Registruj se!
Već sam registrovan!!!
Profesionalno snimanje bubnjeva u muzičkom studiju Asfalt, u terminu od 5 sati za samo 4800din!

 

  • Kompletna oprema (bubnjevi, činele, stalci, mikrofoni, kablovi...) je potpuno nova i visoko kvalietetna za profesionalno snimanje bendova
  • 46% popusta na termin od 5 sati snimanja bubnjeva
Profesionalno snimanje bubnjeva u muzičkom studiju Asfalt, u terminu od 5 sati za samo 4800din!
U budućnosti kao i uvek do sada,od nas očekujte samo inovacije
VREDNOST
9,000din
POPUST
46.7%
UŠTEDA
-4200din
4,800din
Ponuda ističe za:
Košutnjak

Opis ponude!

Studio „Asfalt“ pruža odlične uslove za rad kombinacijom savremene digitalne i analogne tehnologije i višegodišnjeg iskustva u oblasti snimanja i obrade zvuka
Muzički studio "Asfalt" je od sada opremljen potpuno novim petodelnim setom bubnjeva američkog proizvođača ''Gretch energy''. Prepoznatljiv ''Gretch'' ton zadovoljiće i najzahtevnije muzičare. Za snimanje visoko kvalitetnog zvuka zadužen je ''Audix'' sedmodelni set mikrofona iz ''Fusion'' serije. Mikrofoni su dizajnirani za sve kriterijume profesionalnog studijskog snimanja. Ovaj set bubnjeva i mikrofona vam omogućava pouzdan i kvalitetan snimak koji će vaše sviračke sposobnosti pretvoriti u pravo remek delo!
Zato iskoristite ovu neverovatnu ponudu i zakažite svoj termin u trajanju od 5 sati po akcijskoj ponudi od samo 4800 dinara!

https://www.youtube.com/watch?v=Lx06vHZoBUY&feature=youtu.be

Napomena!

CITY POPUSTI KUPON

  • Jedan kupon važi za jednu osobu
  • Možete kupiti više kupona
  • Ponuda obuhvata: specijalnu ponudu snimanja 5 sati bubnjeva po sniženoj ceni od 4800rsd
  • Obavezno poneti kupon
  • Neophodno je zakazivanje unapred
  • Telefon partnera se prikazuje na kuponu posle realizacije uplate
  • Ukoliko iz bilo kog razloga ne možete da dodete na zakazani termin, molimo vas da ga blagovremeno otkažete i zakažete novi termin, suprotnom kupon ce se smatrati iskorišcenim
Rok iskoristivosti vaučera: 16-09-2019
Detalji o prodavcu!
TAKE IT OR LEAVE IT

Kneza Višeslava 88
Radno vreme studija: 10 - 22h

SVE AKCIJE BRENDA

TAKE IT OR LEAVE IT RECORDS je jedna od najstarijih privatnih i nezavisnih etiketa u Srbiji (osnovana 1992.godine) koja je tokom godina prevazišla te okvire kako muzičkim žanrovima koji su zastupljeni u izdavačkom katalogu tako i samim brojem izdanja (ima ih oko 500 u različitim žanrovima).
Početkom 90-tih izgurali su debi albume Atheist Repa, Dece Loših Muzičara, Orthodox Celtsa, Block Outa (doduše kada su oni u pitanju u pitanju je debitantski koncertni album), zatim Darkwood Dub, pa kompilacija Oi-punk pionira grupe Šaht, pa smo reizdali prvi i izdali drugi album Direktora, ali i debi album Nevernih Beba, pa kompilacije rege pionira Del Arno Benda, kompilaciju “1991-1995” kragujevačkih Osvajača i nakon rascepa album “Vrelinu”, zatim unplugged album niškog Kerbera, zrenjaninske grupe Instant Karma i Gluve Kučke… Na etiketi je i danas mnoštvo kvalitetnih i interesantnih izdanja, posebno ističemo Feud, Zid Mortal, Crveni karton, Bane Jelić, Treća smena i mnogi dr.
U budućnosti kao i uvek do sada,od nas očekujte samo inovacije a cilj nam je kao i uvek da zaštitimo autore i omogućimo pravim vrednostima da nađu put do šire publike 
sideblock

Facebook Komentar ()*//*

Dobrodošli na zvaničnu web stranicu Citypopusti.rs!

Mi smo sajt za online kupovinu koji nudi brojne akcije i popuste. Imati prestižne brendove i verne potrošače cilj je kome teže svi učesnici na tržištu.

Naša misija i cilj je da svakodnevno istražujemo i Vama pružamo informacije o atraktivnim ponudama restorana, turističkih agencija, hotela, salona i ostalih usluga i proizvoda po sniženim cenama.
Koristimo modernu tehnologiju oglašavanja kako bismo predstavili ponude hiljadama kupaca i kupcima ponudili ekskluzivne popuste! Mi štedimo za Vas tako što vam omogućavamo da najbolje ponude po najnižoj ceni,uz pomoć nas, lako stignu do Vas!
Danas je samo jedan dan od svih koji će ikada biti, ali šta će se desiti u danima koji dolaze, zavisi samo od toga šta danas radite. Sat odbrojava isticanje ponuda zato požurite, ne gubite vreme i iskoristite naše popuste, jer mi štedimo za Vas!


super ste

" super ste!!! "
marijana

ODLICNO!

" Sajt vam je odlican, dajte jos ponuda! :) "
Uros Davidovic

Najbolji ste!

" Jedva čekam kada budete ubacili garderobu kao što čujem!!! "
Sandra

Bravo!!!!

" Odlican pocetak - extra izbor. Bicete sve bolji i bolji :) "
Ana

Pohvala!

" Hrana je divna!!! "
Žarko
Design by KDStudio7
© 2016 | All rights reserved!