sa UV zaštitom 100% i ANTI REFLEX slojem koji omogućava bolje prelamanje svetlosti i svodi reflexiju na svega par procenata što korisniku omogućeava kvalitetniji vid i do 17%.

Posebno izdvajamo sve popularnija MULTIFOKALNA sočiva koja rešavaju veliki problem čestog menjanja naočara i praktično sve potrebe rešavamo sa jednim naočarima.

 

  

 

  
sideblock

Facebook Komentar ()*//*

Dobrodošli na zvaničnu web stranicu Citypopusti.rs!

Mi smo sajt za online kupovinu koji nudi brojne akcije i popuste. Imati prestižne brendove i verne potrošače cilj je kome teže svi učesnici na tržištu.

Naša misija i cilj je da svakodnevno istražujemo i Vama pružamo informacije o atraktivnim ponudama restorana, turističkih agencija, hotela, salona i ostalih usluga i proizvoda po sniženim cenama.
Koristimo modernu tehnologiju oglašavanja kako bismo predstavili ponude hiljadama kupaca i kupcima ponudili ekskluzivne popuste! Mi štedimo za Vas tako što vam omogućavamo da najbolje ponude po najnižoj ceni,uz pomoć nas, lako stignu do Vas!
Danas je samo jedan dan od svih koji će ikada biti, ali šta će se desiti u danima koji dolaze, zavisi samo od toga šta danas radite. Sat odbrojava isticanje ponuda zato požurite, ne gubite vreme i iskoristite naše popuste, jer mi štedimo za Vas!


super ste

" super ste!!! "
marijana

Najbolji ste!

" Jedva čekam kada budete ubacili garderobu kao što čujem!!! "
Sandra

Bravo!!!!

" Odlican pocetak - extra izbor. Bicete sve bolji i bolji :) "
Ana

Pohvala!

" Hrana je divna!!! "
Žarko

ODLICNO!

" Sajt vam je odlican, dajte jos ponuda! :) "
Uros Davidovic
Design by KDStudio7
© 2016 | All rights reserved!