Registruj se!
Već sam registrovan!!!
Pramenovi na foliju u 2 boje uz popust od 50% + šišanje + feniranje!
  • Nijansiranje kose je najbolja opcija za one koji ne žele da se redovno farbaju
  • Pramenovi u kosi su idealan način da svoju frizuru i svoj celokupan izgled osvežite
Pramenovi na foliju u 2 boje uz popust od 50% + šišanje + feniranje!
Da li ste razmišljali o potpunom osveženju - promeni boje?
VREDNOST
8,000din
POPUST
50.1%
UŠTEDA
-4010din
3,990din
Ponuda ističe za:
Novi Beograd

Opis ponude!

Paralelno sa činjenicom da se konstantno, zapravo iz sezone u sezonu, smenjuju modni trendovi, smenjuju se i menjaju i kriterijumi koji određuju da li je vaša frizura u trendu i moderna ili ne. Međutim, ono što se bez obzira na to koje su frizure u trendu neprestano zadržava i traje kao predlog i preporuka frizera, jesu pramenovi.

Širi ili uži, svetliji ili tamniji, u jednoj ili više nijansi, pramenovi u kosi su idealan način da svoju frizuru i svoj celokupan izgled osvežite, ulepšate i učinite atraktivnijim za svoje, ali i za oko ljudi oko vas.

Kako izabrati idealnu boju za svoje pramenove?
Pre nego što se odlučite da izvučete pramenove, potrudite se da prvenstveno izaberete njihovu idealnu boju.
Idealna boja pramenova, zavisi i varira u skladu sa vašim ličnim ukusom i načinom na koji doživljavate i želite da predstavite sebe, u skladu sa vašim fizičkim osobinama, kao što su boja tena i boja kose koja će predstavljati podlogu pramenovima, ali i u skladu sa vašim odevnim stilom. Sve to zajedno, treba da bude uklopljeno tako da poseduje i formira idealnu celinu.
Kada odlučite koja je boja i nijansa pramenova idealna za vas svoju zamisao sprovedite u delo i postanite zadovoljni prizorom u svom ogledalu.
Otidjite kod profesionalnih frizera salona Viktorija City i detaljno im objasnite kakve pramenove želite, a zatim se i prepustite veštim rukama a potom uživajte u komplimentima!

Napomena!

CITY POPUSTI KUPON

  • Jedan kupon važi za jedan tretman
  • Možete kupiti više kupona
  • Ponuda obuhvata: pramenovi kose na foliju u 2 boje + šišanje + feniranje po sniženoj ceni od 3990rsd
  • Obavezno poneti kupon
  • Neophodno je zakazivanje unapred
  • Telefon partnera se prikazuje na kuponu posle realizacije uplate
  • Ukoliko iz bilo kog razloga ne možete da dodete na zakazani termin, molimo vas da ga blagovremeno otkažete i zakažete novi termin, suprotnom kupon ce se smatrati iskorišcenim
Rok iskoristivosti vaučera: 06-08-2022
Detalji o prodavcu!
Salon Lepote Viktorija City

Nehruova 51a/56, Beograd
Radno vreme:Utorak - Subota 09h - 20h, Nedelja - Ponedeljak 09h - 16h

SVE AKCIJE BRENDA

Naš salon nudi vam širok asortiman svojih usluga za ulepšavanje i negu od glave do pete.

Upotrebom renomiranih preparata svetskih proizvođača trudimo se da na adekvatan način vodimo brigu o lepoti vašeg lica, tela i kose. Kada poželite vreme samo za sebe, kratki predah za dušu i telo i priliku da sakupite novu snagu, na jednom mestu moći ćete da uživate u svemu što vam je potrebno da dobro izgledate i da se dobro osećate.

Pratite sa nama nove trendove , a pritom zadržite svoju osobenost, jer to je ono što vas čini posebnima. Lice, telo i kosa, da bi bili jos lepši, zahtevaju redovnu i pravilnu negu za koje je zaduženo naše osoblje kao i vrhunski preparati koje upotrebljavaju.Budite lepi, budite negovani i budite zadovoljni sobom. 
sideblock

Facebook Komentar ()*//*

Dobrodošli na zvaničnu web stranicu Citypopusti.rs!

Mi smo sajt za online kupovinu koji nudi brojne akcije i popuste. Imati prestižne brendove i verne potrošače cilj je kome teže svi učesnici na tržištu.

Naša misija i cilj je da svakodnevno istražujemo i Vama pružamo informacije o atraktivnim ponudama restorana, turističkih agencija, hotela, salona i ostalih usluga i proizvoda po sniženim cenama.
Koristimo modernu tehnologiju oglašavanja kako bismo predstavili ponude hiljadama kupaca i kupcima ponudili ekskluzivne popuste! Mi štedimo za Vas tako što vam omogućavamo da najbolje ponude po najnižoj ceni,uz pomoć nas, lako stignu do Vas!
Danas je samo jedan dan od svih koji će ikada biti, ali šta će se desiti u danima koji dolaze, zavisi samo od toga šta danas radite. Sat odbrojava isticanje ponuda zato požurite, ne gubite vreme i iskoristite naše popuste, jer mi štedimo za Vas!


Najbolji ste!

" Jedva čekam kada budete ubacili garderobu kao što čujem!!! "
Sandra

Bravo!!!!

" Odlican pocetak - extra izbor. Bicete sve bolji i bolji :) "
Ana

Pohvala!

" Hrana je divna!!! "
Žarko

ODLICNO!

" Sajt vam je odlican, dajte jos ponuda! :) "
Uros Davidovic

super ste

" super ste!!! "
marijana
Design by KDStudio7
© 2016 | All rights reserved!