Registruj se!
Već sam registrovan!!!
Exluzivan PLAY SUSHI set za dvoje od 32 komada!
 • 4 nigirija lososa
 • 2 nigirija tuna
 • 2 nigirija hokkigai
 • jedna rolnica od 8 komada sa lososom i avokadom
 • jedna rolnica od 8 komada sa tunom, krem sirom i krastavcem
 • jedna rolnica od 8 komada sa krabom, zelenom salatom i paprikom
Exluzivan PLAY SUSHI set za dvoje od 32 komada!
nigirija losos, nigirija tuna, nigirija hokkigai, rolnica sa lososom i avokadom, rolnica sa tunom, krem sirom i krastavcem i rolnica sa krabom, zelenom salatom i paprikom
VREDNOST
3,400din
POPUST
42.6%
UŠTEDA
-1450din
1,950din
Ponuda ističe za:
Kupljeno: 11
Zvezdara

Opis ponude!

U Japanu se suši priprema preko 1000 godina: najbolji delovi sveže, sirove ribe sa blago kiselim hladnim pirinčem i sve dobro začinjeno i stilski posluženo.

Budući da se riba u sushiju uvek jede sirova, onda pre svega mora ispuniti jedan kriterijum: mora biti super sveža. Sme se koristiti zamrznuta riba; međutim, pravi majstori sushija se zaklinju samo u svježu ribu.Ljuskari i školjke su takođe dobri za pravljenje sushija– ali moraju se kuvati i ne smeju biti sirovi: rakovi, škampi, jastog, hobotnica i različite vrste školjki. Koje povrće se stavlja u sushi zavisi o receptu i maštovitosti kuvara. Krastavci, avokado, pečurke, rotkva ili šargarepe su samo neke od mogućnosti. Pravi majstori sushija daju veliku važnost vrlo preciznom sečenju povrća, mnogi od njega izrađuju prava umetnička dela.
Gostima se uglavnom omogućuje da sami odaberu što će piti uz svoj sushi: celi niz napitaka se dobro slaže uz ove delikatne zalogaje. Na primer, zeleni čaj: ima prednost jer pomaže u neutralizaciji ukusa između pojedinačnih komada. Tipično dalekoistočno je rižino vino saki (suho i srednje slatko), koje se poslužuje na sobnoj temperaturi ili lagano ohlađeno. Naravno, ljubitelji vina se ne moraju odreći svog omiljenog pica ako jedu sushi: belo vino se fino slaže sa sushijem napravljenim od lagane bele ribe; s jačom ribom kao što je tuna dobro je crno vino.

Postoji nekoliko pravila kojih se treba pridržavati kada ste u japanskom restoranu i jedete suši:
1. Suši se jede rukama ili štapićima i to tako da se svaki komad jednom stranom umoči u sos i konzumira u jednom zalogaju.
2. Nikada nemojte tražiti nož jer bi to značilo da je riba tvrda ili žilava, što se smatra direktnom kritikom kuvaru. Radije upotrebite štapiće za jelo. Poznato je da se u japanskoj kulturi ostavljanje hrane na tanjiru smatra uvredom.
3. Od pića je najbolje da naručite zeleni čaj koji se odlično slaže sa ovim japanskim specijalitetom.
4. Postoji više vrsta sušija koji se razlikuju u punjenju i sastojcima. Pirinač je uvek glavni sastojak. Uz suši će vam najčešće poslužiti soja sos u koji se može dodati sitno naseckan đumbir i vasabi sos koji svojim ukusom podseća na vrlo ljut ren.

Vodimo vas na mesto gde se jede odličan Suši i gde će vas način pripreme i specifični ukusi osvojiti već na prvi zalogaj. Probajte savršene ukuse profesionalnog japanskog kuvara!

Napomena!

CITY POPUSTI KUPON

 • Jedan kupon važi za dve osobe
 • Možete kupiti više kupona
 • Ponuda obuhvata: Play sushi set - 32kom(4 nigirija lososa, 2 nigirija tuna, 2 nigirija hokkigai, jedna rolnica od 8 komada sa lososom i avokadom, jedna rolnica od 8 komada sa tunom, krem sirom i krastavcem, jedna rolnica od 8 komada sa krabom, zelenom salatom i paprikom)po sniženoj ceni od 1950rsd
 • Obavezno poneti odštampan kupon
 • Neophodno je zakazivanje unapred
 • Telefon i adresa partnera se prikazuje na kuponu posle realizacije uplate
 • Ukoliko iz bilo kog razloga ne možete da dođete na zakazani termin, molimo vas da ga blagovremeno otkažete i zakažete novi termin, u suprotnom kupon će se smatrati iskorišćenim
Rok iskoristivosti vaučera: 03-11-2017
Detalji o prodavcu!
Play Sushi - japanski restoran

Bulevar kralja Aleksandra 43

SVE AKCIJE BRENDA

U Bulevaru kralja Aleksandra otvorio se novi sushi lokal koji na jednom mestu gostima nudi bogat sushi meni, uz fantastičnu miso supu. Dok čekate svoju porudžbinu možete da razgledate stripove na zidovima, da se poigrate figuricama klasičnih japanskih animiranih junaka, ili da napravite origami od jelovnika uz detaljno uputstvo, koje se na njemu nalazi.
Osnivač i idejni tvorac Play sushi je Uroš Radoičić. Po profesiji kuvar, poštovalac japanske kulture. Vremenom mu je japanska kuhinja postala interesantna, stoga ju je godinama izučavao, putujući i usavršavajući sve tehnike vezane za samu obradu ribe, prepoznavanje kvaliteta, pa sve do finalne prpreme i serviranja. Strogo se drži japanskih pravila spremanja, serviranja i konzumiranja kako toplog dela, tako i hladnog dela japanske kuhinje.
Play sushi bar odiše toplinom, vrhunskom uslugom i zadovoljstvo gostiju je uvek na prvom mestu.  
sideblock

Facebook Komentar ()*//*

Dobrodošli na zvaničnu web stranicu Citypopusti.rs!

Mi smo sajt za online kupovinu koji nudi brojne akcije i popuste. Imati prestižne brendove i verne potrošače cilj je kome teže svi učesnici na tržištu.

Naša misija i cilj je da svakodnevno istražujemo i Vama pružamo informacije o atraktivnim ponudama restorana, turističkih agencija, hotela, salona i ostalih usluga i proizvoda po sniženim cenama.
Koristimo modernu tehnologiju oglašavanja kako bismo predstavili ponude hiljadama kupaca i kupcima ponudili ekskluzivne popuste! Mi štedimo za Vas tako što vam omogućavamo da najbolje ponude po najnižoj ceni,uz pomoć nas, lako stignu do Vas!
Danas je samo jedan dan od svih koji će ikada biti, ali šta će se desiti u danima koji dolaze, zavisi samo od toga šta danas radite. Sat odbrojava isticanje ponuda zato požurite, ne gubite vreme i iskoristite naše popuste, jer mi štedimo za Vas!


Bravo!!!!

" Odlican pocetak - extra izbor. Bicete sve bolji i bolji :) "
Ana

super ste

" super ste!!! "
marijana

Najbolji ste!

" Jedva čekam kada budete ubacili garderobu kao što čujem!!! "
Sandra

Pohvala!

" Hrana je divna!!! "
Žarko

ODLICNO!

" Sajt vam je odlican, dajte jos ponuda! :) "
Uros Davidovic
Design by KDStudio7
© 2016 | All rights reserved!