Registruj se!
Već sam registrovan!!!
Ultrazvuk 2 u 1 štitne žlezde i mekih tkiva vrata + GRATIS kompletna krvna slika, leukocitarna formula
Ultrazvuk 2 u 1 štitne žlezde i mekih tkiva vrata + GRATIS kompletna krvna slika, leukocitarna formula
VREDNOST
7,100din
POPUST
68.3%
UŠTEDA
-4850din
2,250din
Ponuda ističe za:
Kupljeno: 3

Opis ponude!

Štitna žlezda je jedna od najvećih endokrinih žlezda u organizmu koja pomoću svojih hormona ( T3, T4, TSH, FT3, FT4 ) reguliše metabolizam ostalih organa. Smeštena je u prednjem delu vrata i ima oblik štita ili raširenih krila leptira. Njena najvažnija uloga je regulacija metabolizma, tako što ga “ ubrzava “ ili “ usporava “ .

Važne funkcije štitne žlezde su još:
•Rast i razvoj fetusa i dece ( naročito nervnog sistema ) ,
•Održavanje normalnog toka trudnoće i pravilnu seksualnu funkciju muškaraca i žena ,
•Podstiče stvaranje proteina ( belančevina ),
•Utiče na razgradnju masti iz masnog tkiva,
•Ubrzava rad srca i povećava njegovu snagu ( minutni volume srca ),
•Utiče na potrošnju kiseonika i stvaranja toplote,
•Povećava snagu mišića,
•Izaziva umor i tremor kod povećane koncentracije hormona,
•Podstiče budnost , pamćenje i sposobnost učenja ,
•Povećava nervozu.


Ultrazvuk mekih tkiva vrata obuhvatai pregled paraštitnih žlezda ( što je posebno značajno kod pacijenata sa kamenom u bubregu i pacijenata koji su na hemodijalizi ), submandibularnih, parotidnih pljuvačnih žlezda vrata, kao I prisustvo limfnih čvorova i tumora različitog porekla.


Za dijagnostiku poremećaja rada štitne žlezde I mekih tkiva vrata, prisustvo čvorića i cista radimo snimanje najmodernijim ultrazvukom i kolor doplerom. Pregled je bezbolan i prijatan za pacijenta. Pacijent može biti pregledan u ležećem ili sedećem položaju. Osoba koja se pregleda, oslobodi vrat od garderobe i nakita , lekar nanese gel na kožu vrata, potom ultrazvučnom sondom prelazi preko kože vrata. Pregled traje 15 – 20 min.


Pacijent dobija:
•Ultrazvučni pregled štitne žlezde i mekih tkiva vrata na najmodernijem ultrazvuku,
•Laboratorijsku analizu KKS, LF ( kompletna krvna slika, leukocitarna formula ),
•Lekarski izveštaj uz interpretaciju rezultata,

Napomena!
  • Obavezno je zakazivanje minimum 3 dana unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite polikliniku i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može da kupi više vaučera!
  • Vaučer nije moguće iskoristiti nakon isteka roka iskoristivosti!
  • Na zakazan pregled poneti odštampan vaučer i važeću ličnu kartu.
  • Rok iskoristivosti 30 dana od kupovine vaučera.
Rok iskoristivosti vaučera: 11-08-2022
Detalji o prodavcu!
Poliklinika Solar Medical Center

Jurija Gagarina 20 Lj, Novi Beograd, A blok 

SVE AKCIJE BRENDA

Preduzeće Two Worlds One Home Investments osnovano je početkom 2017. godine. Vlasnica preduzeća Tanja Šljukić živela je sa porodicom i školovala se u Santiago de Chile – u od svoje 15 godine. Imajući u vidu lične zdravstvene tegobe, njeno specijalno interesovanje odrazilo se na medicinu, lečenje najsavremenijim metodama i prevenciju nastanka bolesti. Zahvaljujući velikom iskustvu u radu lekara iz Južne Amerike, rodila se ideja da približi, prikaže i napravi takav zdravstveni sistem u svom rodnom gradu, Beogradu. Posle dve godine istraživanja tržišta nastaje Poliklinika Solar Medical Center, spoj dva sveta, Evropske i Južnoameričke medicine.

Prednost centra je saradnja čileanskih i srpskih doktora. SMC ( Solar Medical Center ) poseduje najsavremenije metode u medicinskoj nutritivnoj terapiji, čiji system ishrane Solar 511 Lifestyle najefikasnije reguliše metabolizam kod dece i odraslih. U našem supplement shopu nalazi se paleta dokazano efikasnih preparata, stručno odabranih, kao i ekskluzivna ponuda prirodnih preparata poreklom iz Južne Amerike, posebno Chilea.

Body Galaxy vaga je najprecizniji analizator structure tela u svetu. Poliklinika poseduje najsavremeniji ultrazvučnu dijagnostiku na aparatu najnovije generacije, pedijatriju, neinvazivnu hirurgiju radiotalasnim nožem, brzu laboratorijsku dijagnostiku, sve oblasti interne medicine, u cilju efikasne prevencije, zdravlja i dugovečnog života. 
sideblock

Facebook Komentar ()*//*

Dobrodošli na zvaničnu web stranicu Citypopusti.rs!

Mi smo sajt za online kupovinu koji nudi brojne akcije i popuste. Imati prestižne brendove i verne potrošače cilj je kome teže svi učesnici na tržištu.

Naša misija i cilj je da svakodnevno istražujemo i Vama pružamo informacije o atraktivnim ponudama restorana, turističkih agencija, hotela, salona i ostalih usluga i proizvoda po sniženim cenama.
Koristimo modernu tehnologiju oglašavanja kako bismo predstavili ponude hiljadama kupaca i kupcima ponudili ekskluzivne popuste! Mi štedimo za Vas tako što vam omogućavamo da najbolje ponude po najnižoj ceni,uz pomoć nas, lako stignu do Vas!
Danas je samo jedan dan od svih koji će ikada biti, ali šta će se desiti u danima koji dolaze, zavisi samo od toga šta danas radite. Sat odbrojava isticanje ponuda zato požurite, ne gubite vreme i iskoristite naše popuste, jer mi štedimo za Vas!


Bravo!!!!

" Odlican pocetak - extra izbor. Bicete sve bolji i bolji :) "
Ana

Pohvala!

" Hrana je divna!!! "
Žarko

Najbolji ste!

" Jedva čekam kada budete ubacili garderobu kao što čujem!!! "
Sandra

ODLICNO!

" Sajt vam je odlican, dajte jos ponuda! :) "
Uros Davidovic

super ste

" super ste!!! "
marijana
Design by KDStudio7
© 2016 | All rights reserved!