Registruj se!
Već sam registrovan!!!
Kompletna analiza polnih hormona (LH, FSH, prolaktin, progesteron, testosteron, estradiol)
 • Prepustite brigu o zdravlju vrhunskim stručnjacima
 • Prijatan ambijent, stručno osoblje
 • Savremeni aparati koji omogućavaju pouzdanu i brzu dijagnostiku
 • Povoljne cene
Kompletna analiza polnih hormona (LH, FSH, prolaktin, progesteron, testosteron, estradiol)
Rezultati analiza istog dana !
VREDNOST
4,170din
POPUST
28.3%
UŠTEDA
-1180din
2,990din
Ponuda ističe za:
Kupljeno: 15
Zvezdara

Opis ponude!

Rezultati analize polnih hormona mogu umnogome pomoći u otkrivanju uzročnika za nastanak steriliteta. Na taj način lekar specijalista može odrediti dalji tok lečenja koje će dovesti do eventualnog otklanjanja ovog problema.

Nisu retki slučajevi, posebno u današnje vreme, da do steriliteta dođe usled stresa sa kojim se često suočavamo. Ali, svakako je potrebno posetiti lekara, radi utvrđivanja pravog stanja stvari.

U poliklinici Millenium Medica pružaju mogućnost da test analize hormona uradite sa popustom. Ova akcijska ponuda odnosi se na kompletnu analizu polnih hormona LH, FSH, prolaktin, progesteron, testosteron i estradiol. Osim toga, na popustu su i druge zdravstvene usluge poliklinike Millenium Medic kao što je paket briseva za žene, među kojima je i vaginalni bris ili paket briseva za muškarce.

Napomena!

CITY POPUSTI KUPON

 • Jedan kupon važi za jednu osobu
 • Možete kupiti više kupona
 • Ponuda obuhvata:Kompletnu analiza polnih hormona (LH, FSH, prolaktin, progesteron, testosteron, estradiol) po sniženoj ceni od 2990rsd
 • Obavezno poneti kupon
 • Neophodno je zakazivanje unapred
 • Telefon partnera se prikazuje na kuponu posle realizacije uplate
 • Ukoliko iz bilo kog razloga ne možete da dodete na zakazani termin, molimo vas da ga blagovremeno otkažete i zakažete novi termin, suprotnom kupon ce se smatrati iskorišcenim
Rok iskoristivosti vaučera: 02-06-2023
Detalji o prodavcu!
Millenijum - poliklinika i laboratorija

Molerova 11
Radno vreme: radnim danom od 08-18 časova , subotom 08-15 časova.

SVE AKCIJE BRENDA

Poliklinika i laboratorija  se nalazi u Beogradu u Molerovoj 11.
Naš tim čine stručni lekari, profesori, primarijusi, asistenti i docenti raznih oblasti medicine, kao i laboratorijski deo tima koga čine lekari, tehničari i drugo osoblje.
U poliklinici i laboratoriji Millenium Medic , u prijatnom ambijentu gde će Vas dočekati naše ljubazno osoblje , možete uraditi kompletne specijalističke preglede, ultrazvučno dijagnostičke preglede, preglede krvi, urina i briseva i to sve u jednom danu i u terminu koji Vama odgovara. Vaše rezultate možete sačekati u čekaonici ili ih je moguće na Vaš zahtev poslati email-om radi uštede Vašeg vremena i novca. 
sideblock

Facebook Komentar ()*//*

Dobrodošli na zvaničnu web stranicu Citypopusti.rs!

Mi smo sajt za online kupovinu koji nudi brojne akcije i popuste. Imati prestižne brendove i verne potrošače cilj je kome teže svi učesnici na tržištu.

Naša misija i cilj je da svakodnevno istražujemo i Vama pružamo informacije o atraktivnim ponudama restorana, turističkih agencija, hotela, salona i ostalih usluga i proizvoda po sniženim cenama.
Koristimo modernu tehnologiju oglašavanja kako bismo predstavili ponude hiljadama kupaca i kupcima ponudili ekskluzivne popuste! Mi štedimo za Vas tako što vam omogućavamo da najbolje ponude po najnižoj ceni,uz pomoć nas, lako stignu do Vas!
Danas je samo jedan dan od svih koji će ikada biti, ali šta će se desiti u danima koji dolaze, zavisi samo od toga šta danas radite. Sat odbrojava isticanje ponuda zato požurite, ne gubite vreme i iskoristite naše popuste, jer mi štedimo za Vas!


Pohvala!

" Hrana je divna!!! "
Žarko

ODLICNO!

" Sajt vam je odlican, dajte jos ponuda! :) "
Uros Davidovic

Bravo!!!!

" Odlican pocetak - extra izbor. Bicete sve bolji i bolji :) "
Ana

super ste

" super ste!!! "
marijana

Najbolji ste!

" Jedva čekam kada budete ubacili garderobu kao što čujem!!! "
Sandra
Design by KDStudio7
© 2016 | All rights reserved!