Registruj se!
Već sam registrovan!!!
DVOGODIŠNJA ŠKOLA ASTROLOGIJE I NUMEROLOGIJE
 • SVE što ste želeli da znate o astrologiji i numerologiji
 • DINAMIKA 1 čas u trajanju od 90 min nedeljno
DVOGODIŠNJA ŠKOLA ASTROLOGIJE I NUMEROLOGIJE
još samo par slobodnih mesta...
VREDNOST
6,290din
POPUST
70%
UŠTEDA
-4400din
1,890din
Ponuda ističe za:
Kupljeno: 16

Opis ponude!

Predstavljamo inovativnu sintezu astroloških predavanja i praktičnih vežbi analize koji će vam omogućiti da naučite sve o astrologiji i numerologiji.
Na praktičnim primerima iz života razvijaćemo tehnike kojima u svakoj situaciji možete da analizirate bilo koje od važnih životnih oblasti - poslovnu i finansijsku situaciju, ljubav i brak, zdravstveno stanje, dom i nekretnine, studije, napredovanje u karijeri, kredite, pozajmice, nasledstva), godišnje i mesečne prognoze, uporedni horoskop (emotivne veze), potencijal za začeće, promenu prosla, preseljenje.

Nakon završene I godine organizovano je polaganje ispita i obezbedjen Sertifikat poznavanja Natalne astrologije, koji će vam omogućiti da samostalno obavljate posao Astrologa konsultanta.
Polaznicima sa Sertifikatom poznavanja Natalne astrologije automatski je obezbeđen upis na Drugu godina astrološke edukacije tokom kojih će se usavršavati u oblastima Predikcije (astrološke i numerološke prognoze, planetarni period, solarni povratak, progresije i direkcije, firdarije), Sinastrije (analiza uporednih horoskopa, horoskopi odnosa i Dejvison, numerološki pristup analizi odnosa), kristaloterapija, Kineske astrologije iastrologije Maya.

DODATNA OPCIJA *Program za dvogodišne studije u SAMO 365 dana
Postoji mogućnost pohadjanja kursa INTENZIV (1 dvočas 180 min nedeljno) za minimum 3 prijavljena polaznika zainteresovana za ovu dinamiku
DINAMIKA 1 čas u trajanju od 90 min nedeljno

Program za Prvu godinu studija Natalne astrologije
* Podela zodijačkih znakova, vladarstva
* Digniteti i definisanje snage planeta u natalnom horoskopu
* Kvadranti natalnog horoskopa
* Osnovni pristup tumačenju i proces identifikacije hijerarhije u natalnom horoskopu
* Uvod u numerologiju, značenje SLOVA, imena
* Tumačenje položaja planeta u zodijačkim znacima
* Tumačenje položaja planeta u natalnim kućama
* Tumačenje 12 natalnih kuća
* Anatomija aspekata
* Specifični stepeni zodijaka
* Astromedicina
* Odredjivanje poslovnog profila i karijere klijenta
* Analiza kvaliteta braka, broja dece
* Lilith, Hiron i asteroidi
* Usavršavanje veštine tumačenja, astrološka sinteza
* Osnovni pečat horoskopa
* Definisanje dominantne planete
* Metode karmičke korekcije

 

Polaznicima sa Sertifikatom poznavanja Natalne astrologije automatski je obezbedjen upis na Drugu godina astrološke edukacije tokom kojih će se usavršavati u oblastima:

PREDIKCIJE
* Ciklusne numerološke prognoze
* Planetarni periodi
* Orbisni lukovi
* Direkcije
* Progresije
* Solarni, planetarni i lunarni povratak
* Tranziti
* Mesečni i dnevni horoskopi

SINASTRIJA
* Analiza uporednog horoskopa
* Kompozit i Dejvison
* Numerološki pristup analizi odnosa i uporednoj analizi
* Sinteza uporedne analize sa prognozama
* Veština tumačenja
* Srednja rastojajanja u sinastriji i predikcijama
* Ljubavni arhetipovi - značaj asteroida u uporednoj astrologiji


Jasmina Knežević se astrološkim radom i numerologijom aktivno bavi preko 15 godina, urednica je web stranice Spicum.com i predavač sa višegodišnjim iskustvom.
Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole "AstroLab" Aleksandra Imširagića, nakon čega ubrzo započinje samostalan rad koja se zasniva na preporukama sada već desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Konstantno proširujući svoja znanja pažljivo odabranim tehnikama u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya.
Sertifikovani je praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije od 2013 godine. Neguje jedinstven efikasan pristup definisanju, brzom neutralisanju blokirajućih matrica holističkim pristupom dijagnostike Lujze Hej, čakra dijagnostikom, kristaloterapijom, korektivnim tehnikama za neutralisanje karme, hromoterapije (lečenje bojama).
2000. je inicirana za komunikaciju sa Andjelima, tokom 2003. proučavala tehnike Tumačenje snova Slaviše Ivkovića

REDOVNI POLAZNICI uz Citypopusti KUPON ostvaruju popust prilikom SVAKE naredne uplate mesečne kotizacije 3500 Rsd umesto 6390 Rsd

Napomena!

