Registruj se!
Već sam registrovan!!!

 
sideblock
Ibike Belgrade

Braće Krsmanovića 5, Sava Mala
Radno vreme: svakim danom od 9:30 do 18:00

I-Bike Belgrade želi da sprovede ljude kroz Beograd pokazujući im grad na zabavan i informativan način. Verujemo da je bicikl-turneja najbolji način da doživite sve strane Beograda u jednom potezu. Iako je biciklizam način prevoza koji se ne koristi mnogo u Beogradu, razvili smo puteve kojima se posećuju stari i novi delovi grada, uz prirodu i reke doživite atmosferu Beograda.
IBike Belgrade počeo je svoj posao iz ljubavi prema Beogradu. Beograd nema Kip slobode, ali je teško ne zaljubiti se u ovaj grad i njegove ljude.
Za osnivača iBikeBelgrade ljubav je bila toliko jaka da je odlučio da napusti Holandiju i u 2011. preseli se u Beograd da pokaže ovaj grad svojim posetiocima. On je ostavio sve iza sebe, ali je poneo jedinu stvar bez koje svaki Dutchman ne može da preživi: bicikl! Zajedno sa nekim velikim ljudima iz Beograda, iBikeBelgrade je formiran da bi ste se zaljubili u Beograd!
IBikeBelgrade nije samo bilo koja kompanija, to je društveno preduzeće.
Ona je osnovana sa sledećim ciljevima:

-Promocija bicikala i njihova upotreba u Beogradu
-Podrška zelenih projekata u Beogradu
-Za otvaranje novih radnih mesta


Počeli smo sa radom IBike u Novom Sadu u 2014. i iBikeBudapest u 2015. Dakle, budite dobrodošli na naše ture u tim gradovima kada ste tamo.

IBikeBelgrade takođe pruža usluge za ljude koji žele da idu na biciklistički odmor kroz Srbiju...od izdavanja trekking bicikla do organizovanja punih obilazaka.

Nema aktivnih ponuda brenda!

Design by KDStudio7
© 2016 | All rights reserved!