Registruj se!
Već sam registrovan!!!
Hit predstava "Jasmin na stranputici" u kojoj igraju Ivan Bosiljčić, Rada Đuričin i Ljiljana Lašić!
  • Maestralna ekipa glumaca
  • Preživeti, ostati normalan i svoj su samo neki od izazova koje će vam dočarati ovi vrsni umetnici
Hit predstava "Jasmin na stranputici" u kojoj igraju Ivan Bosiljčić, Rada Đuričin i Ljiljana Lašić!
Odigrava se 27.04.2017. u 20h
VREDNOST
800din
POPUST
43.8%
UŠTEDA
-350din
450din
Ponuda ističe za:
Kupljeno: 6

Opis ponude!

Publika će sa oduševljenjem pozdravljati glavne protagoniste predstave "Jasmin na stranputici": Radu Đuričin, Ljiljanu Lašić i Ivana Bosiljičića.

JASMIN NA STRANPUTICI Po tekstu Ljiljane Lašić, predstava je prvi put izvedena 2002. godine. Od tada Jasmin pokušava da nađe izlaz "sa stranputice" i reši svoj status čoveka bez nacionalnosti, zemlje i porekla.

A ta starnputica je naš Balkan, tragedija svih naroda koji žive u njemu. Jedini način kako preživeti različitosti balkanske stranputice je humor na sopstveni način, jer 'budućnost nemam, a prošlost mi je nikakva" ne ostavlja veliki prostor za improvizaciju.

Iako je predstava najavljena kao urnebesna komedija, ona u sebi nosi mnogo više tragičnog obeležja. Ima mnogo duhovitih dijaloga, ali čim prođe taj prvi smeh, oseća se žaoka lične nesreće.

Tri lika se prepliću, bore za svoj duhovni mir, za budućnost, za izlaz iz sebe samih. Tokom cele predstave, publika prepoznaje i sebe i situaciju.

Priča je vrlo stvarna, lako je bilo naći sebe ili nekoga koga lično poznajemo u njoj. Jasmin ima ime koje ga nedvosmisleno definiše kao Arapina, mudžahedina, teroristu, talibana. Bežeći iz Sarajeva, preobučen u žensko, za kojim su zviždale sve tri vojske smestio se u stan dve sestre Marlene i Staše...ostalo pogledajte!

Napomena!

CITY POPUSTI KUPON

  • Jedan kupon važi za jednu osobu
  • Možete kupiti više kupona
  • Ponuda obuhvata: jednu kartu za predstavu Jasmin na stranputici (odigrava se 27.04.2017. u 20h), po sniženoj ceni od 450rsd
  • Obavezno poneti kupon
  • Telefon partnera se prikazuje na kuponu posle realizacije uplate
Rok iskoristivosti vaučera: 27-04-2017
Detalji o prodavcu!
Pozorište Slavija

Svetog Save 16-18

SVE AKCIJE BRENDA

Pozorište „Slavija“ je osnovano 26.12.1995.godine. Prvih godina je radilo povremeno a sa redovnim svakodnevnim repertoarom krenulo je početkom 1999. godine. Za ovih osamnaest godina izveli smo preko 80 premijera, a naša pozorišna sezona traje od početka septembra do jula sledeće godine. Kako je repertoar osnova rada svakog pozorišta, u tom periodu, izuzimajući tri dana novogodišnjih praznika, predstave izvodimo iz večeri u veče, po čemu smo jedinstveno pozorište ne samo na našim prostorima.

Pozorište „Slavija“ je još po mnogo čemu jedinstveno pozorište u Beogradu i Srbiji, specifičnog duha i originalne pozorišne koncepcije koja neštedimice unosi jednu posebnu boju u pozorišni život glavnog grada. Za kratko vreme, zahvaljujući pažljivo odabranom repertoaru, zauzima značajno mesto ne samo među beogradskim pozorištima. Dokaz za to je što su ti rezultati prepoznati i od naših mnogobrojnih gledalaca i stručne javnosti.

U našim savremenim uslovima veoma izražene nepismenosti i siromaštva stanovništva kao najvećih neprijatelja pozorišta prvenstveno smo se trudili da ne budemo dosadni. Na sceni Pozorišta „Slavija“ glumac je uvek u centru umetničkih zbivanja, kao što je to gotovo uvek slučaj u oprobanoj teatarskoj praksi širom sveta. Posebnu pažnju posvećujemo savremenoj domaćoj dramskoj produkciji, kao i žanrovskoj raznolikosti repertoara. Potpuno svesni i manjkavosti repertoara, ali i ubeđeni da je takav repertoar jedini način opstanka jednog samofinasirajućeg pozorišta u našim uslovima, koje je i osnivač uglednog Međunarodnog pozorišnog Festivala koji se u kontinuitetu održava već 13 godina.

Trenutno se na našem repertoaru nalazi 30 predstava, među kojima i 15 koje su izvedene preko 100, 200 ili 300 puta, u kojima igraju najpoznatiji ne samo srpski glumci, a u toku su aktivnosti za održavanje XIV Međunarodnog pozorišnog festivala „Slavija 2015“.

Sa velikom radošću ističemo da pored svakodnevnog izvođenja predstava u Pozorištu „Slavija“ više stotina puta naše predstave izvedene su skoro u svakom mestu Srbije, koje je imalo minimalne tehničke uslove, širom bivše Jugoslavije, Balkana, Evrope i svih ostalih kontinenata... 
sideblock

Facebook Komentar ()*//*

Dobrodošli na zvaničnu web stranicu Citypopusti.rs!

Mi smo sajt za online kupovinu koji nudi brojne akcije i popuste. Imati prestižne brendove i verne potrošače cilj je kome teže svi učesnici na tržištu.

Naša misija i cilj je da svakodnevno istražujemo i Vama pružamo informacije o atraktivnim ponudama restorana, turističkih agencija, hotela, salona i ostalih usluga i proizvoda po sniženim cenama.
Koristimo modernu tehnologiju oglašavanja kako bismo predstavili ponude hiljadama kupaca i kupcima ponudili ekskluzivne popuste! Mi štedimo za Vas tako što vam omogućavamo da najbolje ponude po najnižoj ceni,uz pomoć nas, lako stignu do Vas!
Danas je samo jedan dan od svih koji će ikada biti, ali šta će se desiti u danima koji dolaze, zavisi samo od toga šta danas radite. Sat odbrojava isticanje ponuda zato požurite, ne gubite vreme i iskoristite naše popuste, jer mi štedimo za Vas!


Pohvala!

" Hrana je divna!!! "
Žarko

ODLICNO!

" Sajt vam je odlican, dajte jos ponuda! :) "
Uros Davidovic

Bravo!!!!

" Odlican pocetak - extra izbor. Bicete sve bolji i bolji :) "
Ana

super ste

" super ste!!! "
marijana

Najbolji ste!

" Jedva čekam kada budete ubacili garderobu kao što čujem!!! "
Sandra
Design by KDStudio7
© 2016 | All rights reserved!