Registruj se!
Već sam registrovan!!!
Microblading - japansko iscrtavanje obrva na Novom Beogradu
 • rešava se nedostatak prirodnih obrva.
 • oslobađa vas stalnog oblikovanja obrva
 • efekat je potpuno prirodan, dakle obrve vam izgledaju kao da su vam najednom izraslo dosta novih dlačica i to sve u željenom smeru.
 • nema efekta markera kao kada ih sami iscrtavate olovkom za obrve.
 • vodootporne su tako da uvek izgledate lepo i na plaži i nakon izlaska iz bazena i u teretani, baš kao prirodne.
Microblading - japansko iscrtavanje obrva na Novom Beogradu
Kaže se da su obrve odraz karaktera.
VREDNOST
15,000din
POPUST
46.7%
UŠTEDA
-7010din
15000
7990
7,990din
Ponuda ističe za:

Opis ponude!

Microblading predstavlja polutrajnu proceduru japanskog iscrtavanje obrva za sve osobe koje nemaju obrva onoliko koliko bi želele. Efekat je potpuno prirodan, dakle obrve vam izgledaju kao da su vam najednom izraslo dosta novih dlačica i to sve u željenom smeru.
Postoji tzv. univerzalni oblik obrva koji odgovara svima koji dobijete kod priučenih majstora. Kako biste ovo izbegli izaberite zaista dobrog profesionalca koji će pažljivo analizirati vašu fizionomiju i oči pre no što zajednički izaberete oblik obrva koji će vas zaista ulepšati.
Savetuje se osvežavanje boje obrva nakon manje od godinu dana. t.11 meseci od prvog rada, pa na svakih 10 meseci.

Kako negovati obrve nakon japanske metode iscrtavanja?
Nega obrva nakon procedure microblading-a zavisi od tipa kože, dubine zasecanja, vrste pigmenta kojim je procedura rađena. Ipak nekih osnovnih mera opreza se morate pridržavati.

Dva do tri dana nakon procedure se ne preporučuje kupanje u moru, reci, bazenu. 

Nemojte odlaziti u teretanu, solarijum, saunu. Dakle izbegavajte sva mesta gde biste se mogli inficirati,jer ma kako vi mislili o tome, na vašoj koži su otvorene mini povrede koje se lako mogu inficirati.

Nakon japanskog iscrtavanja obrva dobićete kremu kojom ćete mazati obrve nekih 7 dana. Prvih dana se mažu svakih sat vremena i to tako što se prethodni sloj dobro očisti pa se onda nanese novi sloj. Često je to vazelin, pantenol ili jekoderm krema. Precizne savete dobićete od kozmetičara nakon procedure. Intenzivna nega je neophodna kako bi se sve lepo zamirilo i da se na mestu japanskog iscrtavanja obrva ne bi stvorile krastice.

Blago perutanje je neizbežno. Počinje 4. dan i završava se 7. dan od obavljenog iscrtavanja obrva.

Kako se održavaju japanski iscrtane obrve?
Na području obrva izbegavajte sredstva za pranje lica, abrazivne tretmane i vočne kiseline. 

Ukoliko radite pilinge ili mikrodermoabraziju, zaštitite obrve. Vaše nove obrve ne treba da budu izložene laserskim tretmanima. 

Kreme i puderi takođe mogu oštetiti boju pigmenta. Ukoliko ipak dospeju na obrve, obrišite ih odmah.

Izbegavajte direktno izlaganje suncu novostečenih obrva. Nosite velike naoočare za sunce koje pokrivaju obrve ili šešir. Osvežavanje boje se može raditi tri puta godišnje.

Napomena!

CITY POPUSTI KUPON

 • Jedan kupon važi za jedan tretman
 • Možete kupiti više kupona
 • Ponuda obuhvata:japansko iscrtavanje obrva sa korekcijom(1000rsd) po sniženoj ceni od 7990rsd
 • Obavezno poneti kupon
 • Neophodno je zakazivanje unapred
 • Telefon partnera se prikazuje na kuponu posle realizacije uplate
 • Ukoliko iz bilo kog razloga ne možete da dodjete na zakazani termin, molimo vas da ga blagovremeno otkažete i zakažete novi termin, suprotnom kupon ce se smatrati iskoršćenim
Rok iskoristivosti vaučera: 06-06-2023
Detalji o prodavcu!
Salon Lepote Viktorija City

Nehruova 51a/56, Beograd
Radno vreme:Utorak - Subota 09h - 20h, Nedelja - Ponedeljak 09h - 16h

SVE AKCIJE BRENDA

Naš salon nudi vam širok asortiman svojih usluga za ulepšavanje i negu od glave do pete.

Upotrebom renomiranih preparata svetskih proizvođača trudimo se da na adekvatan način vodimo brigu o lepoti vašeg lica, tela i kose. Kada poželite vreme samo za sebe, kratki predah za dušu i telo i priliku da sakupite novu snagu, na jednom mestu moći ćete da uživate u svemu što vam je potrebno da dobro izgledate i da se dobro osećate.

Pratite sa nama nove trendove , a pritom zadržite svoju osobenost, jer to je ono što vas čini posebnima. Lice, telo i kosa, da bi bili jos lepši, zahtevaju redovnu i pravilnu negu za koje je zaduženo naše osoblje kao i vrhunski preparati koje upotrebljavaju.Budite lepi, budite negovani i budite zadovoljni sobom. 
sideblock

Facebook Komentar ()*//*

Dobrodošli na zvaničnu web stranicu Citypopusti.rs!

Mi smo sajt za online kupovinu koji nudi brojne akcije i popuste. Imati prestižne brendove i verne potrošače cilj je kome teže svi učesnici na tržištu.

Naša misija i cilj je da svakodnevno istražujemo i Vama pružamo informacije o atraktivnim ponudama restorana, turističkih agencija, hotela, salona i ostalih usluga i proizvoda po sniženim cenama.
Koristimo modernu tehnologiju oglašavanja kako bismo predstavili ponude hiljadama kupaca i kupcima ponudili ekskluzivne popuste! Mi štedimo za Vas tako što vam omogućavamo da najbolje ponude po najnižoj ceni,uz pomoć nas, lako stignu do Vas!
Danas je samo jedan dan od svih koji će ikada biti, ali šta će se desiti u danima koji dolaze, zavisi samo od toga šta danas radite. Sat odbrojava isticanje ponuda zato požurite, ne gubite vreme i iskoristite naše popuste, jer mi štedimo za Vas!


super ste

" super ste!!! "
marijana

Bravo!!!!

" Odlican pocetak - extra izbor. Bicete sve bolji i bolji :) "
Ana

Najbolji ste!

" Jedva čekam kada budete ubacili garderobu kao što čujem!!! "
Sandra

Pohvala!

" Hrana je divna!!! "
Žarko

ODLICNO!

" Sajt vam je odlican, dajte jos ponuda! :) "
Uros Davidovic
Design by KDStudio7
© 2016 | All rights reserved!