Registruj se!
Već sam registrovan!!!
Prevazilaženje niskog samopouzdanja hipnozom!
 • Samopouzdanje je stanje uma!
 • Kada se osećamo samopouzdano, verujemo u svoje sposobnosti!
 • Kada se ne osećamo samopouzdano, onda smo nezadovoljni!
 • Ovaj problem je rezultat uverenja koja se nalaze u delu našeg uma!
 • Hipnoterapija dopire do uma i krči put pozitivnim promenama!
Prevazilaženje niskog samopouzdanja hipnozom!
Prevaziđite nezadovoljstvo i promenite uverenja. Prokrčite put pozitivnin promenama hipnoterapijom!
VREDNOST
9,000din
POPUST
64.4%
UŠTEDA
-5800din
3,200din
Ponuda ističe za:
Kupljeno: 1
Palilula

Opis ponude!

Samopouzdanje je stanje uma. Kada se osećamo samopouzdano, onda prihvatamo sebe i verujemo u svoje sposobnosti. Kada se ne osećamo samopouzdano, onda smo pod stresom, anksiozni smo neispunjeni i suštinski nezadovoljni. Ogroman broj ljudi se povremeno, često ili stalno suočava sa ovim problemom.

Ovaj problem je rezultat seta uverenja koja se nalaze u nesvesnom delu našeg uma. Hipnoterapija dopire do nesvesnog uma i koristi moć sugestije da bi prokrčila put pozitivnim promenama. Hipnotizer vas takođe može naučiti određenim tehnikama autohipnoze koje možete primenjivati po potrebi, nakon što se seansa završi.

Napomena!

CITY POPUSTI KUPON

 • Jedan kupon važi za jednu osobu
 • Možete kupiti više kupona
 • Ponuda obuhvata: tretman hipnozom (u trajanju od sat i po) za prevenciju niskog samopouzdanja po sniženoj ceni od 3200rsd. Prvi informativni susret na kome se priča o hipnozi, razbijaju se predrasude i priča o problemima i načinu rešavanja (sat vremena), drugi susret je sama seansa (30 - 40 minuta) i MP3 snimak seanse koji se sluša 21 dan
 • Obavezno poneti kupon
 • Neophodno je zakazivanje unapred
 • Telefon partnera se prikazuje na kuponu posle realizacije uplate
 • Ukoliko iz bilo kog razloga ne možete da dođete na zakazani termin, molimo vas da ga blagovremeno otkažete i zakažete novi termin, u suprotnom kupon će se smatrati iskorišcenim
Rok iskoristivosti vaučera: 25-02-2018
Detalji o prodavcu!
Ansuz udruženje

Šajkaška 26

SVE AKCIJE BRENDA

Ansuz je udruzenje gradjana osnovano sa ciljem da medijskom i finansijskom podrskom kao i strucnim savetovanjem pomogne talentovanim i nadarenim osobama da maksimalno ostvare svoje potencijale i realizuju svoje ideje. Udruzenje Ansuz je neprofitna organizacija osnovana 22.09.2013. a planirano je da sredstva prikuplja organizacijom aktivnosti (samostalno ili u saradnji sa drugim organizacijama), zatim iz raznih fondacija i od strane poslovne zajednice i pojedinaca.

Svrha programa Udruzenja Ansuz je da ukaze na znacaj inkluzije talenata i nadarenih osoba Srbije i da svoj doprinos u sprecavanju odliva mozgova iz zemlje, medijskom afirmacijom i edukacijom javnosti i ciljnih grupa, kao i prikupljanjem sredstava za realizaciju ideja iz raznih disciplina u nauci i umetnosti. Takodje zelimo da kroz obracanje javnosti, predavanja, izdavanje brosura i radionice podignemo svest gradjanja o vaznosti i koristima od ulaganja nadarene pojedince. Misija Udruzenja Ansuz je da razvija i sprovodi programe koji ce ciljnoj grupi obezbediti medijsku afirmaciju i donacije za realizaciju projekata i ideja kao i promociju koja ce obezbediti zasluzeno mesto u drustvu i kod poslodavaca. Istinska vrednost programa Udruzenja Ansuz je u strucnom savetovanju i usmeravanju maldih nadarenih osoba kao i u savetovanju njihove uze sredine na koji nacin da pristupe ovom fenomenu i omuguce mladim talentima da razviju maksimum svojih potencijala i iskoriste ih za dobrobit cele zajednice.

Nataša Vasić psiholog, psihološki savetnik i individualni coach, usmerena je ka vodjenju klijenata do potpunog ostvarenja ličnih potencijala i pronalaženja svoje autentične svrhe i smisla života. U fokusu njenog interesovanja su talentovane i nadarene osobe, i svi oni koji žele da istražuju sebe na putu ka samospoznaji. Osnivač je i pretsednik udruženja Ansuz koje se bavi talentovanim i nadarenim osobama. 
sideblock

Facebook Komentar ()*//*

Dobrodošli na zvaničnu web stranicu Citypopusti.rs!

Mi smo sajt za online kupovinu koji nudi brojne akcije i popuste. Imati prestižne brendove i verne potrošače cilj je kome teže svi učesnici na tržištu.

Naša misija i cilj je da svakodnevno istražujemo i Vama pružamo informacije o atraktivnim ponudama restorana, turističkih agencija, hotela, salona i ostalih usluga i proizvoda po sniženim cenama.
Koristimo modernu tehnologiju oglašavanja kako bismo predstavili ponude hiljadama kupaca i kupcima ponudili ekskluzivne popuste! Mi štedimo za Vas tako što vam omogućavamo da najbolje ponude po najnižoj ceni,uz pomoć nas, lako stignu do Vas!
Danas je samo jedan dan od svih koji će ikada biti, ali šta će se desiti u danima koji dolaze, zavisi samo od toga šta danas radite. Sat odbrojava isticanje ponuda zato požurite, ne gubite vreme i iskoristite naše popuste, jer mi štedimo za Vas!


Pohvala!

" Hrana je divna!!! "
Žarko

Bravo!!!!

" Odlican pocetak - extra izbor. Bicete sve bolji i bolji :) "
Ana

ODLICNO!

" Sajt vam je odlican, dajte jos ponuda! :) "
Uros Davidovic

Najbolji ste!

" Jedva čekam kada budete ubacili garderobu kao što čujem!!! "
Sandra

super ste

" super ste!!! "
marijana
Design by KDStudio7
© 2016 | All rights reserved!