Registruj se!
Već sam registrovan!!!

 
sideblock
Egzakta Medika

22. oktobra 16, Zemun

Zavod za zdravstvenu zaštitu radnika, Egzakta Medika u prilici da Vam ponudi mogućnost uspostavljanja poslovne saradnje, u smislu pružanja zdravstvene zaštite zaposlenima u Vašem kolektivu. Nastao je kao novoregistrovana zdravstvena ustanova, na temeljima Poliklinike Egzakta Medika, sa proširenim mogućnostima, ovlašćenjima,posvećenim osobljem, standardom kvaliteta rada.Značajan deo rada Zavoda čini služba Medicine rada, sa pet specijalista medicine rada i i lekarima specijalistima koji po zakonu rade sistematske preglede, predhodne i periodične, zaposlenih na radnim mestima sa povećanim rizikom. Sem službe Medicine rada, u Zavodu radi , Opšta medicina, Interna medicina, Ginekologija, Oftalmologija, Neuropsihijatrija, ORL, brojni konsultanti kao savremene,standardne dijagnostičke i ambulantne neinvazivne terapijske procedure.

Shvatajući u potpunosti potrebe, kao i vremenska ograničenja zaposlenih ljudi, zakonska rešenja o zdravstvenom zbrinjavanju zaposlenih, akcenat u svom radu smo stavili na preventivne programe koji imaju za cilj sprečavanje i rano otkrivanje zdravstvenih problema. Pored pružanja uobičajenih zdravstvenih usluga građanima i brige o zdravlju zaposlenih, naš Zavod oseća posebnu odgovornost prema posebno osetljivim grupama , kao što su stari , penzioneri tako i mladi U tom smislu imamo poslebne pogodnosti za ove populacione grupe, posebno vreme kao dane kada oni pod povoljnijim uslovima, mogu da dođu na pregled, reše svoj zdravstveni problem iliučine nešto za očuvanje svog zdravlja.

Potrudićemo se da opravdamo Vaše poverenje i potvrdimo geslo da ovakva briga o zdravlju nije rasipanje novca već ulaganje u Vaše najvažnije resurse.

Nema aktivnih ponuda brenda!

Design by KDStudio7
© 2016 | All rights reserved!