Registruj se!
Već sam registrovan!!!
Trajna šminka obrva, kapaka ili usana za samo 3990rsd!

Prilikom trajnog šminkanja koriste se Clarisa boje

Trajna šminka obrva, kapaka ili usana za samo 3990rsd!
Uklonite nedostatke i poboljšajte vas prirodni izgled!
VREDNOST
12,000din
POPUST
66.8%
UŠTEDA
-8010din
3,990din
Ponuda ističe za:
Kupljeno: 51
Zvezdara

Opis ponude!

Trajna kozmetička šminka je proces prilikom kojeg se boja trajno ubrizgava u dermalni sloj kože upotrebom tankih iglica umočenih u antialergijski pigment (neorganski pigment). Pigmenti se dobijaju od biljnih proizvoda koji su ili prethodno bili pomešani ili se ručno mešaju, kako bi kreirali širok spektar boja koji će kasnije biti na raspolaganju klijentima. Pigment se vezuje za ćelije kože i može se videti kroz poluprovidni spoljašnji sloj. Ovakva šminka traje 4-7 godina.

Obrve - Od potpunog pomeranja luka, do popunjavanja kroz postojeće dlačice – ali prateći fizionomiju lica – vaše obrve će podariti licu potpuno novi i vedriji izgled. Studio preferira tehniku 'japanska metoda' (iscrtavanje dlačica po dlačica) jer u tom slučaju obrve deluju vrlo prirodno.

Oči - Radi se izvlačenje linijom gornjih kapaka (tkz eye liner) a po želji može i donjih. Mogu ići celom dužinom kapka, a mogu biti delimične. Debljina linija i izbor boje su individualni.

Usne - Kod usana se radi izvlačenje kontura linija usana, ali i popunjavanje cele površine usana (po želji klijenta), čime se može postići izvesna korekcija usana i izražajnost. Spektar boja će vam pomoći da izaberete boju koja najviše odgovara vašem licu i boji kože.

Postojanost boje je individualna i zavisi od metabolizma i starosti klijenta. Traje od 2.5 god (za svetle nijanse) do 5 god (za tamnije nijanse).

Uz profesionalno osoblje možete zadovoljiti sve vaše kriterijume sopstvene lepote. Prepustite se rukama profesionalaca...

Napomena!

CITY POPUSTI KUPON

  • Jedan kupon važi za jednu osobu
  • Možete kupiti više kupona
  • Ponuda obuhvata: tretman trajne šminke jedne regije - obrva ili usana ili kapaka po sniženoj ceni od 3990rsd
  • Obavezno poneti kupon
  • Neophodno je zakazivanje unapred
  • Telefon partnera se prikazuje na kuponu posle realizacije uplate
  • Ukoliko iz bilo kog razloga ne možete da dodete na zakazani termin, molimo vas da ga blagovremeno otkažete i zakažete novi termin, suprotnom kupon ce se smatrati iskorišcenim
Rok iskoristivosti vaučera: 27-09-2020
Detalji o prodavcu!
Salon

Marka Oreškovića 6, Zvezdara

Radno vreme: ponedeljkom od 12h – do 21h, svim ostalim danima u sedmici od 09h - do 21h.

SVE AKCIJE BRENDA

Frizersko - kozmetički studio ,, Vaš Salon” se nalazi u Ul. Marka Oreškovića br: 6 blizu pijace Đeram, na Zvezdari, u Beogradu.
Uz profesionalno osoblje možete zadovoljiti sve vaše kriterijume sopstvene lepote. Pored prijatnog ambijenta, u našem studiu možete dobiti usluge svih vrsta depilacija, pedikir, manikir, frizer, masaža, tetovaža, trajne šminke, tretmana lica, tretman estetskog dopunjavanja usana ( HIJAURON ), bora, jagodica, i mezoterapiju lica ( rolerima ). U ponudi imamo solarijume Mega Sun stajaći i ležeći, čija je cena 25 din. (1 min.)

Nudimo vam prijatan ambijent i zagarantovani kvalitet.
Radno vreme studija je ponedeljkom od 12h – do 21h, svim ostalim danima u sedmici od 09h - do 21h.

  

   
sideblock

Facebook Komentar ()*//*

Dobrodošli na zvaničnu web stranicu Citypopusti.rs!

Mi smo sajt za online kupovinu koji nudi brojne akcije i popuste. Imati prestižne brendove i verne potrošače cilj je kome teže svi učesnici na tržištu.

Naša misija i cilj je da svakodnevno istražujemo i Vama pružamo informacije o atraktivnim ponudama restorana, turističkih agencija, hotela, salona i ostalih usluga i proizvoda po sniženim cenama.
Koristimo modernu tehnologiju oglašavanja kako bismo predstavili ponude hiljadama kupaca i kupcima ponudili ekskluzivne popuste! Mi štedimo za Vas tako što vam omogućavamo da najbolje ponude po najnižoj ceni,uz pomoć nas, lako stignu do Vas!
Danas je samo jedan dan od svih koji će ikada biti, ali šta će se desiti u danima koji dolaze, zavisi samo od toga šta danas radite. Sat odbrojava isticanje ponuda zato požurite, ne gubite vreme i iskoristite naše popuste, jer mi štedimo za Vas!


super ste

" super ste!!! "
marijana

Pohvala!

" Hrana je divna!!! "
Žarko

Bravo!!!!

" Odlican pocetak - extra izbor. Bicete sve bolji i bolji :) "
Ana

ODLICNO!

" Sajt vam je odlican, dajte jos ponuda! :) "
Uros Davidovic

Najbolji ste!

" Jedva čekam kada budete ubacili garderobu kao što čujem!!! "
Sandra
Design by KDStudio7
© 2016 | All rights reserved!