Registruj se!
Već sam registrovan!!!
Paket briseva za muškarce - Chlamydia, Mycoplasma, Ureaplasma, Uretralni bris po ceni od 1.450rsd samo u Poliklinici Mllenijum Medic!
  • Prijatan ambijent, strucno osoblje
  • Savremeni aparati koji omogucavaju pouzdanu i brzu dijagnostiku
  • Povoljne cene
Paket briseva za muškarce - Chlamydia, Mycoplasma, Ureaplasma, Uretralni bris po ceni od 1.450rsd samo u Poliklinici Mllenijum Medic!
Prepustite brigu o zdravlju vrhunskim stručnjacima!
VREDNOST
2,760din
POPUST
47.5%
UŠTEDA
-1310din
1,450din
Ponuda ističe za:
Kupljeno: 3
Zvezdara

Opis ponude!

Bakterije kao što je hlamidija, mikoplazma ili uriplazma predstavljaju neke od najčešćih uzročnika za nastanak polno prenosivih bolesti i infekcija.
Hlamidija je čak poznata po tome da dovodi do nastanka "tihe bolesti", jer se u slučaju da osoba bude zaražena ovom bakterijom ne javljaju bilo kakvi simptomi koji bi ukazivali na postojanje nekog zdravstvenog problema.
Stručni tim lekara poliklinike Millenijum Medic pružiće Vam kvalitetnu medicinsku uslugu po povoljnoj ceni. Nemojte oklevati, već zakažite Vaš termin što pre!

Napomena!

CITY POPUSTI KUPON

  • Jedan kupon važi za jednu osobu
  • Možete kupiti više kupona
  • Ponuda obuhvata:Paket briseva za muškarce - Chlamydia, Mycoplasma, Ureaplasma, Uretralni bris po sniženoj ceni od 1450rsd
  • Obavezno poneti kupon
  • Neophodno je zakazivanje unapred
  • Telefon partnera se prikazuje na kuponu posle realizacije uplate
  • Ukoliko iz bilo kog razloga ne možete da dodete na zakazani termin, molimo vas da ga blagovremeno otkažete i zakažete novi termin, suprotnom kupon ce se smatrati iskorišcenim
Rok iskoristivosti vaučera: 01-05-2021
Detalji o prodavcu!
Millenijum Medic - poliklinika i laboratorija

Molerova 11
Radno vreme: radnim danom od 08-18 časova , subotom 08-15 časova.

SVE AKCIJE BRENDA

Poliklinika i laboratorija Millenium Medic se nalazi u Beogradu u Molerovoj 11.
Naš tim čine stručni lekari, profesori, primarijusi, asistenti i docenti raznih oblasti medicine, kao i laboratorijski deo tima koga čine lekari, tehničari i drugo osoblje.
U poliklinici i laboratoriji Millenium Medic , u prijatnom ambijentu gde će Vas dočekati naše ljubazno osoblje , možete uraditi kompletne specijalističke preglede, ultrazvučno dijagnostičke preglede, preglede krvi, urina i briseva i to sve u jednom danu i u terminu koji Vama odgovara. Vaše rezultate možete sačekati u čekaonici ili ih je moguće na Vaš zahtev poslati email-om radi uštede Vašeg vremena i novca. 
sideblock

Facebook Komentar ()*//*

Dobrodošli na zvaničnu web stranicu Citypopusti.rs!

Mi smo sajt za online kupovinu koji nudi brojne akcije i popuste. Imati prestižne brendove i verne potrošače cilj je kome teže svi učesnici na tržištu.

Naša misija i cilj je da svakodnevno istražujemo i Vama pružamo informacije o atraktivnim ponudama restorana, turističkih agencija, hotela, salona i ostalih usluga i proizvoda po sniženim cenama.
Koristimo modernu tehnologiju oglašavanja kako bismo predstavili ponude hiljadama kupaca i kupcima ponudili ekskluzivne popuste! Mi štedimo za Vas tako što vam omogućavamo da najbolje ponude po najnižoj ceni,uz pomoć nas, lako stignu do Vas!
Danas je samo jedan dan od svih koji će ikada biti, ali šta će se desiti u danima koji dolaze, zavisi samo od toga šta danas radite. Sat odbrojava isticanje ponuda zato požurite, ne gubite vreme i iskoristite naše popuste, jer mi štedimo za Vas!


Pohvala!

" Hrana je divna!!! "
Žarko

Najbolji ste!

" Jedva čekam kada budete ubacili garderobu kao što čujem!!! "
Sandra

ODLICNO!

" Sajt vam je odlican, dajte jos ponuda! :) "
Uros Davidovic

super ste

" super ste!!! "
marijana

Bravo!!!!

" Odlican pocetak - extra izbor. Bicete sve bolji i bolji :) "
Ana
Design by KDStudio7
© 2016 | All rights reserved!