Registruj se!
Već sam registrovan!!!

 
sideblock
Optika Stefanović

Zmaj Jovina br.9
Radno vreme:pon-pet 10-18h, subotom 10-14h

Sve naočare izradujemo u našem servisu na modernim "BRIOT" aparatima. "BRIOT DIGITAL SCANFORM" digitalno vrši ocitavanje oblika i zakrivljenost stakla kao i centriranje prema razmaku zenica.

Mašina za obradu stakala brusi sve vrste materijala prema podacima dobijenim od "SCANFORMA" a nudi i mogucnost završne obrade (poliranje, urezivanje...)

Ugradjujemo obična mineralna sočiva, foto sezitivna, plastična, titan, bifo, multifokalna sočiva poslednje generacije proizvedenih po najsavremenijoj kompjuterskoj tehnologiji od organskih sirovina, što vaše naočare čini laganim estetski mnogo lepšim za nošenje.

Nudimo tanka sočiva koja sjedinjuju sve moguće prednosti: tanka, ravnija, izuzetno tanka i transparentna, otporna na grebanje zahvaljujući dodatnom HARD (TVRDOM) SLOJU koji ih štiti od raznih oštećenja i ANTISTATIK SLOJ koji odbija prašinu, sa UV zaštitom 100% i ANTI REFLEX slojem koji omogućava bolje prelamanje svetlosti i svodi reflexiju na svega par procenata što korisniku omogućeava kvalitetniji vid i do 17%.

Posebno izdvajamo sve popularnija MULTIFOKALNA sočiva koja rešavaju veliki problem čestog menjanja naočara i praktično sve potrebe rešavamo sa jednim naočarima.

 

  

 

 


Aktivne ponude brenda!

NOVO! -54.7%
Akcija ističe za:
6,400din 2,900din
NOVO! -62.2%
Akcija ističe za:
4,500din 1,700din
Design by KDStudio7
© 2016 | All rights reserved!