Registruj se!
Već sam registrovan!!!

Forma izjave ili komentara

 
sideblock
Hvala vam puno što ste odvojili vreme da nam pošalju svoje misli i komentare o našim promocijama. Vaše mišljenje je veoma dragoceno i pomaže nam da poboljšamo sadržaj ovog sajta.
Naslov:Komentar:*SLIKA (ne veći od 1MB i 1000px visina ili širina):Ime:E-Mail Adresa (neće biti objavljeni):
Ocena:     Loše            Dobro


Unesite kod u polje ispod:*


*//*

Dobrodošli na zvaničnu web stranicu Citypopusti.rs!

Mi smo sajt za online kupovinu koji nudi brojne akcije i popuste. Imati prestižne brendove i verne potrošače cilj je kome teže svi učesnici na tržištu.

Naša misija i cilj je da svakodnevno istražujemo i Vama pružamo informacije o atraktivnim ponudama restorana, turističkih agencija, hotela, salona i ostalih usluga i proizvoda po sniženim cenama.
Koristimo modernu tehnologiju oglašavanja kako bismo predstavili ponude hiljadama kupaca i kupcima ponudili ekskluzivne popuste! Mi štedimo za Vas tako što vam omogućavamo da najbolje ponude po najnižoj ceni,uz pomoć nas, lako stignu do Vas!
Danas je samo jedan dan od svih koji će ikada biti, ali šta će se desiti u danima koji dolaze, zavisi samo od toga šta danas radite. Sat odbrojava isticanje ponuda zato požurite, ne gubite vreme i iskoristite naše popuste, jer mi štedimo za Vas!

Design by KDStudio7
© 2016 | All rights reserved!