CITY POPUSTI KUPON

 • Jedan kupon važi za jednu osobu
 • Možete kupiti više kupona
 • Ponuda obuhvata: PRVI mesec dvogodišnje edukacije astrologije i numerologije po sniženoj ceni od 1890rsd
 • REDOVNI POLAZNICI uz Citypopusti vaučer ostvaruju popust prilikom SVAKE naredne uplate mesečne kotizacije 3500 Rsd umesto 6390 Rsd
 • Obavezno poneti vaučer
 • Neophodno je zakazivanje unapred
 • Telefon partnera se prikazuje na kuponu posle realizacije uplate
 • Ukoliko iz bilo kog razloga ne možete da dodjete na zakazani termin, molimo Vas da u roku od najmanje 12h otkažete, u suprotnom kupon će se smatrati iskorišćenim
Rok iskoristivosti vaučera: 26-01-2018
Detalji o prodavcu!
Spicum Astro Community

Balkanska 18, lok 101, Beograd

SVE AKCIJE BRENDA

Fascinantna karmička analiza vašeg natalnog horoskopa pruža odgovore na misteriozna pitanja dugog putovanja vaše duše, otkrivajući svrhu vašeg postojanja.
Koliko je determinisana vaša sudbina, kakvi su obrasci egzistirali u vašim prethodnim životima i u kojoj meri će se se oni reflektovati na ovaj život definišući glavne dogadjaje. Ukoliko ste spremni za DUBOKE KARMIČKE UVIDE na pravom ste putu.Karmička astrologija pomaže da otkrijete zašto se iznova suočavate sa dobro poznatim životnim izazovima za koje ste mislili da su davno razrešene, sa ljudima koji vas privlače poput magneta i misterioznim situacijama.Najzad spoznaćete pravac konačnog rešavanja problematičnih situacija, i prepoznati prilike za kreiranje prostora za Dharmu i nove životne prilike koje će omogućiti kvalitetniji i srećniji život.

Spoznajte sve tajne putovanja vaše duše:

 • vaša karmička svrha i zadatak
 • karmičke blokade koje se ponavljaju i koje treba prevazići
 • karmička povezanost u emotivnim i porodičnim odnosima
 • preporuka korektivne tehnike
   

OSLOBODITE se svih karmičkih prepreka i KRENITE novim putem DANAS.

Jasmina Knežević se astrologijom i numerologijom aktivno bavi preko 15 godina, urednica je web stranice Spicum.com i predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole "AstroLab" Aleksandra Imširagića, nakon čega ubrzo započinje samostalnu praksu koja se zasniva na preporukama sada već desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreira svojevrsnu fuziju kao temelj za rad sa brojnim klijenatima.

Jasmina Knežević je praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije. 
sideblock

Facebook Komentar ()*//*

Dobrodošli na zvaničnu web stranicu Citypopusti.rs!

Mi smo sajt za online kupovinu koji nudi brojne akcije i popuste. Imati prestižne brendove i verne potrošače cilj je kome teže svi učesnici na tržištu.

Naša misija i cilj je da svakodnevno istražujemo i Vama pružamo informacije o atraktivnim ponudama restorana, turističkih agencija, hotela, salona i ostalih usluga i proizvoda po sniženim cenama.
Koristimo modernu tehnologiju oglašavanja kako bismo predstavili ponude hiljadama kupaca i kupcima ponudili ekskluzivne popuste! Mi štedimo za Vas tako što vam omogućavamo da najbolje ponude po najnižoj ceni,uz pomoć nas, lako stignu do Vas!
Danas je samo jedan dan od svih koji će ikada biti, ali šta će se desiti u danima koji dolaze, zavisi samo od toga šta danas radite. Sat odbrojava isticanje ponuda zato požurite, ne gubite vreme i iskoristite naše popuste, jer mi štedimo za Vas!


Najbolji ste!

" Jedva čekam kada budete ubacili garderobu kao što čujem!!! "
Sandra

ODLICNO!

" Sajt vam je odlican, dajte jos ponuda! :) "
Uros Davidovic

Pohvala!

" Hrana je divna!!! "
Žarko

Bravo!!!!

" Odlican pocetak - extra izbor. Bicete sve bolji i bolji :) "
Ana

super ste

" super ste!!! "
marijana
Design by KDStudio7
© 2016 | All rights reserved!