Registruj se!
Već sam registrovan!!!
Najnoviji trend BALAYAGE tehnike izvlačenja pramenova FLUID PAINTING
  • Najnoviji način kolorisanja kose
  • Rezultati su fenomenalni
Najnoviji trend BALAYAGE tehnike izvlačenja pramenova FLUID PAINTING
Upoznajte novi način farbanja vaše kose!
VREDNOST
8,500din
POPUST
68.4%
UŠTEDA
-5810din
2,690din
Ponuda ističe za:
Kupljeno: 44
Ograničeno: 58
Novi Beograd

Opis ponude!

Hair painting ili pramenovi na dasci je neverovatno raznovrsna tehnika baleyaga koja kosi daje savršen izgled prošaranošću boja u nijansama sunca. Novi trend kolorisanja kose podiže baleyage na viši nivo na najčudnije i najneverovatnije načine koje smo ikada videli . Zahvaljujući novoj tehnici naglašavajući boje na svojoj kosi više nećete biti isti kao drugi.

Čitav proces traje od 45 min do sat vremena i mnogo je lakši za rad jer nema upotrebe teških folija. Naši frizeri će vašu kosu bojiti kao sliku ali umesto da sedite uspravno vi ćete položiti vrat na ploču tako da će frizer imati pramenove kose u horizontalnom položaju. Kosa se razdvaja i frizeru daje mogućnost da temeljno gleda svaki pramen i sagleda kako se boja stapa od temena do kraja kose u multidimenzionalne boje.

Ovo je način da napravite zaista predivnu prirodnu boju kose gde dobijate čitav niz različitih tonova jednom aplikacijom .
Prepustite se profesionalcima !!!

Napomena!

CITY POPUSTI KUPON

  • Jedan kupon važi za jedan tretman
  • Možete kupiti više kupona
  • Ponuda obuhvata: tretman kose fluid painting tehnikom balayage po sniženoj ceni od 2690rsd
  • Obavezno poneti kupon
  • Neophodno je zakazivanje unapred
  • Telefon partnera se prikazuje na kuponu posle realizacije uplate
  • Ukoliko iz bilo kog razloga ne možete da dodete na zakazani termin, molimo vas da ga blagovremeno otkažete i zakažete novi termin, suprotnom kupon ce se smatrati iskorišcenim
Rok iskoristivosti vaučera: 15-12-2020
Detalji o prodavcu!
Salon Lepote Viktorija City

Nehruova 51a/56, Beograd
Radno vreme:Utorak - Subota 09h - 20h, Nedelja - Ponedeljak 09h - 16h

SVE AKCIJE BRENDA

Naš salon nudi vam širok asortiman svojih usluga za ulepšavanje i negu od glave do pete.

Upotrebom renomiranih preparata svetskih proizvođača trudimo se da na adekvatan način vodimo brigu o lepoti vašeg lica, tela i kose. Kada poželite vreme samo za sebe, kratki predah za dušu i telo i priliku da sakupite novu snagu, na jednom mestu moći ćete da uživate u svemu što vam je potrebno da dobro izgledate i da se dobro osećate.

Pratite sa nama nove trendove , a pritom zadržite svoju osobenost, jer to je ono što vas čini posebnima. Lice, telo i kosa, da bi bili jos lepši, zahtevaju redovnu i pravilnu negu za koje je zaduženo naše osoblje kao i vrhunski preparati koje upotrebljavaju.Budite lepi, budite negovani i budite zadovoljni sobom. 
sideblock

Facebook Komentar ()*//*

Dobrodošli na zvaničnu web stranicu Citypopusti.rs!

Mi smo sajt za online kupovinu koji nudi brojne akcije i popuste. Imati prestižne brendove i verne potrošače cilj je kome teže svi učesnici na tržištu.

Naša misija i cilj je da svakodnevno istražujemo i Vama pružamo informacije o atraktivnim ponudama restorana, turističkih agencija, hotela, salona i ostalih usluga i proizvoda po sniženim cenama.
Koristimo modernu tehnologiju oglašavanja kako bismo predstavili ponude hiljadama kupaca i kupcima ponudili ekskluzivne popuste! Mi štedimo za Vas tako što vam omogućavamo da najbolje ponude po najnižoj ceni,uz pomoć nas, lako stignu do Vas!
Danas je samo jedan dan od svih koji će ikada biti, ali šta će se desiti u danima koji dolaze, zavisi samo od toga šta danas radite. Sat odbrojava isticanje ponuda zato požurite, ne gubite vreme i iskoristite naše popuste, jer mi štedimo za Vas!


Najbolji ste!

" Jedva čekam kada budete ubacili garderobu kao što čujem!!! "
Sandra

Pohvala!

" Hrana je divna!!! "
Žarko

Bravo!!!!

" Odlican pocetak - extra izbor. Bicete sve bolji i bolji :) "
Ana

ODLICNO!

" Sajt vam je odlican, dajte jos ponuda! :) "
Uros Davidovic

super ste

" super ste!!! "
marijana
Design by KDStudio7
© 2016 | All rights reserved!