Registruj se!
Već sam registrovan!!!
Nilski konj tabure
Nilski konj tabure
Dečiji taburići u obliku životinja super će se uklopiti u sobe vaših mališana.
VREDNOST
3,500din
POPUST
0%
UŠTEDA
0din
3,500din
Ponuda ističe za:
Kupljeno: 2
Beograd

Opis ponude!

Okrugli taburići za dečiju sobu izrađeni su od kvalitetnog punog drveta. Super će se uklopiti u sobe vaših mališana. Prečnik taburića je 29 cm.

Kupite tabure u obliku zirafe,slona,pande.... koji će razveseliti vašeg mališana!Dostupni su u 7 oblika: Žirafa tabure, Slonče tabure, Panda tabure, Majmunče tabure, Žaba tabure, Nilski konj tabure i ovčica tabure. Ovaj tabure izrađen je od čvrstog drveta i kvalitetne tkanine, dobro će vam poslužiti mnogo godina. Ima navlaku koja se može ukloniti i lako oprati. Savršen za one koji traže kvalitetne proizvode za svoje malisane
Napomena!

CITY POPUSTI KUPON

  • Jedan kupon važi za jedan Nilski konj tabure
  • Možete kupiti više kupona
  • Ponuda obuhvata:Nilski konj tabure po sniženoj ceni od 3500rsd
  • Prečnik taburića je 29 cm
  • Dimenzije taburica su 40x29x29 cm
  • Težina: 1,5 kg
  • Dostava na adresu nije uključena u cenu i iznosi 180rsd
  • Telefon i e-mail partnera se prikazuje na kuponu posle realizacije uplate
Rok iskoristivosti vaučera: 04-07-2023
Detalji o prodavcu!
Tapete

Sedište firme: Slovenska 8, 11080 Zemun

Radno vreme:Radnim danom: od 09h do 20h
Subotom: od 09h do 17h
Nedeljom: ne radimo

SVE AKCIJE BRENDA

Ekskluzivni uvoznik i distributer vodećih svetskih brendova u oblasti opremanja enterijera, zidnih tapeta nemačkog proizvođača RASCH I RASCH TEXTILE sa preko 2000 dezena na našem lageru u Beogradu dostupnih danas za sutra. Takodje zastupamo belgijsku fabriku tapeta Omexco. Zastupnici smo I nemačke fabrike samolepljivih tapeta ALKOR i DC-FIX. Distribuiramo plutu firme Cork Ribas i uvozimo sve vrste lepkova firme ACM iz Italije.

Iz svog proizvodnog asortimana izdvaja:

Boje, lakovi, kitovi, lazure, bajcevi, lepkovi – svih vrsta, hidroizolacioni materijali, praškasti proizvodi, disperzije, poludisperzije, molerski pribor i alat, pluta, brusne, rezne ploče, alati ručni, hobi, alati „UNIOR“ program, alati profi „BOSCH„, šrafovska roba, tapete, VITEX boje – Mix Sistem 15000 nijansi, HTZ oprema za ličnu zaštitu, izrada pečata, pvc creva, armirana, silikoni, PUR pene, aditivi za beton, plastična burad, boje i lakovi, akrilne boje, podloge, boje za fasadu, EMAJL boje na vodenoj bazi, zaštita drveta na vodenoj bazi, lak za kamen, specijalni premazi. 
sideblock

Facebook Komentar ()*//*

Dobrodošli na zvaničnu web stranicu Citypopusti.rs!

Mi smo sajt za online kupovinu koji nudi brojne akcije i popuste. Imati prestižne brendove i verne potrošače cilj je kome teže svi učesnici na tržištu.

Naša misija i cilj je da svakodnevno istražujemo i Vama pružamo informacije o atraktivnim ponudama restorana, turističkih agencija, hotela, salona i ostalih usluga i proizvoda po sniženim cenama.
Koristimo modernu tehnologiju oglašavanja kako bismo predstavili ponude hiljadama kupaca i kupcima ponudili ekskluzivne popuste! Mi štedimo za Vas tako što vam omogućavamo da najbolje ponude po najnižoj ceni,uz pomoć nas, lako stignu do Vas!
Danas je samo jedan dan od svih koji će ikada biti, ali šta će se desiti u danima koji dolaze, zavisi samo od toga šta danas radite. Sat odbrojava isticanje ponuda zato požurite, ne gubite vreme i iskoristite naše popuste, jer mi štedimo za Vas!


ODLICNO!

" Sajt vam je odlican, dajte jos ponuda! :) "
Uros Davidovic

super ste

" super ste!!! "
marijana

Najbolji ste!

" Jedva čekam kada budete ubacili garderobu kao što čujem!!! "
Sandra

Bravo!!!!

" Odlican pocetak - extra izbor. Bicete sve bolji i bolji :) "
Ana

Pohvala!

" Hrana je divna!!! "
Žarko
Design by KDStudio7
© 2016 | All rights reserved!