Registruj se!
Već sam registrovan!!!
JESENJA AKCIJA ŠKOLE STRANIH JEZIKA ‘’DOWNUNDER ADVENTURES’’- OPŠTI KURS NORVEŠKOG JEZIKA (nivoi A1 i A2 ) PO SNIŽENOJ CENI OD 3.500 dinara mesečno!
JESENJA AKCIJA ŠKOLE STRANIH JEZIKA ‘’DOWNUNDER ADVENTURES’’- OPŠTI KURS NORVEŠKOG JEZIKA (nivoi A1 i A2 ) PO SNIŽENOJ CENI OD 3.500 dinara mesečno!
VREDNOST
7,500din
POPUST
53.3%
UŠTEDA
-4000din
3,500din
Ponuda ističe za:

Opis ponude!

Škola stranih jezika ‘DOWNUNDER ADVENTURES’ nastala je kao rezultat višegodišnjeg iskustva u radu sa decom i odraslima u Srbiji i Australiji. Ono po čemu se naša škola izdvaja jesu najsavremenije metode za brzo usvajanje stranih jezika usavršene u Australiji, jedinstven komunikativni metod, kao i učenje korišćenjem “mapa uma”.

Škola stranih jezika DownUnder Adventures nudi široku lepezu kurseva i jezika za učenje : engleski, nemački, francuski, švedski, norveški, italijanski, španski, ruski, grčki, kineski, srpski za strance. U ponudi su kursevi za decu i odrasle kako opšti i poslovni tako i specijalizovani.specijalizovani kursevi, SKYPE časoviNastava se organizuje u moderno opremljenim učionicama sa kompjuterima i najsavremenijim pomoćnim učilima koji su na raspolaganju svim polaznicima.

-Redovna cena kursa je 30.000 dinara ( 7.500 dinara mesečno )

*Ponuda obuhvata: Opšti kurs norveškog jezika po nivoima A1 i A2 po sniženoj ceni od 3.500din mesečno!

*Trajanje kursa: 4 meseca

*Raspored predavanja: dva puta nedeljno po 90min (2 x dvočas)

*Termini izvođenja nastave : radnim danima i subotom a u dogovoru sa polaznicima i Školom

*Po dobijanju vaučera odmah kontaktirati školu radi dogovora oko testiranja I formiranja grupa na telefon: 060/ 75 11 750 i 061/28 749 28

Napomena!

CITY POPUSTI KUPON

  • Jedan kupon važi za jednu osobu
  • Možete kupiti više kupona
  • Ponuda obuhvata mesec dana opšteg kursa norveškog jezika po sniženoj ceni od 3500rsd
  • Raspored predavanja: dva puta nedeljno po 90 min (2 x dvočas)
  • Termini izvođenja nastave : radnim danima i subotom a u dogovoru sa polaznicima i Školom
  • Obavezno poneti kupon
Rok iskoristivosti vaučera: 26-12-2018
Detalji o prodavcu!
ŠKOLA STRANIH JEZIKA DOWNUNDER ADVENTURES

Vojvode Stepe 220/5,

SVE AKCIJE BRENDA

Škola stranih jezika ‘DOWNUNDER ADVENTURES’ nastala je kao rezultat višegodišnjeg iskustva u radu sa decom i odraslima u Srbiji i Australiji. Ono po čemu se naša škola izdvaja jesu najsavremenije metode za brzo usvajanje stranih jezika usavršene u Australiji, jedinstven komunikativni metod, kao i učenje korišćenjem “mapa uma”.
Osnivač škole DownUnder Adventures poseduje dugogodišnje iskustvo u radu sa polaznicima svih uzrasta, kako u zemlji, tako i u inostranstvu. Nakon završetka Filološkog fakulteta u Beogradu, osnivač škole se usavršavala u Australiji, gde je stekla i dve diplome za predavača engleskog jezika strancima (TESOL) i diplomu za obučavanje onih koji žele da postanu predavači engleskog jezika kao stranog (TAE 10- Training and Assessment).
Jedinstveno osmišljen ambijent škole’ DownUnder Adventures’ na najlepši način oslikava sve lepote te čarobne zemlje. U prostoru preovlađuju tirkizne i ostale nijanse plavih boja koje podsećaju na opuštajući ambijent tropskih mora i nestvarno lepih surferskih plaža po kojima je ova zemlja prepoznatljiva.
Škola stranih jezika DownUnder Adventures nudi široku lepezu kurseva i jezika za učenje : engleski, nemački, francuski, švedski, norveški, italijanski, španski, ruski, grčki, kineski, srpski za strance. U pondi su kursevi za decu i odrasle kako opšti i poslovni tako i specijalizovani.specijalizovani kursevi, SKYPE časoviNastava se organizuje u moderno opremljenim učionicama sa kompjuterima i najsavremenijim pomoćnim učilima koji su na raspolaganju svim polaznicima.
Od našeg osnivanja, škola stranih jezika, "DownUnder Adventures" je imala priliku da pomogne deci, učenicima, studentima i odraslima da steknu temeljna znanja, razviju nove tehnike i samozadovoljavajuće napreduju na svom putu učenja. Poznata po svom kadru i metodama rada, profesorima sa međunarodnim iskustvom, naša škola jezika jezika pruža širok spektar kurseva u skladu sa potrebama svojih polaznika 
sideblock

Facebook Komentar ()*//*

Dobrodošli na zvaničnu web stranicu Citypopusti.rs!

Mi smo sajt za online kupovinu koji nudi brojne akcije i popuste. Imati prestižne brendove i verne potrošače cilj je kome teže svi učesnici na tržištu.

Naša misija i cilj je da svakodnevno istražujemo i Vama pružamo informacije o atraktivnim ponudama restorana, turističkih agencija, hotela, salona i ostalih usluga i proizvoda po sniženim cenama.
Koristimo modernu tehnologiju oglašavanja kako bismo predstavili ponude hiljadama kupaca i kupcima ponudili ekskluzivne popuste! Mi štedimo za Vas tako što vam omogućavamo da najbolje ponude po najnižoj ceni,uz pomoć nas, lako stignu do Vas!
Danas je samo jedan dan od svih koji će ikada biti, ali šta će se desiti u danima koji dolaze, zavisi samo od toga šta danas radite. Sat odbrojava isticanje ponuda zato požurite, ne gubite vreme i iskoristite naše popuste, jer mi štedimo za Vas!


Najbolji ste!

" Jedva čekam kada budete ubacili garderobu kao što čujem!!! "
Sandra

Bravo!!!!

" Odlican pocetak - extra izbor. Bicete sve bolji i bolji :) "
Ana

ODLICNO!

" Sajt vam je odlican, dajte jos ponuda! :) "
Uros Davidovic

Pohvala!

" Hrana je divna!!! "
Žarko

super ste

" super ste!!! "
marijana
Design by KDStudio7
© 2016 | All rights reserved!