Registruj se!
Već sam registrovan!!!
Hirurška intervencija po izboru za samo 4900rsd. Uklanjanje lipoma, ateroma, mladeža, uraslih dlaka, hemoroida i manjih tumora dojke.
 • lipomi i ateromi
 • mladeži
 • urasle dlake , nokti i kurje oci
 • manji tumori dojke
Hirurška intervencija po izboru za samo 4900rsd. Uklanjanje lipoma, ateroma, mladeža, uraslih dlaka, hemoroida i manjih tumora dojke.
Obavlja je hirurg u lokalnoj anesteziji!
VREDNOST
12,000din
POPUST
59.2%
UŠTEDA
-7100din
4,900din
Ponuda ističe za:
Kupljeno: 32
Vračar

Opis ponude!

Od kraja osamdesetih godina prošlog veka, kožne promene benigni i maligni tumori, pokazuju konstantan porast, kao i pomeranje ka mlađem životnom dobu. Srećom, uglavnom su locirani na vidljivim, otkrivenim delovima tela tako da su dostupni samopregledu, kao i ranoj dijagnostici od strane lekara kome se pacijent javi.

Rana dijagnostika i lečenje imperativ su dobre prognoze. U početnoj fazi ovih promena, one se mogu odstraniti hirurškim putem u lokalnoj anesteziji, ambulantno bez hospitalizacije i bez stresne situacije za pacijenta i porodicu.
Izlečenje je u preko 98% slučajeva sa dobrim estetskim i funkcionalnim rezultatima.

Male hirurške intervencije se rade u lokalnoj anesteziji klasičnim manjim hirurškim rezom pomoću skalpela. Intrevencija traje oko 15-30- minuta, a ukoliko je potrebno promena se nakon odstranjivanja šalje na patohistološku analizu. Nakon 14 dana uklanjaju se konci.

Hirurškom ekscizijom uklanjaju se brojne kožne promene, kao što su dobroćudni tumori kože: fibromi i dermatofibromi, lipomi, ateromi, hemangiomi, seboroične i aktinične keratoze, zatim mladeži, razne vrste bradavica posebno veće i bradavice na tabanima, razne vrste granuloma (piogeni, stranog tela, urasla dlaka), ksantelazme i epiteliomi bazocelularni i spinocelularni. Biopsija kože - uzimanje uzorka tkiva kože takođe se radi klasičnom hirurškom ekscizijom.

Napomena!

CITY POPUSTI KUPON

 • Jedan kupon važi za jednu osobu
 • Možete kupiti više kupona
 • Ponuda obuhvata: hirursku intervenciju po izboru (uklanjanje lipoma, ateroma, mladeža, uraslih dlaka, noktiju i manjih tumora dojke) po sniženoj ceni od 4900rsd
 • Obavezno poneti kupon
 • Neophodno je zakazivanje unapred
 • Telefon partnera se prikazuje na kuponu posle realizacije uplate
 • Ukoliko iz bilo kog razloga ne možete da dodete na zakazani termin, molimo vas da ga blagovremeno otkažete i zakažete novi termin, suprotnom kupon ce se smatrati iskorišcenim
Rok iskoristivosti vaučera: 23-12-2019
Detalji o prodavcu!
Specijalistička ordinacija Djukić

Patrijarha Varnave 19
Radno vreme: pon-pet 09-19h, sub 09-19h

SVE AKCIJE BRENDA

Opremljena je najnovijom i najsavremenijom opremom za dijagnostiku i lečenje bolesnika.
Registrovana je za pružanje pomoći i iz oblasti Opšte i Vaskularne hirugije, svih grana Interne medicine i Ginekologije.

Vlasnik Poliklinike je prof. dr Veljko Đukić, redovni profesor Medicinskog fakulteta u Beogradu. Specijalista je Opšte i Vaskularne hirurgije. Opštu hirurgiju je specijalizirao u Beogradu na I Hirurškoj klinici, a Vaskularnu u Londonu, Pragu i Moskvi. Ceo radni vek je proveo radeći kao hirurg. Na fakultetu je predavao ne samo studentima medicine već i diplomcima kao i lekarima na specijalizaciji. Pozivan je kao profesor na nekoliko evropskih fakulteta. Član je Medicinske Akademije Srpskog lekarskog društva i redovni član Srpske Kraljevske Akademije naučnika i umetnika.

Svoje bogato kliničko iskustvo je nesebično prenosio na mlađe kolege ne samo na klinici već i širom Srbije i Republike Srpske gde je otvarao odelenja za vaskularnu hirurgiju. Dao je veliki doprinos u razvoju hirurgije Vena i arterija zbog čega su ga posećivali bolesnici i van granica naše zemlje. Kao veliki humanista pomagao je bolesnicima koji su zahtevali lečenje i van njegove klinike koristeći snagu svog autoriteta.
Sem redovno zaposlenog osoblja u Poliklinici su angažovani po potrebi kao konsultanti najpoznatiji doktori iz svojih oblasti. 
sideblock

Facebook Komentar ()*//*

Dobrodošli na zvaničnu web stranicu Citypopusti.rs!

Mi smo sajt za online kupovinu koji nudi brojne akcije i popuste. Imati prestižne brendove i verne potrošače cilj je kome teže svi učesnici na tržištu.

Naša misija i cilj je da svakodnevno istražujemo i Vama pružamo informacije o atraktivnim ponudama restorana, turističkih agencija, hotela, salona i ostalih usluga i proizvoda po sniženim cenama.
Koristimo modernu tehnologiju oglašavanja kako bismo predstavili ponude hiljadama kupaca i kupcima ponudili ekskluzivne popuste! Mi štedimo za Vas tako što vam omogućavamo da najbolje ponude po najnižoj ceni,uz pomoć nas, lako stignu do Vas!
Danas je samo jedan dan od svih koji će ikada biti, ali šta će se desiti u danima koji dolaze, zavisi samo od toga šta danas radite. Sat odbrojava isticanje ponuda zato požurite, ne gubite vreme i iskoristite naše popuste, jer mi štedimo za Vas!


Najbolji ste!

" Jedva čekam kada budete ubacili garderobu kao što čujem!!! "
Sandra

Pohvala!

" Hrana je divna!!! "
Žarko

super ste

" super ste!!! "
marijana

ODLICNO!

" Sajt vam je odlican, dajte jos ponuda! :) "
Uros Davidovic

Bravo!!!!

" Odlican pocetak - extra izbor. Bicete sve bolji i bolji :) "
Ana
Design by KDStudio7
© 2016 | All rights reserved!