Registruj se!
Već sam registrovan!!!

 
sideblock
Apartman Viktor *** Vrnjačka Banja

Omladinskih staza 2/b, centar Vrnjačke Banja
centar Vrnjačke Banja - Crkveno brdo (iznad hotela Cepter),
tel:060/0-56-56-60 и 064/11-58-137

Vrnjačka Banja je idealno mesto za sve kojima ne prijaju visoke letnje temperature, za one koji bi u pretoplim letnjim danima rado uživali u šetnji parkovima Vrnjačke Banje, za one koji žele predah od svakodnevnih obaveza, za one koji bi posetili i uživali u nekom od mnogobrojnih wellnes centara i za one kojima su doktori savetovali odmor u banji.
Apartman se nalazi u najmirnijem delu Vrnjačke Banje a ipak u samom centru izmedju zelene pijace i glavnog šetališta. Nudimo Vam komfor koji podjednako odgovara potrebama savremenog poslovnog gosta kao i ostalih gostiju koje traže mir, udobnost i kvalitetnu uslugu. Apartman je tipa studio i njegova kvadratura je 30m2. Poseduje kompletno opremljenu kuhinju, kupatilo, kablovsku televiziju, Internet, peškire i posteljinu. Predviđen je za boravak 2+1 osoba.
Terasa i ukusno uređen ambijent učiniće Vaš boravak još prijatnijim. Gostima je dostupan parking prostor u neposrednoj blizini bez naknade.
Poštovani gosti, apartman Viktor sa tri zvezdice vam nudi specijalni popust koji se odnose isključivo na rezervacije ostvarene direktno sa našeg sajta ili telefonskim putem 060/0-56-56-60 и 064/11-58-137

                        

   

                                    

                                                               

 

                          


Aktivne ponude brenda!

NOVO! -0%
Akcija ističe za:
200din 200din
Design by KDStudio7
© 2016 | All rights reserved!