Registruj se!
Već sam registrovan!!!
Sistematski ginekološki paket - popust !
 • Prepustite brigu o zdravlju vrhunskim stručnjacima
 • Prijatan ambijent, stručno osoblje
 • Povoljne cene
Sistematski ginekološki paket - popust !
Poseta ginekologu predstavlja prvu stepenicu u očuvanju ženskog reproduktivnog zdravlja!
VREDNOST
9,080din
POPUST
71.4%
UŠTEDA
-6480din
2,600din
Ponuda ističe za:
Zvezdara

Opis ponude!

Stručni i profesionalni tim poliklinike i laboratorije Millenium Medic stoji Vam na raspolaganju u svakom trenutku. Kada je u pitanju reproduktivno zdravlje žene, poznato je da Vam redovan odlazak kod ginekologa može pomoći da se eventualna zdravstvena oboljenja uoče na vreme. Na taj način povećeva se šansa za brzo i lakše ozdravljenje. Nemojte oklevati, već odmah posetite polikliniku Millenum Medic i iskoristite fantastičnu priliku koju su pripremili posebno za sve drage dame.

Reč je o akcijskoj ponudi u okviru koje u narednom periodu možete ostvariti popust od 75% na prošireni sistematski ginekološki pregled, odnosno paket. Ovaj paket obuhvata ultrazvuk, papa, kolposkopiju, cervikalni i vaginalni bris sa antibiogramom i ultrazvuk dojki. Ukoliko želite da odmah iskoristite ovaj popust sve što je potrebno da uradite je da posetite Millenium Medic Polikliniku i Laboratoriju!

Napomena!

CITY POPUSTI KUPON

 • Jedan kupon važi za jednu osobu
 • Možete kupiti više kupona
 • Ponuda obuhvata: pregled, ultrazvuk, papa, kolposkopiju, cervikalni i vaginalni bris sa antibiogramom  po sniženoj ceni od 2600rsd
 • Trudnice ne mogu iskoristiti kupone koji sadrže ginekološki ultrazvuk
 • Ginekološki ultrazvuk kod trudnica nije obuhvaćen ovim popustima i isti se može doplatiti nakon obavljenog pregleda
 • Obavezno poneti kupon
 • Neophodno je zakazivanje unapred
 • Telefon partnera se prikazuje na kuponu posle realizacije uplate
 • Ukoliko iz bilo kog razloga ne možete da dodete na zakazani termin, molimo vas da ga blagovremeno otkažete i zakažete novi termin, suprotnom kupon ce se smatrati iskorišćenim
Rok iskoristivosti vaučera: 01-09-2021
Detalji o prodavcu!
Millenijum Medic - poliklinika i laboratorija

Molerova 11
Radno vreme: radnim danom od 08-18 časova , subotom 08-15 časova.

SVE AKCIJE BRENDA

Poliklinika i laboratorija Millenium Medic se nalazi u Beogradu u Molerovoj 11.
Naš tim čine stručni lekari, profesori, primarijusi, asistenti i docenti raznih oblasti medicine, kao i laboratorijski deo tima koga čine lekari, tehničari i drugo osoblje.
U poliklinici i laboratoriji Millenium Medic , u prijatnom ambijentu gde će Vas dočekati naše ljubazno osoblje , možete uraditi kompletne specijalističke preglede, ultrazvučno dijagnostičke preglede, preglede krvi, urina i briseva i to sve u jednom danu i u terminu koji Vama odgovara. Vaše rezultate možete sačekati u čekaonici ili ih je moguće na Vaš zahtev poslati email-om radi uštede Vašeg vremena i novca. 
sideblock

Facebook Komentar ()*//*

Dobrodošli na zvaničnu web stranicu Citypopusti.rs!

Mi smo sajt za online kupovinu koji nudi brojne akcije i popuste. Imati prestižne brendove i verne potrošače cilj je kome teže svi učesnici na tržištu.

Naša misija i cilj je da svakodnevno istražujemo i Vama pružamo informacije o atraktivnim ponudama restorana, turističkih agencija, hotela, salona i ostalih usluga i proizvoda po sniženim cenama.
Koristimo modernu tehnologiju oglašavanja kako bismo predstavili ponude hiljadama kupaca i kupcima ponudili ekskluzivne popuste! Mi štedimo za Vas tako što vam omogućavamo da najbolje ponude po najnižoj ceni,uz pomoć nas, lako stignu do Vas!
Danas je samo jedan dan od svih koji će ikada biti, ali šta će se desiti u danima koji dolaze, zavisi samo od toga šta danas radite. Sat odbrojava isticanje ponuda zato požurite, ne gubite vreme i iskoristite naše popuste, jer mi štedimo za Vas!


super ste

" super ste!!! "
marijana

ODLICNO!

" Sajt vam je odlican, dajte jos ponuda! :) "
Uros Davidovic

Najbolji ste!

" Jedva čekam kada budete ubacili garderobu kao što čujem!!! "
Sandra

Bravo!!!!

" Odlican pocetak - extra izbor. Bicete sve bolji i bolji :) "
Ana

Pohvala!

" Hrana je divna!!! "
Žarko
Design by KDStudio7
© 2016 | All rights reserved!