Registruj se!
Već sam registrovan!!!

 
sideblock
World of education

Hilandarska 38/2, Beograd

Edukativni centar World of education sa sedištem u Beogradu sa neformalnim obrazovanjem ima za cilj dodatnu edukaciju I obuku praktičnog znanja i veština upotrebljivih odmah.
Predavanja drže visokokvalifikovani i stručni ljudi, koji već rade u ovim oblastima prateći najnovije trendove iz svojih oblasti i baziraju se na praksi. Naš cilj je da polaznik odmah po završetku kursa bude sposoban za samostalan rad.

U profesionalno sredjenoj šminkernici, I opremljenoj M.A.C. I NYX kozmetikom dočekaće Vas profesionalni šminkeri sa iskustvom I pružiti Vam znanje iz više oblasi šminkanja sa novitetima od našeg mentora Make –Up Artist.
U mogućnosti smo da učenicima pružimo kompletnu nastavu i da ih uvedemo u posao, bilo kroz praksu na terenu, treninzima u školi ili angažovanju na projektima ili modnim revijama... Podržavamo bivše učenike i preporučujemo ih poslovnim partnerima. I sama škola je zainteresovana za izuzetno talentovane i posvećene učenike i angažuje ih u školi i na svojim projektima. Mi smo stalno u potrazi za talentima koji su potrebni našem timu.

Po uspešnom završetku kurseva svi polaznici dobijaju CofS-ov sertifikat, mogućnost povlašćene kupovine proizvoda naših saradnika i kompletnu profesionalnu podršku u daljem obrazovanju i radu.


Aktivne ponude brenda!

NOVO! -80%
Akcija ističe za:
35,000din 6,990din
NOVO! -62.5%
Akcija ističe za:
12,000din 4,500din
Design by KDStudio7
© 2016 | All rights reserved!