Registruj se!
Već sam registrovan!!!
Reproduktivni hormoni kod žena: estradiol, FSH, LH, prolaktin, progesteron, testosteron - kompletna analiza u Poliklinici na Zvezdari
  • Na vreme napravite analizu polnih hormona
Reproduktivni hormoni kod žena: estradiol, FSH, LH, prolaktin, progesteron, testosteron - kompletna analiza u Poliklinici na Zvezdari
Hormonski poremećaj može biti razlog za neplodnost
VREDNOST
4,920din
POPUST
36.4%
UŠTEDA
-1790din
3,130din
Ponuda ističe za:
Kupljeno: 3
Zvezdara

Opis ponude!

Poliklinika i laboratorija LaboMedica već 15 godina svoje znanje i stručnost stavlja na uslugu svojim sugrađanima i na jednom mestu pruža kompletne medicinske usluge i analize. Poliklinika se nalazi na Zvezdari, u Bulevaru Kralja Aleksandra 193a. U labaratoriju LaboMedica Vam je omogućeno da u najkraćem roku dobijete rezultate analiza koje radite, između ostalog i kompletnu analizu krvne slike za samo 5 minuta.

Za sve što vam je potrebno, ljubazno i stručno medicinsko osoblje Poliklinike i laboratorije LaboMedica stoji Vam na usluzi.

Poliklinika je ovom prilikom obezbedila za sve Vas koji planirate proširenje porodice ili želite da proverite svoje zdravlje uslugu analize reproduktivnih hormona za oba pola sa vađenjem krvi. Ponudom su obuhvaćeni sledeći hormoni: Estradiol, FSH, LH, Progesteron, Prolaktin i Testosteron.

Napomena!

CITY POPUSTI KUPON

  • Jedan kupon važi za jednu osobu
  • Možete kupiti više kupona
  • Ponuda obuhvata: analizu reproduktivnih hormona kod žena: estradiol, FSH, LH, prolaktin, progesteron, testosteronpo sniženoj ceni od 3130rsd
  • Obavezno poneti kupon
  • Neophodno je zakazivanje unapred
  • Telefon partnera se prikazuje na kuponu posle realizacije uplate
  • Ukoliko iz bilo kog razloga ne možete da dodete na zakazani termin, molimo vas da ga blagovremeno otkažete i zakažete novi termin, suprotnom kupon ce se smatrati iskorišcenim
Rok iskoristivosti vaučera: 01-01-2023
Detalji o prodavcu!
Poliklinika Lab

Bulevar Kralja Aleksandra 193a
Radno vreme:Radnim danom od 8:00 – 19:00
Subotom od 8:00 – 15:00
Nedeljom: ne radimo

SVE AKCIJE BRENDA

Sa vama 15 godina

Sve medicinske usluge možete obaviti u prijatnom ambijentu poliklinike gde će Vas dočekati stručno i ljubazno medicinsko osoblje potpuno posvećeno vama, brzo i efikasno ćemo organizovati sve potrebne preglede, štedeći vaše vreme i novac.

Izdvajamo da rezultate laboratorijskih analiza možete podići istog dana ili ih sačekati u prijatnom ambijentu čekaonice.

Za nas je zdravlje pacijenata na prvom mestu, zato smo polikliniku opremili najsavremenijim aparatima vodećih svetskih proizvođača, u cilju što preciznijeg i bržeg diagnostikovanja nastalih bolesti ili tegoba i u skladu sa važećim principima i odredbama najviših svetskih standarda. 
sideblock

Facebook Komentar ()*//*

Dobrodošli na zvaničnu web stranicu Citypopusti.rs!

Mi smo sajt za online kupovinu koji nudi brojne akcije i popuste. Imati prestižne brendove i verne potrošače cilj je kome teže svi učesnici na tržištu.

Naša misija i cilj je da svakodnevno istražujemo i Vama pružamo informacije o atraktivnim ponudama restorana, turističkih agencija, hotela, salona i ostalih usluga i proizvoda po sniženim cenama.
Koristimo modernu tehnologiju oglašavanja kako bismo predstavili ponude hiljadama kupaca i kupcima ponudili ekskluzivne popuste! Mi štedimo za Vas tako što vam omogućavamo da najbolje ponude po najnižoj ceni,uz pomoć nas, lako stignu do Vas!
Danas je samo jedan dan od svih koji će ikada biti, ali šta će se desiti u danima koji dolaze, zavisi samo od toga šta danas radite. Sat odbrojava isticanje ponuda zato požurite, ne gubite vreme i iskoristite naše popuste, jer mi štedimo za Vas!


Najbolji ste!

" Jedva čekam kada budete ubacili garderobu kao što čujem!!! "
Sandra

Pohvala!

" Hrana je divna!!! "
Žarko

Bravo!!!!

" Odlican pocetak - extra izbor. Bicete sve bolji i bolji :) "
Ana

super ste

" super ste!!! "
marijana

ODLICNO!

" Sajt vam je odlican, dajte jos ponuda! :) "
Uros Davidovic
Design by KDStudio7
© 2016 | All rights reserved!