Registruj se!
Već sam registrovan!!!

 
sideblock
Studio Aparativne Kozmetike Be You

Makenzijeva 23 - Slavija, Beogra

Be You-t Gbr je osnovana 2005 god. u Nemačkoj, u Ahenu, kao studio aparativne kozmetike sa ciljem da bude jedan od pionira u primeni i usavršavanju američkog koncepta Medi-Spa na Evropskom tržištu. Vlasnici firme Mr.sci. Katarina Obradović i Heilpraktiker Ralf Schnicke su postavili viziju i privi cilj kompanije da usluge aparativne kozmetike sumiraju u jednu kompletnu ponudu tačnije "one-stop-shopping" za negu lica i tela uz pristupačne cene u prijatnom ambijentu. Be You-t je prednjačila u odnosu na konkurentne kozmetičke institute zahvaljujući tehnološkoj stručnosti vlasnika firme i iskustvu koje je stečenom kroz saradnju sa mnogobrojnim evropskim i svetskim proizvođačima aparata, tako da se kvalifikovala da u saradnji sa proizvođačima vrši i edukaciju tj. izdaje cerifikate i diplome za određene oblasti aparativne kozmetike. Time se proširila delatnost firme i Be You-t menja ime u Be You - ESTETSKI LASER CENTAR.

Be You se konstantno usavršava primenom i testiranjem mnogobrojnih novih tehnologija, pa je tokom godina razvila sopstvene terapije kojima garantuje poboljšanje izgleda kože od 50% do 80% u zavisnosti od problematike koja se tretira.

Kozmetički salon Be You u Beogradu u Makenzijevoj 23 osnovan je 2011.god. i kopija je Be You studija u Ahenu. Salon poseduje više od 20 različitih aparata i pokriva sve oblasti primene raznih energija u cilju poboljšanja izgleda kože. Filijala na Novom Beogradu, Partizanskih avijacija 14, otvorena je 2014 kao rezultat mnogobrojnih zadovoljnih klijenata. Delatnost smo takođe proširili i na edukaciju i certificiranje kandidata za klasičnu i aparativnu kozmetiku po nemačkom sistemu.

Od 2012. Be You Technology d.o.o. nudi Srpskom tržištu izuzetno kvalitetne kozmetičke aparate koji su provereni u salonima Be You. Svi naši aparati su rađeni po evropskim standardima (TUV, CE i ISO) i za zapadno evropsko tržište.

Nema aktivnih ponuda brenda!

Design by KDStudio7
© 2016 | All rights reserved!