Registruj se!
Već sam registrovan!!!
Kompletna analiza polnih hormona (LH, FSH, prolaktin, progesteron, testosteron, estradiol)
 • Prepustite brigu o zdravlju vrhunskim stručnjacima
 • Prijatan ambijent, stručno osoblje
 • Savremeni aparati koji omogućavaju pouzdanu i brzu dijagnostiku
 • Povoljne cene
Kompletna analiza polnih hormona (LH, FSH, prolaktin, progesteron, testosteron, estradiol)
Rezultati analiza istog dana !
VREDNOST
4,730din
POPUST
26%
UŠTEDA
-1230din
3,500din
Ponuda ističe za:
Kupljeno: 15
Zvezdara

Opis ponude!

Rezultati analize polnih hormona mogu umnogome pomoći u otkrivanju uzročnika za nastanak steriliteta. Na taj način lekar specijalista može odrediti dalji tok lečenja koje će dovesti do eventualnog otklanjanja ovog problema.

Nisu retki slučajevi, posebno u današnje vreme, da do steriliteta dođe usled stresa sa kojim se često suočavamo. Ali, svakako je potrebno posetiti lekara, radi utvrđivanja pravog stanja stvari.

U poliklinici Millenium Medica pružaju mogućnost da test analize hormona uradite sa popustom. Ova akcijska ponuda odnosi se na kompletnu analizu polnih hormona LH, FSH, prolaktin, progesteron, testosteron i estradiol. Osim toga, na popustu su i druge zdravstvene usluge poliklinike Millenium Medic kao što je paket briseva za žene, među kojima je i vaginalni bris ili paket briseva za muškarce.

Napomena!

CITY POPUSTI KUPON

 • Jedan kupon važi za jednu osobu
 • Možete kupiti više kupona
 • Ponuda obuhvata:Kompletnu analiza polnih hormona (LH, FSH, prolaktin, progesteron, testosteron, estradiol) po sniženoj ceni od 3500rsd
 • Obavezno poneti kupon
 • Neophodno je zakazivanje unapred
 • Telefon partnera se prikazuje na kuponu posle realizacije uplate
 • Ukoliko iz bilo kog razloga ne možete da dodete na zakazani termin, molimo vas da ga blagovremeno otkažete i zakažete novi termin, suprotnom kupon ce se smatrati iskorišcenim
Rok iskoristivosti vaučera: 02-07-2024
Detalji o prodavcu!
Millenijum - poliklinika i laboratorija

Molerova 11
Radno vreme: radnim danom od 08-18 časova , subotom 08-15 časova.

SVE AKCIJE BRENDA

Poliklinika i laboratorija  se nalazi u Beogradu u Molerovoj 11.
Naš tim čine stručni lekari, profesori, primarijusi, asistenti i docenti raznih oblasti medicine, kao i laboratorijski deo tima koga čine lekari, tehničari i drugo osoblje.
U poliklinici i laboratoriji Millenium Medic , u prijatnom ambijentu gde će Vas dočekati naše ljubazno osoblje , možete uraditi kompletne specijalističke preglede, ultrazvučno dijagnostičke preglede, preglede krvi, urina i briseva i to sve u jednom danu i u terminu koji Vama odgovara. Vaše rezultate možete sačekati u čekaonici ili ih je moguće na Vaš zahtev poslati email-om radi uštede Vašeg vremena i novca. 
sideblock

Facebook Komentar ()*//*

Dobrodošli na zvaničnu web stranicu Citypopusti.rs!

Mi smo sajt za online kupovinu koji nudi brojne akcije i popuste. Imati prestižne brendove i verne potrošače cilj je kome teže svi učesnici na tržištu.

Naša misija i cilj je da svakodnevno istražujemo i Vama pružamo informacije o atraktivnim ponudama restorana, turističkih agencija, hotela, salona i ostalih usluga i proizvoda po sniženim cenama.
Koristimo modernu tehnologiju oglašavanja kako bismo predstavili ponude hiljadama kupaca i kupcima ponudili ekskluzivne popuste! Mi štedimo za Vas tako što vam omogućavamo da najbolje ponude po najnižoj ceni,uz pomoć nas, lako stignu do Vas!
Danas je samo jedan dan od svih koji će ikada biti, ali šta će se desiti u danima koji dolaze, zavisi samo od toga šta danas radite. Sat odbrojava isticanje ponuda zato požurite, ne gubite vreme i iskoristite naše popuste, jer mi štedimo za Vas!


Bravo!!!!

" Odlican pocetak - extra izbor. Bicete sve bolji i bolji :) "
Ana

Najbolji ste!

" Jedva čekam kada budete ubacili garderobu kao što čujem!!! "
Sandra

ODLICNO!

" Sajt vam je odlican, dajte jos ponuda! :) "
Uros Davidovic

Pohvala!

" Hrana je divna!!! "
Žarko

Pohvala

" Odlican sajt sa odlicnim cenama "
Miroslav Kukobat

Аккаунт активирован! Ответ на обращение № 8617 доступен в лично

" Aктивация счeтa Подробнее: AAAcitypopusti .rsBBB "
Idbodlhu40

super ste

" super ste!!! "
marijana

moze bolje

" zasto se mora bolje ako hocete da budete uvek na toj razini gde covek ima za sta i zbog cega da vas hvali to znaci da vi treba da za ... "
Design by KDStudio7
© 2016 | All rights reserved!