Registruj se!
Već sam registrovan!!!
Ultrazvučni pregled-štitna žlezda, abdomen, mala karlica/prostata, dojke, meka tkiva vrata u Poliklinici Health Care na Dedinju
Ultrazvučni pregled-štitna žlezda, abdomen, mala karlica/prostata, dojke, meka tkiva vrata u Poliklinici Health Care na Dedinju
VREDNOST
7,000din
POPUST
50%
UŠTEDA
-3500din
3,500din
Ponuda ističe za:
Dedinje

Opis ponude!

Precizna i pravovremena dijagnostika je ključ uspeha u očuvanju zdravlja svakog pojedinca. Ultrazvučna dijagnostika je danas nezamenjiva dijagnostička metoda u prevenciji i ranom otkrivanju obolenja. To je apsolutno bezbedna i neškodljiva dijagnostička metoda i kao takva je prva i najrasprostranjenija u medicinskoj praksi, a ultrazvuk sa color dopplerom je savremenija i preciznija dijagnostička metoda.


1. Ultrazvuk abdomena obuhvata pregled svih organa trbušne duplje - jetre slezine, žuči i žužnih vodova, pankreasa, bubrega, mokraćne bešike i aorte.
2. Ultrazvuk male karlice obuhvata pregled: bubrega, mokraćne bešike, mokraćnih kanala, za dame ginekoloških organa, za muškarce prostate.
3. Ultrazvuk štitaste žlezde obuhvata pregled štitaste žlezde sa prikazom strukture i prokrvljenosti žlezde.
4. Ultrazvuk dojki
5. Meka tkiva vrata

Napomena!

CITY POPUSTI KUPON

  • Jedan kupon važi za jednu regiju
  • Možete preuzeti više kupona
  • Ponuda obuhvata: Ultrazvuk regija abdomena , male karlice ili prostate, štitne žlezde, dojke, meka tkiva vrata po sniženoj ceni od 3500rsd
  • Obavezno poneti odštampan kupon
  • Neophodno je zakazivanje unapred
  • Telefon partnera se prikazuje na kuponu posle realizacije uplate
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite polikliniku i pomerite zakazani termin, inače će vam se kupon računati kao iskorišćen
Rok iskoristivosti vaučera: 11-05-2021
Detalji o prodavcu!
Healt Care Poliklinika

Dr Ive Popović Đanija 3

Radno vreme:Pon-Pet 08-20h
Subotom 08-15h

SVE AKCIJE BRENDA

O NAMA
Health Care privatna Poliklinika smeštena na Dedinju u mirnom delu Beograda. U luksuzno opremljenom prostoru sa 8 ordinacija u mogućnosti smo uz angažovanje profesionalnog medicinskog osoblja da pacijentima ponudimo konsultacije i preglede lekara svih specijalnosti, a u saradnji sa najeminentnijim privatnim lancem laboratorija u Srbiji, Aqualbom u mogućnosti smo da Vam ponudimo kompletnu Laboratorijsku dijagnostiku
Posebno smo ponosni na naš tim lekara i terapeuta koji postiže vrhunske rezultate u oblasti rehabilitacije uz korišćenje nove sertifikovane BTL opreme za elektro, magnetnu, ultrazvučnu, lasersku, shockwave i drenažnu terapiju
Oprema koja se koristi u radu je moderna, proizvedena u EU, sertifikovana, inovativna i prilagođena za rad kako naši lekari na najbrži, najsigurniji i najprecizniji način utvrdili dijagnozu.
Specijalizovani smo za organizaciju i obavljanje sistematskih pregleda i pregleda medicine rada kada naša profesionalna organizovanost dolazi do izražaja kroz kvalitet pružene medicinske i nemedicinske usluge. 

NAŠE VREDNOSTI:

Kvalitet nemedicinske usluge i briga klijentu
Kvalitet medicinske usluge
Stručni tim lekara i medicinskog osoblja
Opremljenost
Organizovanost i uslužnost osoblja
Izvrsnost kliničke prakse 
sideblock

Facebook Komentar ()*//*

Dobrodošli na zvaničnu web stranicu Citypopusti.rs!

Mi smo sajt za online kupovinu koji nudi brojne akcije i popuste. Imati prestižne brendove i verne potrošače cilj je kome teže svi učesnici na tržištu.

Naša misija i cilj je da svakodnevno istražujemo i Vama pružamo informacije o atraktivnim ponudama restorana, turističkih agencija, hotela, salona i ostalih usluga i proizvoda po sniženim cenama.
Koristimo modernu tehnologiju oglašavanja kako bismo predstavili ponude hiljadama kupaca i kupcima ponudili ekskluzivne popuste! Mi štedimo za Vas tako što vam omogućavamo da najbolje ponude po najnižoj ceni,uz pomoć nas, lako stignu do Vas!
Danas je samo jedan dan od svih koji će ikada biti, ali šta će se desiti u danima koji dolaze, zavisi samo od toga šta danas radite. Sat odbrojava isticanje ponuda zato požurite, ne gubite vreme i iskoristite naše popuste, jer mi štedimo za Vas!


ODLICNO!

" Sajt vam je odlican, dajte jos ponuda! :) "
Uros Davidovic

Najbolji ste!

" Jedva čekam kada budete ubacili garderobu kao što čujem!!! "
Sandra

Bravo!!!!

" Odlican pocetak - extra izbor. Bicete sve bolji i bolji :) "
Ana

super ste

" super ste!!! "
marijana

Pohvala!

" Hrana je divna!!! "
Žarko
Design by KDStudio7
© 2016 | All rights reserved!