Registruj se!
Već sam registrovan!!!
Klinički pregled interniste sa ultrazvukom štitaste žlezde i ultrazvukom abdomena u Poliklinici Health Care na Dedinju
 • Klinički pregled interniste
 • EKG
 • Ultrazvučni pregled abdomena
 • Ultrazvučni pregled štitaste žlezde
Klinički pregled interniste sa ultrazvukom štitaste žlezde i ultrazvukom abdomena u Poliklinici Health Care na Dedinju
Štitasta žlezda je vrlo osetljiva na stres
VREDNOST
5,500din
POPUST
50%
UŠTEDA
-2750din
2,750din
Ponuda ističe za:
Dedinje

Opis ponude!

Nakon uzete anamneze, doktor obavlja klinički pregled koji obuhvata inspekciju, palpaciju, perkusiju i auskultaciju što znači da će doktor utvrditi kakvo je opste stanje pacijenta, pogledati kožu i vidljive sluznice, laganim pritiscima vrhovima prstiju pregledati limfne čvorove, , trbušne organe i poslušati srce i pluća i izmeriti krvni pritisak

Internistički pregled sa EKG-om uključuje kompletan pregled specijaliste interne medicine (auskultacija srca i pluća, pregled abdomena, određivanje granice jetre i slezine, sukusijabubrežnih loza, palpacija štitaste žlezde, palpacija perifernih limfnih žlezdi, palpacija perifernih pulseva na ekstremitetima)

Ultrazvuk štitaste žlezde je jednostavna dijagnostička metoda za prikaz građe štitne žlezde, njenog anatomskog smeštaja, veličine i oblika, pri čemu se mogu videti bilo koje promene koje odstupaju od normalne građe (čvorovi, ciste, upalne promene, tumori).

Poremećaj rada štitaste žlezde je u direktnoj vezi sa funkcionisanjem našeg metabolizma. U zavisnosti od toga da li štitasta žlezda preterano luči hormone (hipertireoza) ili nedovoljno (hipotireoza), naš metabolizam se ubrzava ili usporava. Nijedna od ove dve situacije nije dobra za naš organizam. Ukoliko se ne leči na vreme, može uzrokovati ozbiljne zdravstvene probleme. Ultrazvučni pregled štitaste žlezde je dijagnostička procedura kojom se nedvosmisleno može utvrditi pravilnost funkcionisanja štitaste žlezde i shodno tome, uspostaviti najbolja terapija.

Napomena!

CITY POPUSTI KUPON

 • Jedan kupon važi za jedan internistički pregledsa Ekg-om + ultrazvuk abdomena + ultrazvuk štitne žlezde
 • Možete kupiti više kupona
 • Ponuda obuhvata:Kompletan internistički pregled sa Ekg-om + ultrazvuk abdomena + ultrazvuk štitne žlezde po sniženoj ceni od 2750rsd
 • 10% popusta na Holter EKG-a
 • 10% popusta na Holter pritiska
 • 20% popusta na ultrazvuk Srca
 • Obavezno poneti kupon
 • Neophodno je zakazivanje unapred
 • Telefon partnera se prikazuje na kuponu posle realizacije uplate
 • Ukoliko iz bilo kog razloga ne možete da dodete na zakazani termin, molimo vas da ga blagovremeno otkažete i zakažete novi termin, suprotnom kupon ce se smatrati iskorišcenim
Rok iskoristivosti vaučera: 18-02-2020
Detalji o prodavcu!
Healt Care Poliklinika

Dr Ive Popović Đanija 3

Radno vreme:Pon-Pet 08-20h
Subotom 08-15h

SVE AKCIJE BRENDA

O NAMA
Health Care privatna Poliklinika smeštena na Dedinju u mirnom delu Beograda. U luksuzno opremljenom prostoru sa 8 ordinacija u mogućnosti smo uz angažovanje profesionalnog medicinskog osoblja da pacijentima ponudimo konsultacije i preglede lekara svih specijalnosti, a u saradnji sa najeminentnijim privatnim lancem laboratorija u Srbiji, Aqualbom u mogućnosti smo da Vam ponudimo kompletnu Laboratorijsku dijagnostiku
Posebno smo ponosni na naš tim lekara i terapeuta koji postiže vrhunske rezultate u oblasti rehabilitacije uz korišćenje nove sertifikovane BTL opreme za elektro, magnetnu, ultrazvučnu, lasersku, shockwave i drenažnu terapiju
Oprema koja se koristi u radu je moderna, proizvedena u EU, sertifikovana, inovativna i prilagođena za rad kako naši lekari na najbrži, najsigurniji i najprecizniji način utvrdili dijagnozu.
Specijalizovani smo za organizaciju i obavljanje sistematskih pregleda i pregleda medicine rada kada naša profesionalna organizovanost dolazi do izražaja kroz kvalitet pružene medicinske i nemedicinske usluge. 

NAŠE VREDNOSTI:

Kvalitet nemedicinske usluge i briga klijentu
Kvalitet medicinske usluge
Stručni tim lekara i medicinskog osoblja
Opremljenost
Organizovanost i uslužnost osoblja
Izvrsnost kliničke prakse 
sideblock

Facebook Komentar ()*//*

Dobrodošli na zvaničnu web stranicu Citypopusti.rs!

Mi smo sajt za online kupovinu koji nudi brojne akcije i popuste. Imati prestižne brendove i verne potrošače cilj je kome teže svi učesnici na tržištu.

Naša misija i cilj je da svakodnevno istražujemo i Vama pružamo informacije o atraktivnim ponudama restorana, turističkih agencija, hotela, salona i ostalih usluga i proizvoda po sniženim cenama.
Koristimo modernu tehnologiju oglašavanja kako bismo predstavili ponude hiljadama kupaca i kupcima ponudili ekskluzivne popuste! Mi štedimo za Vas tako što vam omogućavamo da najbolje ponude po najnižoj ceni,uz pomoć nas, lako stignu do Vas!
Danas je samo jedan dan od svih koji će ikada biti, ali šta će se desiti u danima koji dolaze, zavisi samo od toga šta danas radite. Sat odbrojava isticanje ponuda zato požurite, ne gubite vreme i iskoristite naše popuste, jer mi štedimo za Vas!


Najbolji ste!

" Jedva čekam kada budete ubacili garderobu kao što čujem!!! "
Sandra

Bravo!!!!

" Odlican pocetak - extra izbor. Bicete sve bolji i bolji :) "
Ana

ODLICNO!

" Sajt vam je odlican, dajte jos ponuda! :) "
Uros Davidovic

Pohvala!

" Hrana je divna!!! "
Žarko

super ste

" super ste!!! "
marijana
Design by KDStudio7
© 2016 | All rights reserved!