Registruj se!
Već sam registrovan!!!
Paket briseva za žene - Chlamydia, Mycoplasma, Ureaplasma, Vaginalni bris + Candida!
 • Prepustite brigu o zdravlju vrhunskim stručnjacima
 • Prijatan ambijent, stručno osoblje
 • Savremeni aparati koji omogućavaju pouzdanu i brzu dijagnostiku
 • Povoljne cene
Paket briseva za žene - Chlamydia, Mycoplasma, Ureaplasma, Vaginalni bris + Candida!
Redovni ginekološki pregledi su veoma važni !
VREDNOST
3,390din
POPUST
53.1%
UŠTEDA
-1800din
1,590din
Ponuda ističe za:
Kupljeno: 22
Zvezdara

Opis ponude!

Radi očuvanja svog zdravlja, preporučuje se da se bris na hlamidiju radi i preventivno, kao i u prvom tromesečju trudnoće. Uzimanjem vaginalong sekreta, utvđuje se njegova grupa, pri čemu prva i druga grupa ukazuju na to je nalaz uredan.
Pojava određenih baketerija takođe se utvrđuje uzimanjem vaginalnog brisa.
Veoma je važno redovno odlaziti kod ginekologa. Pod tim se podrazumeva i analiza različitih briseva. Postojanje nekih vaginalnih oboljenja i infekcija , koje mogu uzrokovati bakterije kao što su hlamidija, mikoplazma i drugo, moguće je otkriti upravo putem laboratorijske analize kojom se uzima cervikalni i vaginalni bris.
Rezultate analize možete sačekati u čekaonici, ali Vam poliklinika Millenium Medic daje i mogućnost da Vam rezultate bez dodatnih troškova pošalje putem mejla.

Napomena!

CITY POPUSTI KUPON

 • Jedan kupon važi za jednu osobu
 • Možete kupiti više kupona
 • Ponuda obuhvata: Paket briseva za žene - Chlamydia, Mycoplasma, Ureaplasma, Vaginalni bris + Candida po sniženoj ceni od 1590rsd
 • Obavezno poneti kupon
 • Neophodno je zakazivanje unapred
 • Telefon partnera se prikazuje na kuponu posle realizacije uplate
 • Ukoliko iz bilo kog razloga ne možete da dodete na zakazani termin, molimo vas da ga blagovremeno otkažete i zakažete novi termin, suprotnom kupon ce se smatrati iskorišcenim
Rok iskoristivosti vaučera: 01-01-2023
Detalji o prodavcu!
Millenijum - poliklinika i laboratorija

Molerova 11
Radno vreme: radnim danom od 08-18 časova , subotom 08-15 časova.

SVE AKCIJE BRENDA

Poliklinika i laboratorija  se nalazi u Beogradu u Molerovoj 11.
Naš tim čine stručni lekari, profesori, primarijusi, asistenti i docenti raznih oblasti medicine, kao i laboratorijski deo tima koga čine lekari, tehničari i drugo osoblje.
U poliklinici i laboratoriji Millenium Medic , u prijatnom ambijentu gde će Vas dočekati naše ljubazno osoblje , možete uraditi kompletne specijalističke preglede, ultrazvučno dijagnostičke preglede, preglede krvi, urina i briseva i to sve u jednom danu i u terminu koji Vama odgovara. Vaše rezultate možete sačekati u čekaonici ili ih je moguće na Vaš zahtev poslati email-om radi uštede Vašeg vremena i novca. 
sideblock

Facebook Komentar ()*//*

Dobrodošli na zvaničnu web stranicu Citypopusti.rs!

Mi smo sajt za online kupovinu koji nudi brojne akcije i popuste. Imati prestižne brendove i verne potrošače cilj je kome teže svi učesnici na tržištu.

Naša misija i cilj je da svakodnevno istražujemo i Vama pružamo informacije o atraktivnim ponudama restorana, turističkih agencija, hotela, salona i ostalih usluga i proizvoda po sniženim cenama.
Koristimo modernu tehnologiju oglašavanja kako bismo predstavili ponude hiljadama kupaca i kupcima ponudili ekskluzivne popuste! Mi štedimo za Vas tako što vam omogućavamo da najbolje ponude po najnižoj ceni,uz pomoć nas, lako stignu do Vas!
Danas je samo jedan dan od svih koji će ikada biti, ali šta će se desiti u danima koji dolaze, zavisi samo od toga šta danas radite. Sat odbrojava isticanje ponuda zato požurite, ne gubite vreme i iskoristite naše popuste, jer mi štedimo za Vas!


Pohvala!

" Hrana je divna!!! "
Žarko

Najbolji ste!

" Jedva čekam kada budete ubacili garderobu kao što čujem!!! "
Sandra

super ste

" super ste!!! "
marijana

ODLICNO!

" Sajt vam je odlican, dajte jos ponuda! :) "
Uros Davidovic

Bravo!!!!

" Odlican pocetak - extra izbor. Bicete sve bolji i bolji :) "
Ana
Design by KDStudio7
© 2016 | All rights reserved!