Registruj se!
Već sam registrovan!!!
Lečenje uro-genitalnog sastava neoperativnim putem-nefrološki pregled + uz abdomena !
  • Bol pri mokrenju
  • Sporo ili slabo mokrenje
  • Nesposobnost mokrenja
Lečenje uro-genitalnog sastava neoperativnim putem-nefrološki pregled + uz abdomena !
Nefroloski pregled cena nikad povoljnija!
VREDNOST
5,000din
POPUST
62%
UŠTEDA
-3100din
1,900din
Ponuda ističe za:
Zvezdara

Opis ponude!

Najčešći problemi zbog kojih treba posetiti nefrologa su neuobičajeno mokrenje (bolno, sporo ili slabo mokrenje, nevoljno nekontrolisano mokrenje, često mokrenje) i upalna stanja.

Bolesti koje često dovode pacijenta kod nefrologa su upalne prirode (izazvane bakterijama, virusima ili gljivicama) - upala mokraćne bešike (cistitis), imunološka i neimunološka upala bubrega - glomerulonefritis, pijelonefritis.
Kod upale mokraćne bešike postoji žarenje i pečenje nakon mokrenja i česti nagoni na mokrenje sa ponekad malom količinom urina. Potrebno je se javiti lekaru radi dijagnoze i terapije bolesti.

Nefrologa treba posetiti i kada postoje bolesti metabolizma koje se manifestuju pojavom bubrežnog peska i kamena, i stanja kao što je giht , kao i kod pojave stanja poznata kao cista bubrega, renalna hipertenzija, nefroza, hronična renalna insuficijencija i karcinom mokraćnog sistema.
Veoma je važno redovno obavljati sistematske preglede da bi se mnoge bolesti a naročito nefrološke otkrile u ranoj fazi , što rezultira boljem lečenju a neretko i potpunom izlečenju bolesti.

Ultrazvuk abdomena (jetra, žučna kesa, pankreas, slezina, bubrezi)

Ultrazvučnim pregledom abdomena bezbolno i za vrlo kratko vreme proverite stanje organa abdomena bilo da je kontrolni ili preventivni pregled . Ultrazvuk abdomena ( EHO abdomena ) je dijagnostička metoda koja nam pruža dragocene informacije o stanju unutrašnjih organa stomaka : jetre, žučne kesice, žučnih puteva, pankreasa, slezine, bubrega, nadbubrežnih žlezda, mokraćne bešike, krvnih sudova stomaka i limfnih žlezda stomaka. Ovom metodom mogu se prikazati veličina, oblik i struktura organa abdomena, različita upalna stanja, gnojne kolekcije u trbušnoj duplji, tumori, ciste, urođene anomalije, prisustvo kamena u žučnoj kesi ili bubrezima, proširenje ili suženje žučnih i hepatičnih puteva, kao i krvnih sudova stomaka. Oboljenja jetre koja zahvataju celu jetru kao što su "masna jetra" , ciroza i hepatitis mogu se ustanoviti ovom metodom.

Napomena!

CITY POPUSTI KUPON

  • Jedan kupon važi za jednu osobu
  • Možete kupiti više kupona
  • Ponuda obuhvata: Nefrološki pregled + uz abdomena po sniženoj ceni od 1900rsd
  • Obavezno poneti kupon
  • Neophodno je zakazivanje unapred
  • Telefon partnera se prikazuje na kuponu posle realizacije uplate
  • Ukoliko iz bilo kog razloga ne možete da dodete na zakazani termin, molimo vas da ga blagovremeno otkažete i zakažete novi termin, suprotnom kupon ce se smatrati iskorišcenim
Rok iskoristivosti vaučera: 23-01-2023
Detalji o prodavcu!
Millenijum - poliklinika i laboratorija

Molerova 11
Radno vreme: radnim danom od 08-18 časova , subotom 08-15 časova.

SVE AKCIJE BRENDA

Poliklinika i laboratorija  se nalazi u Beogradu u Molerovoj 11.
Naš tim čine stručni lekari, profesori, primarijusi, asistenti i docenti raznih oblasti medicine, kao i laboratorijski deo tima koga čine lekari, tehničari i drugo osoblje.
U poliklinici i laboratoriji Millenium Medic , u prijatnom ambijentu gde će Vas dočekati naše ljubazno osoblje , možete uraditi kompletne specijalističke preglede, ultrazvučno dijagnostičke preglede, preglede krvi, urina i briseva i to sve u jednom danu i u terminu koji Vama odgovara. Vaše rezultate možete sačekati u čekaonici ili ih je moguće na Vaš zahtev poslati email-om radi uštede Vašeg vremena i novca. 
sideblock

Facebook Komentar ()*//*

Dobrodošli na zvaničnu web stranicu Citypopusti.rs!

Mi smo sajt za online kupovinu koji nudi brojne akcije i popuste. Imati prestižne brendove i verne potrošače cilj je kome teže svi učesnici na tržištu.

Naša misija i cilj je da svakodnevno istražujemo i Vama pružamo informacije o atraktivnim ponudama restorana, turističkih agencija, hotela, salona i ostalih usluga i proizvoda po sniženim cenama.
Koristimo modernu tehnologiju oglašavanja kako bismo predstavili ponude hiljadama kupaca i kupcima ponudili ekskluzivne popuste! Mi štedimo za Vas tako što vam omogućavamo da najbolje ponude po najnižoj ceni,uz pomoć nas, lako stignu do Vas!
Danas je samo jedan dan od svih koji će ikada biti, ali šta će se desiti u danima koji dolaze, zavisi samo od toga šta danas radite. Sat odbrojava isticanje ponuda zato požurite, ne gubite vreme i iskoristite naše popuste, jer mi štedimo za Vas!


ODLICNO!

" Sajt vam je odlican, dajte jos ponuda! :) "
Uros Davidovic

Pohvala!

" Hrana je divna!!! "
Žarko

Bravo!!!!

" Odlican pocetak - extra izbor. Bicete sve bolji i bolji :) "
Ana

Najbolji ste!

" Jedva čekam kada budete ubacili garderobu kao što čujem!!! "
Sandra

super ste

" super ste!!! "
marijana
Design by KDStudio7
© 2016 | All rights reserved!