Registruj se!
Već sam registrovan!!!
DOČEK NOVE 2019 GODINE U BEČU AUTOBUSOM- bez noćenja za 39eura!

Polazak:

  • 30.12.2018 - 01.01.2019.
DOČEK NOVE 2019 GODINE U BEČU AUTOBUSOM- bez noćenja za 39eura!
Specijalna cena putovanja u agenciji kupovinom vaučera od 290rsd!
VREDNOST
290din
POPUST
0%
UŠTEDA
0din
PUNA CENA 59eura
Uz kupljeni vaučer dobiješ za 39eura
290din
Ponuda ističe za:
Regionalne

Opis ponude!

BEČ –Valcer,Saher torta,balovi,bečka filharmonija…simbolizuju prestonicu Austrije-BEČ.Moramo pomenuti I prelepu gotsku katedralu Stephansdom iz 13. Veka. Prošetajmo do Hofburga, carske palate iz koje su Habzburzi širili svoj politcki uticaj ili do Šenbruna, letnje rezidencije sa 1440 soba u kojoj su se odmarali.Fascinantni parlament, zgrada Opere I Rasthaus oduzima nam dah. Primer Art Nouveau arhitekture nose pečat čuvenih secesionista poput Gustav Klimta I Egona Silea. Upoznajte Beč iz jedne sasvim posebne perspektive u Novogodišnjoj noći sa Felix Travelom…

PROGRAM PUTOVANJA:
1.DAN- 30.12.2018. BEOGRAD
Sastanak putnika na BAS-ovoj stanici u 18:30. Polazak u 19h. Noćna voznja preko Mađarske do Austrije sa usputnim zadržavanjima radi odmora.

2.DAN 31.12.2018. PARNDORF- BEČ - U jutarnjim časovima stižemo do outlet centra Parndorf. Šoping u jednom od najvećih outlet-a u Evropi sa preko 150 radnji čuvenih svetskih brendova. Slobodno vreme do polaska za Beč. Dolazak u Beč u podnevnim časovima. Panoramsko razgledanje grada sa stručnim vodičem: Hofburg, parlament, gradska kuća, opera, Kertner strasse, Karlova crkva. Slobodno vreme za uživanje u čarobnoj novogodišnjoj atmosferi i euforiji i priprema za DOČEK NOVE 2019. GODINE. Beč je jedan od najlepših gradova u vreme novogodišnjih praznika i može se pohvaliti sa čarobnim novogodišnjim vašarom-CHRISTMARKT. Povratak za Beograd u dogovoreno vreme oko 02:00h.

3.DAN 01.01.2019. BEČ-BEOGRAD - Dolazak u Beograd u podnevnim satima.

-plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Komercijalne banke na dan plaćanja.

NAČIN PLAĆANJA:
- gotovinsko plaćanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka aranžmana
- plaćanje kreditnom karticom: Visa, Master, Maestro, Dina (isti uslovi kao gotovina),
- preko računa: uz profakturu izdatu od strane TA FELIX TRAVEL-a

ARANŽMAN OBUHVATA:
- vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja
- stručno vođstvo puta
- razgledanje po programu
- troškove organizacije putovanja

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
- stanični vaučer 50 rsd po osobi (uplaćuje se u agenciji)
- međunarodno putno zdravstveno osiguranje (putno osiguranje se preporučuje za ulazak na teritoriju zemalja EU, te putnici sami snose odgovornost da u slučaju neobezbedjenog putnog osiguranja ili na osnovu slobodne procene graničnih vlasti, budu sprečeni da uđu na teritoriju istih)
- individualne troškove putnika
- fakultativne izlete

Napomena!

CITY POPUSTI KUPON

  • Jedan kupon važi za jednu osobu
  • Možete kupiti više kupona
  • Ponuda obuhvata kupovinu vaučera u vrednosti od 290rsd kojim se ostvaruje popust na putovanje u Beč po sniženoj ceni od 39eura umesto 59eura
  • Obavezno poneti kupon
  • Pre uplate rezervisanog vaučera pozvati na brojeve telefona: 011/40-599-56 Mob.061/180-61-60 radi provere slobodnih mesta
  • Po dobijanju vaučera odmah kontaktirati agenciju radi rezervacije
Rok iskoristivosti vaučera: 01-01-2018
Detalji o prodavcu!
Felix Travel

Obilićev Venac 18/4.12 City passage

SVE AKCIJE BRENDA

FELIX TRAVEL Vas vodi na očaravajuće putovanje svetom, od srednjovekovnih evropskih prestonica do istočnjačkih bazara i visokih solitera u modernom zapadnom svetu. Predstavićemo Vam stotinu jedinstvenih gradova: Pariz sa njegovim bulevarima, večni Rim, Firencu-grad umetnosti....
Tu su veličanstvene građevine koje su podigli nekadašnji vladari, hramovi i visoki zvonici koji su se nadvili nad ulučicama starih gradskih jezgara, živopisne avenije savremenih velegrada...Svaki je od njih odraz ljudi koji u njemu žive i njihove istorije.
Uprkos raznovrsnosti i svim međusobnim razlikama svim tim gradovima zajedničko je jedno - magnetna privlačnost za one koji cene kulturu i lepotu.

Sa FELIX TRAVEL agencijom posetite najlepše evropske gradove, sa izuzetnom kulturnom baštinom, živim metropolama i jedinstvenim prirodnim lepotama.

Budite i Vi srećni sa nama... 
sideblock

Facebook Komentar ()*//*

Dobrodošli na zvaničnu web stranicu Citypopusti.rs!

Mi smo sajt za online kupovinu koji nudi brojne akcije i popuste. Imati prestižne brendove i verne potrošače cilj je kome teže svi učesnici na tržištu.

Naša misija i cilj je da svakodnevno istražujemo i Vama pružamo informacije o atraktivnim ponudama restorana, turističkih agencija, hotela, salona i ostalih usluga i proizvoda po sniženim cenama.
Koristimo modernu tehnologiju oglašavanja kako bismo predstavili ponude hiljadama kupaca i kupcima ponudili ekskluzivne popuste! Mi štedimo za Vas tako što vam omogućavamo da najbolje ponude po najnižoj ceni,uz pomoć nas, lako stignu do Vas!
Danas je samo jedan dan od svih koji će ikada biti, ali šta će se desiti u danima koji dolaze, zavisi samo od toga šta danas radite. Sat odbrojava isticanje ponuda zato požurite, ne gubite vreme i iskoristite naše popuste, jer mi štedimo za Vas!


Najbolji ste!

" Jedva čekam kada budete ubacili garderobu kao što čujem!!! "
Sandra

Pohvala!

" Hrana je divna!!! "
Žarko

ODLICNO!

" Sajt vam je odlican, dajte jos ponuda! :) "
Uros Davidovic

Bravo!!!!

" Odlican pocetak - extra izbor. Bicete sve bolji i bolji :) "
Ana

super ste

" super ste!!! "
marijana
Design by KDStudio7
© 2016 | All rights reserved!